Şimdi Ara

LAPTOP donanım deneyi (sadece kasayı kullanmak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar.

    elimde 2010 yılında aldığım dell inspiron n5110 laptop var. yeğenime vermiştim. ufaklık oyun oynaya oynaya pelte çıkardı makineyi :)

    haliyle iki üç kere tamire gitti geldi vs. en son yine arızalandı götürdüm tamirciye dedim hard disk arızalı belli ses geliyor gacır gucur diye o taraflardan. 300 tl fiyat çekti.
    ben de masaüstü pc vermiştim zaten yeğenime. kendim film izlemek için yaptıracaktım bu laptopı. çok geldi fiyat. neyse bir yerden eski laptop harddisk i aldım 10 tlye. ufak arızası vardı onu tamir ettim. youtube'dan dell bilgisayar nasıl açılır onun videosu eşliğinde söktüm laptopı hard diski değiştirdim. şimdi windows kurdum gayet güzel çalışıyor. 10 tl ve youtube aracılığı ile 300 tl vermekten kurtardım kendimi. ancak laptapı toplarken dedim ekranı takmayayım. bu böyle daha hafif ufak bir şey oluyor. sadece klavye kasa çantaya atar dolaşırım. tv ye falan bağlatım pratik olur. böyle bir hayal kurdum. tabi gerçekleşmedi. açılırken 8 kere beep sesi verdi. montajını yaptım lcd panelin geçti. yükledim windows şimdi güzel güzel çalışıyor.

    işin özü. laptopı ekranı olmadan, hdmi ile bağladığım monitörden açabilmek istiyorum. boot ekranında 8 beep alıyorum. biosa da baktım ancak ayarını bulamadım. böyle bir şey deneyen var mı? değişik önerilere açığım. bu laptop üzerinde deneyler yaparım sıkıntı olmaz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.