Şimdi Ara

Laptop çok ısınıyor Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ara bir çok ısındığı içinde kendiliğinden kapanıyor ne yapmam lazım?

• sogutucu alacaksın
  • Pahalı olur mu?
  • kalitesine göre degişir kardeşim
  • ben 10tl aldım 2 fanı var mavi bir ışık cıkıyor iyide soğutuyor internette baktım 20tl diyordu ben 10 a aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccandan

ben 10tl aldım 2 fanı var mavi bir ışık cıkıyor iyide soğutuyor internette baktım 20tl diyordu ben 10 a aldım

oha ! bende 70 tl ye kadar çıkarmıştım bütçeyi
  • Benimki de baya ısınıyor hele ki bir de havalar sıcaksa. Fakat kendini kapamıyor. Yaptığın işlemde çok önemli. Mesela çizim yaparken ve oyun oynarken aşırı ısınıyor, geri kalan zamanlarda bu kadar ısınması yok.
    Her zaman mı ısınıyor yoksa sadece işlem yaparken mi?
    Fanları araştırdım alırken çok çok dikkat et. Mutlaka kullanıcı yorumlarını oku.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccandan

ben 10tl aldım 2 fanı var mavi bir ışık cıkıyor iyide soğutuyor internette baktım 20tl diyordu ben 10 a aldım

nerden aldın.
  • kutuda satılan hamidye sudan al bitmesine yakın içindeki poşeti çıkar laptopun altına koy al sana su soğutmalı laptop ( Test edildi Onaylandı)
  •  Laptop çok ısınıyor Yardım
  • İzmirden aldım bit pazarından
  • Boşver 1O liralıkları bir şeye yaradıkları yok millet kendini kandırıyor(:

Aşagıdakilerden birini al minimum 5 ila 1O derece arasında sogutur bu da sorununu ortadan kaldırmaya yeter!

Cooler Master R9-NBC-BWUA-GP NotePal Infinite

Zalman ZM-NC2000 yada 1000

• Laptop Lenovo biraz dandik ve oyun oynarken kapanıyor
  • böyle soğutucular işe yaramaz.aynı sorun bendede vardı içini açıp temizledim düzeldi.
  • Muhtemelen fanlari toz kaplamista olabilir, icini acip temizlemen gerek.
  • Geçen haftalarda sıcaklardan dolayı notebook'un birinin ekran chip'i arızalandı kesinlikle almakta fayda var(:

Ben aşagıdaki ürünü sipariş vermeyi düşünüyorum fiyat/performans oranı ideal, plastik olanlara bulaşma derim!

http://www.sokindirim.com/R9-NBC-BWUA-GP-12154-17-notebooklar-ile-uyumlu-Sogutucu-Beyaz-Renkli,PR-7628.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 22 Mayıs 2010; 10:47:01 >
  • İstiyen alır istemiyen almaz ben memnunum soğutuyor yanı buz gibi yapmıyor ama gözle görülür soğuma var cihazda
  • uzun süredir temizlenmediyse aç kapağı çıkar fanı temizle bir de işlemcininin ve ekran kartının termal macununu değiştirirsen baya bir fark ediyor. benimkini çıkarıp baktığımda yorgan gibi termal macun sürmüşlerdi temizledim onu ocz nin termal macununu alıp sürdüm şimdi 60 dereceden yukarı çıkmıyor oyunlarda temizlemden önce masaüstünde 65 derece oluyordu.
  • Oyunlarda 65'ten yukarı çıkmıyor yalanını söylemeyin bari din kardeşiyiz(:

Havalar olmuş 4O derece oyun açtıgında notebook 8O'i geçmiyorsa öp başına koy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 22 Mayıs 2010; 10:57:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

Oyunlarda 65'ten yukarı çıkmıyor yalanını söylemeyin bari din kardeşiyiz(:

Havalar olmuş 4O derece oyun açtıgında notebook 8O'i geçmiyorsa öp başına koy

Laptop çok ısınıyor Yardım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.