Şimdi Ara

Laptop çok ısınıyor yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casper laptop'um var ve bilgisayarın ekranı sürekli donuyor everst programı kullanıyorum cpu sıcaklıgı 65 derece acaba fazla mı fazla ise bunu nasıl azaltabilirim laptop sogutucu da kullanıyorum acaba termal macun filan mı bitti ne oldu bi yardım edin lütfen.
     Laptop çok ısınıyor yardım?

• 65 derecede böyle bir sorun vermesi garip 85 dereceye kadar çıkan gördüm forumda, termal macun ucucu veya biten bir yapıya sahip değil ilk olarak cpu fanının temiz yani tozsuz oduğundan emin ol bir benzin istasyonunda hava tut (fazla abartma fanın yapısını bozarsın) şuanda yapabilceğin şey kendin üflemen olur bi dene bakalım sonuç ne olacak
  • Cpu ısınmasının reset atması çok normalde ekranı bu hale getirmesinin sebebi başka şeylerde olabilir. İlk önce bi fan temizleme aşamasını deneyin
  • bu görüntüyü belli bir süre sonramı yaşıyorsun yada herhangi bir program vs.. ile berabermi yoksa direk böylemi oluyor
  • 65 derece hoş değil tabi.. Garanti varsa sen bir şey yapma servise götür 5 dakikada halletsinler. İki parça toz yüzünden garanti dışı kalma. Garanti yoksa gönül rahatlığıyla açıp temizlik yapabilirsin. fanın içi kıl yün tüğ yumak olmuştur büyük ihtimalle ama o ekrandaki görüntü sıkıntı... Başka bir nedeni olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ekran yeşil oldu YARDIM
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.