Şimdi Ara

Laptop çok ısınıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Laptop oyunlarda çok ısınıyor oyun oynarken ısınması normal biliyorum ama bf4 ve h1z1'de o kadar ısınıyor ki fanların tarafına elimi koyamıyorum. Ve de demin ( daha önce de olmuştu) "Warning: A problem detected with your cooling system. Please close your computer" uyarısı aldım bu daha önce bir kere olmuştu bu problemi nasıl çözerim soğtucu önerir misiniz? (Bütçem çok değil)

• Leptopu alali ne kadar oldu? Eger alali cok olduysa fan temizligi ve termal macun surdurmeniz gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    2 yıl oldu 2 ay önce servise gitmişti ama temizlediler mi bilmiyorum büyük ihtimalle temizlemişlerdir. Nerede yaptırabilirim termal macun vs.?

Bu arada mesaj sayınızı görünce kısa bir şok oldum
  • up
  • CL-N0015 MASSIVE soğutucuyu buldum nasıl görüşleriniz neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thenewbie -- 26 Temmuz 2015; 16:03:53 >
  • thenewbie kullanıcısına yanıt
    Temizlik isteyen makineye soğutucu etki etmez ama temizlik işinden sonra iyi iş yapar.Temizlik işini garanti devam ediyorsa göndermenizde bir mahsur yoksa serviste garanti bitmişse işin ehli bir bilgisayarcıya yaptırın.
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Peki, hocam sağolun ama detaylı temizlikten sonra da soğutucu gerekir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptopum Gereksiz Isınıyor
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thenewbie

Peki, hocam sağolun ama detaylı temizlikten sonra da soğutucu gerekir mi?

Eğer yaz sıcağında uyarı verecek kadar ısı artıyorsa kesinlikle gerekir o kadar yüksek ısı donanıma zararlı
  • fan temizliği yaptırdıysanız(macunu yenilenmiş sayıyorum (yenilenmemişse taş gibi olmuştur o yüzdende ısınabilir hava kanalları açık olduğu halde ısınıyorsa >>>)) yakın zamanda cihazda anakart arızası olabilir
  • Hocam birkaç ay önce anakartta sorun çıkmıştı kaç ay oldu hatırlamıyorum anakart değişti yanmıştı şimdi nasıl koruyabilirim ? Herhalde anakart değiştirirken macun veya temizleme yapmışlardır. Soğutucu olarak ne önerirsiniz ben ThermalTake'in bir modelini buldum herkes olumlu eleştirmiş neredeyse önerir misiniz?
  • thenewbie kullanıcısına yanıt
    servis çözer pc yi soğutucu içerdeki ısıyı kontrol altına aldıktan sonra işe yarar dostum
  • Kardeşim Soğutucu Alacaksan Parana Kıyıp Piysada'ki En İyi Soğutucu Markasından Biri Olan Zalman'ı Alacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: thenewbie

Hocam birkaç ay önce anakartta sorun çıkmıştı kaç ay oldu hatırlamıyorum anakart değişti yanmıştı şimdi nasıl koruyabilirim ? Herhalde anakart değiştirirken macun veya temizleme yapmışlardır. Soğutucu olarak ne önerirsiniz ben ThermalTake'in bir modelini buldum herkes olumlu eleştirmiş neredeyse önerir misiniz?

hocam soğutucu da bir yere kadar işe yarayabilir birde çözüm olmazsa bize söversin mazallah ama öneri dersenhttp://www.hepsiburada.com/tx-ergo500-5x-fan-li-6x-yukseklik-ayarli-2x-usb-hub-li-11-17-notebook-sogutucu-ve-stand-txacn-p-BS600254 indirimdeymiş önerebilirim ya dahttp://www.hepsiburada.com/zalman-zm-nc1500-mini-12-notebook-sogutucu-p-BS000107-SIYAH en sağlam soğutucu markasıdır ama pahalıdır , ya dahttp://www.hepsiburada.com/thermaltake-massive23-lx-17-10-17-23cm-mavi-ledli-fanli-notebook-sogutucu-cl-n0015-p-BS130651 thermaltake candır ama bana sorarsan öncelikle fan temizliği , yağlanması ve termal macun sürülmeli çünkü soğutucu bir nebze etki eder

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.