Şimdi Ara

Laptop CD ve DVD okumuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Toshiba Sattelite bir laptopum var. Son zamanlarda cd ve dvd okumuyor. cd yi takıyorum, cd romun ışığı yanıyor sesler çıkartıyor ama bilgisayarda gözükmüyor. cd rom u kuru gözlük beziyle sildim ama yine bir değişiklik yok. aygıt yöneticisinden baktım aygıt düzgün çalışıyor yazıyor.
    büyük ihtimalle bozuldu fakat belk ibu sorunun bir çözümü vardır diye bir danışayım dedim.
    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler:)

• quote:

Orijinalden alıntı: sintacca

Merhabalar.
    Toshiba Sattelite bir laptopum var. Son zamanlarda cd ve dvd okumuyor. cd yi takıyorum, cd romun ışığı yanıyor sesler çıkartıyor ama bilgisayarda gözükmüyor. cd rom u kuru gözlük beziyle sildim ama yine bir değişiklik yok. aygıt yöneticisinden baktım aygıt düzgün çalışıyor yazıyor.
    büyük ihtimalle bozuldu fakat belk ibu sorunun bir çözümü vardır diye bir danışayım dedim.
    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler:)

Dvd romun degismesi gerekiyor gibi gorunuyor , yalniz soyle bir durum var bazen windows dvd romu devre disi birakabiliyor guvenli modda acip bir deneyin
  • merhaba arkadaşlar benmde laptopumun dvd si korsan cd dvdleri rahat okuyor ancak orjinal dvd filmlerimin bazılarını okmuyor nedenini söylermisiniz. Teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 PC CD'yi okumuyor
    14 yıl önce açıldı
    Laptop, Oyun DVD'sini Okumuyor
    11 yıl önce açıldı
    PLAYSTATİON 1 CD OKUMUYOR !!!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.