Şimdi Ara

Laptop Çantası Tavsiye >> Sırt çantası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar samsungun yanında verilen canta hiç kullanışlı değil lakin ufak ve gözleri küçük laptop ve adaptörü koyuyorsunuz çantanın içi doluyor.

Üni 2. sınıf okuyan biriyim. Defter kitap falan koyucam çantanın içine hem laptop hem kitap defter falan koymak için yada sadece kitap defter koymak için önerebileceğiniz sırt cantası varmı... 15.4" için olucak. Bölmeleri fazla olsun lise cocuklarının kullandıgı basit cantalardan olasın.....

60-80 lira arası önerebeileceğiniz çantalar varmı ?

Yada izmirde bu tür çantaları bulabileceğim yerler varmı? Barçın spora baktım 70 -90 arası 2 tane NİKE var ama laptop bölmeleri sanki sonradan eklenmiş gibi duruyor

• Case Logic NBP3
  • Logitechte öok harika bir sırt modeli vardı 130 lira civarı sert kabinli electrowrold ve sanalmarketim de mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Case Logic NBP3

galiba bu çanta samsung r620 ler için çok ideal 16'' e kadar uygunmuş.
  • Notebook cantalarina 100-200 TL verecegine gidip bir kirtasiyeden yada bir magazandan sekilli bir seyehat cantasi alsan daha iyi olur :) Notebook cantalari sirf notebook icin olduklarindan cok pahahilar dusuncesindeyim. Ayni sekilde bircok seyehat cantalari yari fiyatina ve bir cogunda notebook koyma gozu bile var. Tavsiye degil ama bir fikir olarak kabul edebilirin bunu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Case Logic NBP3

Bu çantaya baktım sanırım malzemesi kalitesiz geldi resimden. Aynı laptoplar gibi internetten bakılıp alınmıyor bugun teknosaya gidip yakından inceliyecem artık Notebookuda alayım rengi falan cok iyi duruyor çantanın...

@Gurcellonline 100-200 TL kadar bakmıyorum 70-90 arası gayet kullanıslı sırt cantalarıda var. Seyehat cantasıda baktım ancak büyük dağ cantaları gibi duruyorlar. Bir çantacıya gidip içini açıp bakınca adam ne arıyorsun diyor Laptop bölmesi dediğin zaman fiyatı yine artıyor

• Bu çantaları özel yapan nedir ki bu fiyattan satılıyor?
    Amaç malzeme taşımaksa aynı tipte pazarda 10TL ye satılan çanta da iş görür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Targus notebook 15.6 çantası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Bu çantaları özel yapan nedir ki bu fiyattan satılıyor?
    Amaç malzeme taşımaksa aynı tipte pazarda 10TL ye satılan çanta da iş görür.

Laptopu tam anlamıyla sarıyor. Her tarafı kapkalın . 10 liralık çantada laptop taşımakla , kumaşa sarıp taşımak aynı şey
  • Bak bu güvenlik olayının önemini geçen yıl yaşadım.
    1.500TL lik DSLR fotoğraf makinemi kaliteli bir çantaya emanet etmektense firmaların dağıttığı basit bir promosyon çantasında taşıyordum. Derken birgün küçük yeğenim bu makineyi çantasının içinde olduğu halde yaklaşık 1 metre yükseklikten halının üzerine düşürdü. Makine sağlamdı ama lensin makineyi tutan kısmı yamulduğu için otomatik netleme yapamıyordu. Tamiri için servise 50TL ödemek zorunda kaldım.
    Sanırım böyle ucuz bir çanta yerine kaliteli bir çantaya emanet etseydim cihazı bu hasar oluşmayabilirdi. Çünkü kaliteli çantalarda sünger muhafazalar var.
    Laptop çantaları da böyle sünger veya benzeri muhafazalar içerir mi? Hangilerinde var?
  • Evet mevcut. İçi çok yumuşak bir süngerle kaplı . Caselogicin ve Targusun modellerinde var bildiğim kadarıyla.....
  • pazardan 10 lirayamı Bence bi kere daha düşünün bu dediğinizi sizce uydumu? bugun pazarlarda Nike çakması ilkokul cantaları bile 20-30 lira iken 2 ay içinde defter tasıdıktan sonra bütün fermuarları ve kollarının koptugunu görüyorsunuz. Bide buna güvenip laptopmu koyucaz

1400-1500 Tl verip laptop alıyorsan bence bununda iyisini alıp tam koruma saglamak gerekir...Ki malzeme bu konuda çok önemli esneme payı süngeri darbe azaltma falan ...
  • Beşiktaş'da pasajdaki çantacılardan Dockers'ın laptop sırt çantasını almıştım 4,5 sene önce. Biraz da pahalıydı üstelik. Ama bir iki açılan dikiş dışında, (çok kolay tamir edildi) hala sapasağlam. Ayrıca bu süre içinde defalarca düşme ve çarpmalarda, notebook çizilmedi bile. Bu ürünlerde sadece sünger değil, bir çoğunda notebook'u koruyacak sert bir iskelet de var. O yüzden binlerce lira verdiğiniz notebook'u taşırken paraya kıymak mantıklı bence. Düşünsenize küçük bir kaza sonucu ekranın köşesinde bir çatlağı; kabus gibi...
    Ancak bir kaç gün önce notebook'u değiştirdim; Asus 16" N serisi aldım; sığmadı. Targus'larda benzer sorunlar yaşayanlar varmı acaba? Yani alsam sığarmı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.