Şimdi Ara

Laptop çalışırken taşındığında HDD arıza yapar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopları çalışırken oraya buraya taşıyoruz veya bazen kucağımızda kullanıyoruz bundan dolayı bilgisayar çalışır durumdayken bilgisayarı kıpırdatmış oluyoruz bundan dolayı harddiskin plakalarında çizilmeler meydana gelir mi ?

• harddisk vidaları oynamaya başlamaıştır panpa bilinmez.
  • taşımana bağlı adam gibi kaldırır götürürsen olmaz paldur kültür taşırsan ilerde sorun olabilir.. Bebek gibi taşı notebooğu yeterli...
  • Tasirken dusme harici bir durumda pek sorun olmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çok dikkatli taşıyorum umarım birşey olmaz.
  • Özellikle araba veya otobüste giderken kullanımda araç çukura veya tümseklere
    girdiğinde ani bir iniş çıkış olduğunda hdd ye zarar gelme riski çok yüksek oluyor.

Eğer bu şekilde çok kullanıyorsanız ve bilgileriniz önemli ise,
    mekanik diskler yerine SSD bir diske geçin.

Ama evde ordan oraya ufak taşımalarda çok problem olacağını zannetmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 3 Ağustos 2012; 15:21:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_runo

Özellikle araba veya otobüste giderken kullanımda araç çukura veya tümseklere
    girdiğinde ani bir iniş çıkış olduğunda hdd ye zarar gelme riski çok yüksek oluyor.

Eğer bu şekilde çok kullanıyorsanız ve bilgileriniz önemli ise,
    mekanik diskler yerine SSD bir diske geçin.

Ama evde ordan oraya ufak taşımalarda çok problem olacağını zannetmem.

SSD almayı istiyorum ama şu anda fiyatları yüksek geliyor. Bide ben sadece ssd ile de idare edemem ki ssd alsam bile hdd gene takılı olacak. En fazla alabilsem 120 GB lık birşey alabilirim. Birde yanında aparat almam gerekiyor hdd yi dwd rw bölümüne takmak için o da 30 lira civarı birşey 350 liraya falan gelicek yani şu anda bana pahalı geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.