Arkadaşlar alalı yaklaşık 5-6 ay oldu‚ Sony Vaio VPCF12M1E/H laptop kullanıyorum.
Sistem özellikleri iyi olduğundan dolayı aldığımdan beri birçok oyun yükledim oynadım. Fakat son 1 aydır oyunlarda göz kırpması gibi anlık ekran kararması olup duruyor.
İlk olarak Nba 2K11 oynarken olmaya başladı. Assassin´s Creed Brotherhood oynarken yoktu‚ bugün onu oynarken olmaya başladı. Oyunlarda sorun vardır diye ilk yüklediğim ve hiç bir sorun olmayan Fifa 11´i açtım ondada anlık ekran kararması oluyor.
Ekran Kartı güncellemesini‚ windows updateleri‚ Vaio güncellemelerini herşeyini yapıyorum en ufak bir düzelme yok çıldıracağım.
Laptop´ı şarjdan çıkarınca olmuyor bu arada ama şarja takar takmaz oyundayken olmaya devam ediyor. Sadece oyunlarda oluyor bu sorun.
Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim‚ çıldıracağım cidden servise göndermeyle uğraşmak istemiyorum.
4 GB DDR3 1066 Mhz. (Max.8 GB) Ram 500 GB SATA (7200 Rpm) HDD Microsoft Windows 7 Home Premium İng-Tr (64 Bit)
^^^^^^ yok mu bilgisi olan
Bu sorun ekranın floranslarıyla bi alakası olabilir bende 1-2 sn oluyor sonra eski haline dönüyor aynen adaptörü takınca ekran markası samsung
bi format atıp deneyin hocam ayrıca fiş takılıyken güç seçeneklerinden performans moduna alıyormusunuz ?
quote:
Orijinalden alıntı: Killforyou_gfb
Bu sorun ekranın floranslarıyla bi alakası olabilir bende 1-2 sn oluyor sonra eski haline dönüyor aynen adaptörü takınca ekran markası samsung
bende rasgele aralıklarla oyun oynarken oluyor, bir çözüm bulabildin mi sen dostum?
quote:
Orijinalden alıntı: ezimuse
bi format atıp deneyin hocam ayrıca fiş takılıyken güç seçeneklerinden performans moduna alıyormusunuz ?
genelde dengeli güç seçeneğiyle giriyorum oyunlara. format için ne yazık ki win7 orjinal diski yok elimde, servise göndermek zorunda kalacağım sanırım buradan bir cevap alamazsam.