Şimdi Ara

Laptop Anlık Ekran Kararması Sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar alalı yaklaşık 5-6 ay oldu‚ Sony Vaio VPCF12M1E/H laptop kullanıyorum.

Sistem özellikleri iyi olduğundan dolayı aldığımdan beri birçok oyun yükledim oynadım. Fakat son 1 aydır oyunlarda göz kırpması gibi anlık ekran kararması olup duruyor.

İlk olarak Nba 2K11 oynarken olmaya başladı. Assassin´s Creed Brotherhood oynarken yoktu‚ bugün onu oynarken olmaya başladı. Oyunlarda sorun vardır diye ilk yüklediğim ve hiç bir sorun olmayan Fifa 11´i açtım ondada anlık ekran kararması oluyor.

Ekran Kartı güncellemesini‚ windows updateleri‚ Vaio güncellemelerini herşeyini yapıyorum en ufak bir düzelme yok çıldıracağım.

Laptop´ı şarjdan çıkarınca olmuyor bu arada ama şarja takar takmaz oyundayken olmaya devam ediyor. Sadece oyunlarda oluyor bu sorun.

Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim‚ çıldıracağım cidden servise göndermeyle uğraşmak istemiyorum.

Sistem Özellikleri:

İŞLEMCİ: Intel Core i5-520M 2.40 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.93 GHz.) 3 MB Cache Bellek İşlemci
    RAM: 4 GB DDR3 1066 Mhz. (Max.8 GB) Ram
    SABİT DİSK: 500 GB SATA (7200 Rpm) HDD
    EKRAN KARTI: NVIDIA GeForce GT 330M Max. 2775 MB Ekran Kartı
    İŞLETİM SİSTEMİ: Microsoft Windows 7 Home Premium Tr-İng

4 GB DDR3 1066 Mhz. (Max.8 GB) Ram
    500 GB SATA (7200 Rpm) HDD
    Microsoft Windows 7 Home Premium İng-Tr (64 Bit)

• ^^^^^^ yok mu bilgisi olan
  • Bu sorun ekranın floranslarıyla bi alakası olabilir bende 1-2 sn oluyor sonra eski haline dönüyor aynen adaptörü takınca ekran markası samsung
  • bi format atıp deneyin hocam ayrıca fiş takılıyken güç seçeneklerinden performans moduna alıyormusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killforyou_gfb

Bu sorun ekranın floranslarıyla bi alakası olabilir bende 1-2 sn oluyor sonra eski haline dönüyor aynen adaptörü takınca ekran markası samsung

bende rasgele aralıklarla oyun oynarken oluyor, bir çözüm bulabildin mi sen dostum?

quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

bi format atıp deneyin hocam ayrıca fiş takılıyken güç seçeneklerinden performans moduna alıyormusunuz ?

genelde dengeli güç seçeneğiyle giriyorum oyunlara. format için ne yazık ki win7 orjinal diski yok elimde, servise göndermek zorunda kalacağım sanırım buradan bir cevap alamazsam.
  • ^^^^^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Dalgalanma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    LAPTOP SARI EKRAN SORUNU !!!
    13 yıl önce açıldı
    LAPTOP EKRAN SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.