Şimdi Ara

Laptop aldım , Sorunlu çıktı Yenisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar .Ben bi laptop markasından gaming laptop aldım. ilk gün açtım youtube veya herhangi bi video sitesinde ekranı büyütünce 10-15 sn donma yaşıyorum.İlk zamanlar driver felan diyip üstüne düşmedim ve arkasından şehirden üni için ayrıldım.geri gittiğimde servise verecektim . Şuan alalı 40 gün oldu olmadı .Dün akşam da crew yada farcry3 oynamak için açtığımda laptop aniden kendini kapattı.şimdide donma sorunu devam ediyor ama oyunlarda kapanmıyor. Aradım ve bana oraya göndermemi söylediler bi notla beraber, ben bu nota ne yazmalıyım sorunlarımı yazdıktan sonra ayıplı ürüne girer mi girerse yenisini alabilir miyim ?Almak için ne yapmalıyım dilekçe felan mı? Alabilirsem ne zaman elime ulaşır...

Not: açma butonuda zorlamadan çalışmıyor .

• Marka modelini de söylesen iyi olur. aldığın yer neresi. nota burada yazdıklarına ek olarak değişim talep ettiğini yaz. Sorunun aldığından beri olduğunu fırsat bulamadığını göndermek için söyle. Servisine bağlı direk yenisini de gönderebilir tamir edilecek de diyebilir hiç sorun yok diye geri de gönderebilir.
  • Monster dan aldım. Markayı kotulemek istemedim o yüzden yazmamistim.Sizce monster servisinde sorun yasarmiyim yarın göndereceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SaruXLBoss S kullanıcısına yanıt
    Monster ise sıkıntı yok demektir. Büyük ihtimalle hard disk değişimi yapılacak bad sector atmış (Anladığım kadarıyla). Gönderin cihazı geç olmadan fazla bilgide cihaza yükleme yapmayın.
  • kardeşim sen servise gönder ürünü güzelcede bi not yaz yaşadığın sıkıntıların tümünü ve kendinin üründen soğuttuğunu ve değişim istediğini belirt.

Monster ürünüyse sıkıntı yok diyen arkadaşın bu işin şans işi olduğunun farkındalığında olmasını da istememek elde değil tabi. Monster markası ürünün arkasında olacaktır büyük ihtimalle araştırıp test edip değişimini yapıp gönderebilirlerde, sıfırını gönderrebilirlerde aynı zamanda fatura iadesi bile yapabilirler. sorunun hdd de olma olasığı var fakat bad sectörmü bilinmez kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurayranci -- 19 Ekim 2016; 17:5:23 >
  • o zaman yarın gönderiyorum. inş hallolur.
  • Laptop pazartesi geldi kullandım ve yorum yapma gereği duydum. Öncelikle sadece format atılıp gönderilmiş aynı sorunun olduğu belirtmek için aradım (video donmasının ) tarayıcı değiştirip deneyin dediler . Opera kullanıyorum burdada büyütünce ekran karıncalanıyor görüntüde kaymalar oluyor. Yani pek bişey değişmemiş .Ağır bi kaç oyun oynayıp kasmasına kapanmasına bakıcam devam ederse yeniden monster yolcusu olucak.Bilgilendirmek istedim monstersa sorun varmış...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu kurup healt kısmından bir resim paylaşın.
    http://www.hdtune.com/download.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.