Şimdi Ara

Laptop aldım fakat bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben bir laptop aldım bf3 gta ıv ve diğer yüksek sistem gereksinimli oyunları full ayarda kasmadan açar mı ? özellikleri şunlar :

Sistem özellikleri
    İşletim Sistemi: FreeDOS
    İşlemci Intel® Core™ i7-3612QM (2,1 GHz 6 MB L3 önbellek )
    Yonga kümesi: Intel HM76 Express

Bellek
    Bellek 8 GB DDR3(2 x 4 GB)
    Bellek yuvaları: 2 kullanıcı erişimli

Depolama
    Dahili sürücü 1 TB SATA (5400 rpm)
    Optik disk sürücüsü SuperMulti DVD±R/RW Çift Katmanlı Blu-ray ROM

Ekran ve Grafik
    Ekran: 39,6 cm (15,6") HD BrightView LED Arkadan Aydınlatmalı (1366x768)
    Grafik: AMD Radeon HD 7670M (2 GB DDR3 ayrılmış)

Güç ve çalışma gereksinimleri
    Güç kaynağı türü: 90W AC güç adaptörü
    Pil türü: 6 hücreli Lityum-İyon
    Enerji verimliliği: ENERGY STAR® belgeli
    EPEAT® Silver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unimenam -- 5 Eylül 2012; 18:08:39 >

• full ayarda açınca marifet olmuyor bikere onu söyleyim baştan ikincisi full değilde medium kasmadan açar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldigim yer full acar demisti 8 cekirdek ustelik onu da soylim 1800e aldim gta 4filan ???

• up

• bu sistem özellikleri ile açar
  • Bi arkadaşımada aldık aynı laptopdan
    saçma bi sistem var bu laptoplarda sağ tıkla ekran kartı özelliklerinden yüksek performans ata en son açtıgın uygulamalar cıkıyor sadece.
  • açmasına açar da sistem ne kadar iyi olursa olsun laptop ta oyun oynarken ısınma sorununun önüne geçemezsin 2 saat oynarsın sonra fokurdamaya başlar kapatmak zorunda kalırsın sonra soğumasını bekle tekrar aç tekrar ısınsın nereye kadar o paraya daha sağlam masaüstü toplardın amacın sırf oyun oynamaksa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2'si bir arada Laptop Tavsiyesi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Donanimlari oldukca yuksekmis hayirli olsun. BF3 ornek vereyim ultra olmasa da high ayarlarda akici olarak oynatir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creav

açmasına açar da sistem ne kadar iyi olursa olsun laptop ta oyun oynarken ısınma sorununun önüne geçemezsin 2 saat oynarsın sonra fokurdamaya başlar kapatmak zorunda kalırsın sonra soğumasını bekle tekrar aç tekrar ısınsın nereye kadar o paraya daha sağlam masaüstü toplardın amacın sırf oyun oynamaksa

Valla sırf oyun oynamak evet ama mesela ben gölcükte oturuyorum ama mesela istanbulda bir sürü akrabamız var oraya gidiyoruz ve bende malum olarak sıkılmaktan hırs yaptım ve aldım laptobu evde de bu sistemden alçak bir masaüstü var sağolsun kedim ekran kartını kırdı
    cevap veren herkese teşekkür ederim ısınma sorununa da vantilatör yardımı akar galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamscrool

bu sistem özellikleri ile açar
    https://forum.donanimhaber.com/beyin-tumoru-sonuc-aciklamasi-yorum--140272138-17#140397550

vay be. simdi bu arkadas tumor den vefat etmis.

bende de bas agrilari basladi 3 haftadir. ben de yarin doktora gidicem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.