Şimdi Ara

Laptop Adaptörünü unuttum acele yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

19v 6,3A

Kullanacağım

19V 3,95A

Adaptörü -10 derece olan dışarıda tutuyorum. Laptop da kullanmam sıkıntı olurmu. Bugün yetiştimem gereken işlerim var. Laptop İ7 ve performanslı kulllanacağım.

• arkadaşlar ek olarak internette araştırdım hep muallak cevaplar emin olamadım?
  • 120w lık cıhazı 75w adaptorle kullanmaya calısıyorsunuz ful yuklenırsenız yetmeyebılır asırı akım cekıldıgı ıcın adaptor yanabılır bıraz rısklı acıkcası
  • adaptörün ısınma ihtimali yok gibi ben laptopdan korkuyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

120w lık cıhazı 75w adaptorle kullanmaya calısıyorsunuz ful yuklenırsenız yetmeyebılır asırı akım cekıldıgı ıcın adaptor yanabılır bıraz rısklı acıkcası

dışarıdan kaynaklı ısınmayacağını düşünüyorum aslında. Korkum o az olan akımı benim anakart yükseltmeye çalışırken bir sıkıntı yaşarmıyım
  • ısınır demıyorum asırı akım cekıldıgı ıcın arızalanabılır tabı bu arıza esnasında laptobuda bozabılır
  • anladım bu açıklama yeterince risk içeriyor kullanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben önermem.yani sizin yerinizde olsam kullanmazdım.bilgisayarlar yüksek akım korumalıdır ama düşük akım daha tehlikelidir.ama eğer paylaşımsız ekran kartını kullanmayıp(varsa) i7 yide maks. yüzde 40 a falan ayarlarsanız sorun çıkacağını düşünmüyorum.
  • Orijinal adaptörünüz aynı anda hem cihazı çalıştırabilecek, hem de pili şarj edebilecek güçtedir..

Siz piliniz doluyken bu zayıf adaptörü kullanırsanız sorun olacağını sanmıyorum.. Veya pil boşsa cihaz kapalıyken şarj edin, pil dolunca cihazı çalıştırın.. Böylece zayıf adaptöre hem pil hem cihaz aynı anda yüklenmemiş olur..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.