Bildirim
Laptop adaptörüne su döküldü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: zalimahmet
Arkadaşlar az önce gerçekleşti bu olay :( adaptörün kutusunu iyice kuruladım ama içine su kaçtı mı hiç bilmiyorum :( tam bir kapalı kutu vida yeri falan yok :( ne yapsam ki :( model lenovo z500
Korkmayın o adaptörler dediğiniz gibi kapalı kutudur, ben bile zor parçalamıştım bir sefer.
Su kaçmaz içine onların._____________________________ -
quote:
Arkadaşlar az önce gerçekleşti bu olay :( adaptörün kutusunu iyice kuruladım ama içine su kaçtı mı hiç bilmiyorum :( tam bir kapalı kutu vida yeri falan yok :( ne yapsam ki :( model lenovo z500
Çalışıyor mu? çalışıyorsa bozulana kadar devam.._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Xilence
quote:
Korkmayın o adaptörler dediğiniz gibi kapalı kutudur, ben bile zor parçalamıştım bir sefer.
Su kaçmaz içine onların.
Hocam işte su döküldükten sonra korktum ve denemedim :( çünkü ya birşey olduysa ve daha 2 hafta önce aldığım laptopa yanlış bir elektrik gönderirse ve birşey olursa diye korktum hocam :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: peer16401
quote:
Çalışıyor mu? çalışıyorsa bozulana kadar devam..
Çalışıyor mu diye denemeye korkuyorum kardeşim işte :(.. Ya yanlış bir elektrik verip 2 haftalık laptopu bozarsa diye :(
korkma.
bişey olmaz kardeşim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
1 bardak kadar döküldümü ? _____________________________ Intel® Core™ i5-9400F 2,90 GHz Maks Turbo 4,10 GHz -- MSI Nvidia GTX 1650 SUPER VENTUS XS OC 4 GB -- MSI H310-A PRO -- KINGSTON 2x8 GB DDR4 CL16 Bellek -- WD BLUE 1 TB 7200 RPM HDD -- CRUCIAL 480 GB SSD -- FRISBY FC-8930G -
quote:
Orijinalden alıntı: Legend_007
1 bardak kadar döküldümü ?
Hocam tam olarak şöyle oldu.. Yurtta odamdayım.. Yatağımın yanında masa yok dolayısıyla çayı yere koymuşum.. Ama baya bir içmiş sonunda 2 Cm kadar da unutmuşum :( sonra gece karanlıkta çat diye çarptı ayağım :( işte etrafa serpildi çay.. Yani adaptörün üzeri baya ıslanmıştı hemen peçete ile kuruladım :( adaptörün üzerine 1 çorba kaşığı çay dönüşmüştür yani hocam :(
quote:
Orijinalden alıntı: ReCoMaX
korkma.
bişey olmaz kardeşim.
Kendi kazandığı para olmayınca korkuyor insan.. Yazık yav ;( zaten sakınınca oluyor hep bunlar :(.. İnşallah birşey olmamıştır.. Tam bir kapalı kutu gibi duruyor hocam :(
1 çorba kaşığı civarı döküldüyse bir sorun olmaz diye düşünüyorum. bi deneyin bakalım Notebook u bağlayın güç e inşallah bir bir sorun çıkmaz.Haber ederseniz iyi olur.
Kolay Gelsin. :)_____________________________ Intel® Core™ i5-9400F 2,90 GHz Maks Turbo 4,10 GHz -- MSI Nvidia GTX 1650 SUPER VENTUS XS OC 4 GB -- MSI H310-A PRO -- KINGSTON 2x8 GB DDR4 CL16 Bellek -- WD BLUE 1 TB 7200 RPM HDD -- CRUCIAL 480 GB SSD -- FRISBY FC-8930G -
quote:
Orijinalden alıntı: Legend_007
1 çorba kaşığı civarı döküldüyse bir sorun olmaz diye düşünüyorum. bi deneyin bakalım Notebook u bağlayın güç e inşallah bir bir sorun çıkmaz.Haber ederseniz iyi olur.
Kolay Gelsin. :)
Hocam 2 3 saat kullandım bir sıkıntı görünmüyor çok şükür
Tamamdır geçmiş olsun.
İyi geceler._____________________________ Intel® Core™ i5-9400F 2,90 GHz Maks Turbo 4,10 GHz -- MSI Nvidia GTX 1650 SUPER VENTUS XS OC 4 GB -- MSI H310-A PRO -- KINGSTON 2x8 GB DDR4 CL16 Bellek -- WD BLUE 1 TB 7200 RPM HDD -- CRUCIAL 480 GB SSD -- FRISBY FC-8930G -
quote:
Riske atmayin servise danisin garanti disi kalir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Koyunun postu yüzerken,insanın dostu düşerken belli olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: turkeytv
quote:
ne yapsam bilemedim_____________________________ -
quote:
quote:
quote:
ne yapsam bilemedim
Dedigim gibi servise gosterin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Koyunun postu yüzerken,insanın dostu düşerken belli olur. -
pirinc icine koy 3 4 saat kalsn dene sora buyuk ihtimalla bisi olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: captureThecrown
pirinc icine koy 3 4 saat kalsn dene sora buyuk ihtimalla bisi olmaz.
hocam şuan sorunsuz çalışıyor..ama ne yapsam bilemedim 2 haftalık laptop sonuçta_____________________________ -
korkma icin rahat olsun en fazla patlar
quote:
quote:
quote:
quote:
ne yapsam bilemedim
Hocam bugün lenovo servisi ile telefonda konuştumbbirebir anlattım olayı.. Onlar da eğer sorunsuz çalışıyorsa sıkıntı yoktur dediler.. Zaten içine su kaçsaydı suyun değdiği devre Elemanları bozulurdu çalışmazdı dediler..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
ne yapsam bilemedim
Hocam bugün lenovo servisi ile telefonda konuştumbbirebir anlattım olayı.. Onlar da eğer sorunsuz çalışıyorsa sıkıntı yoktur dediler.. Zaten içine su kaçsaydı suyun değdiği devre Elemanları bozulurdu çalışmazdı dediler..
Guzel calisti mi peki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Koyunun postu yüzerken,insanın dostu düşerken belli olur.
Benzer içerikler
- disk boot failure insert system disk and press enter
- bios pili biterse ne olur
- bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var
- oc ne demek
- asus format tuşu
- gsync nedir
- video boyutu küçültme
- telefon neden kasar
- bilgisayardan ses gelmiyor
- connection reset ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X