Bildirim
Laptop Adaptörü Çıldırmak ÜZereyim===>ARIZAYI BULAMADIM===Sigorta atıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
power supply devresinde regülatör bozulduğunda sigortayı attırıyordu, laptopların adaptöründe böyle bir parça var mıdır yok mudur bilemeyeceğim. -
yani girişte olan parçalar belli ama acaba tecrübesi olan varmı? -
girişteki ptc bozulmus olabilir hocam böyle durumlarda biz onu devre dısı bırakarak düzgün bi şekilde calıstıgını bilioruz artı tek sorun olarak ısı ile devre dısı olayı kalkıyo ama o kadar da önemli deil bizce -
hocam sigorta attığında genellikle diyotlarda gider,diyotlara bak.Artı olarak ise üstte bir ark.daha söylemiş ptc denilen bir malzeme vardır bu arızalı olduğunda da attırabilir.Biz tv lerde degoist bobin soketini çıkararak bunu engelleriiz(anlık)ama ona ne şekilde bilemiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: efe7822
hocam sigorta attığında genellikle diyotlarda gider,diyotlara bak.Artı olarak ise üstte bir ark.daha söylemiş ptc denilen bir malzeme vardır bu arızalı olduğunda da attırabilir.Biz tv lerde degoist bobin soketini çıkararak bunu engelleriiz(anlık)ama ona ne şekilde bilemiyorum
zaten dikkat ettimde PTC direnç değeri 3 ohm falandı bundanda şüphelenmeidm değil
sizce kaç ohm aralıklarında olmalı
Birde hızlı sigorta yerine normal sigorta takmamız mümkünmü? -
hcam bi kac foto eklesen de baksak duruma ona göre bi yorum yapsak sana
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X