Şimdi Ara

Laptop açılıyor fakat hiçbir uygulama yüklenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette pek çok sayfa ve video ya baktım fakat bendeki sorunu yaşayan kimseyi bulamadım. Belki de ben yanlış aradığım için bulamıyorum dur.

Kısaca yaşadığım sorunu anlatmam gerekirse daha sıkıntı kilit ekranında başlıyor. Normalde Windowsun atadığı resimler olması gerekirken mavi ekranda kalıyor. Kilit ekranını açtıktan sonra normalde kısa süre içinde masaüstü ve Windows görev çubuğunda yüklenmesi gereken uygulamalar ve dosyaların hiçbiri gelmiyor.

Format atmayı düşündüm fakat Windows ayarlara erişemiyorum. Ctrl+alt+delete > görev yöneticisini de açmıyor.

Yaklaşık 1 ay önce önbellek ile alakalı bir sıkıntı yaşamıştım. Önbellek dolduğu için ekran donması sorunu yaşamıştım fakat o sıkıntıyı çözmüştüm. Görüntüde bir sorun olmadığı için onunla bir alakası olduğunu düşünmüyorum.

Laptop u yaklaşık 5 yıl önce Teknosa dan almıştım, HP Pavilion. Garantisi bittiği için teknik servislerini para karşılığı kullanabilir miyim bilmiyorum. Kullanabiliyor olsam bile 2 3 hafta sürüyor servisten dönmesi, bu benim için büyük bir sıkıntı. Ayrıca kabarık bir fatura da çıkarabilirler. Mahalle PC cilerine de güvenip teslim etmek istemiyorum.

Eğer yardımcı olursanız çok sevinirim. Sorunu çözen kişiye teşekkür amaçlı bynogame cüzdan kodu verebilirim. Şimdiden herkese teşekkürler.

• Merhaba;

Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Sorununuz profil bozukluğuna benziyor. Güvenli modda açıp yeni bir kullanıcı açın ve bu kullanıcı ile oturum açın eğer sorununuz devam ediyorsa windows onarım metodlarını deneyebilirsiniz.

Kolay gelsin.

• cemcakmak kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ilginiz için teşekkürler.

Windows 10 kullanıyorum.
    Söylediğiniz gibi güvenli modu aktifleştirdim. Windows paneli açılmadığı için biraz uğraştırdı ama kilit ekranından yeniden başlatarak yapabildim.

Şuan Microsoft Windows uygulama yanıt vermiyor bildirimi geldi.

Çektiğim fotoğrafların dosya boyutu yüksek olduğu için site kabul etmiyor. %30 u yüklendikten sonra hata veriyor uygulama. Eğer beni discord'dan eklerseniz fotoğraf atabilirim. CaptainUES#7951

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • windowstan alacağınız dosyalar yok ise format atmak için windowsun açılmasına gerek yok windows iso yüklü bir usb hazırlayın we biostan 1. sıraya usbyi seçin ve formata başlayın ek olarak sistemde hdd takılı ise ssd ye geçmeniz büyük fayda sağlar

• Geçen gün hallettim sorunu. 3 kere hızlı aç kapat yapınca Windows otomatik onarım aktifleşti. 30dk de sıkıntıyı çözdü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.