Şimdi Ara

Laptop açılıyor ekran gelmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun olmaya basladı laptop açılıyor ekran gelmıyor ,acma kapama tuşunun altından ses gelıyor,sızvce neyden kaynaklı,bu arada kapatıyorum pcyı kendı kendıne acılıyor bataryasız kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uyku modunda kalmıştır bir süre kapatmışınızdır yada güncelleme gelmiş işlem tam olarak gerçekleşmeden kapatılmış olabilir böyle işlemlerde uzun süre bekleyin... aynı hataya düşerseniz döngü devam eder.. bunlar yok ise sisteminizde sıkıntı vardır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: computeron

uyku modunda kalmıştır bir süre kapatmışınızdır yada güncelleme gelmiş işlem tam olarak gerçekleşmeden kapatılmış olabilir böyle işlemlerde uzun süre bekleyin... aynı hataya düşerseniz döngü devam eder.. bunlar yok ise sisteminizde sıkıntı vardır..

Fişi çekıyorum takıyorum gene aynı sekılde kalıyor,resetlesemde aynı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt
    Açma kapama tuşundan bahsettiniz ve ses geliyor dediniz takılıyor olabilir siz kapattığınızda yeniden başlatma işlemini yapıyor olabilir güç düğmesinin entegresine bakmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Açma kapama tuşundan bahsettiniz ve ses geliyor dediniz takılıyor olabilir siz kapattığınızda yeniden başlatma işlemini yapıyor olabilir güç düğmesinin entegresine bakmak lazım.

Bugun aradilar anakartın uzerindeki çipler yanmis 280 tl istediler

• quote:

Orijinalden alıntı: computeron

uyku modunda kalmıştır bir süre kapatmışınızdır yada güncelleme gelmiş işlem tam olarak gerçekleşmeden kapatılmış olabilir böyle işlemlerde uzun süre bekleyin... aynı hataya düşerseniz döngü devam eder.. bunlar yok ise sisteminizde sıkıntı vardır..

Bugun aradılar bilgisayarcı servisten anakartın üzerindeki çipler yanmış 280 tl istediler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.