Şimdi Ara

laptop açılıştaki hata sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

işyerinde bir arkdaş laptobu kapatırken direk güç kablosunu çıkartmış (normal kapatmak zor geldi heralde) ve 1saat kadar sonra tekrar açmak istediğinde doğal olarak başlangıç onarım ve olağan şekilde başlat seçenekleri gelmiş ama kendi direk olarak onarıma geçmiş. onarım bittikten sonra sürekli dıt lama kısa kısa geliyormuş. ve hep bu şekildeymiş makina. bende daha makinayı görmedim aklıma ram geldi ama. siz değerli arkadaşların yorumlarınıda almak istedim cevaplar için şimdiden teşekürler

• başlangış onarım dosyaları zarar görmüş olabilir cd'yle onarım yapın onarım tam gerçekleşmemiş olabilir.bilgisayarı açabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 18 Mayıs 2012; 15:28:43 >
  • hayır malesef makina tam hoşgeldiniz yazısında dıtlamaya başlıyomuş. yarın bakacam daha detaylı bilgi veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEREM04283

merhaba arkadaşlar

işyerinde bir arkdaş laptobu kapatırken direk güç kablosunu çıkartmış (normal kapatmak zor geldi heralde) ve 1saat kadar sonra tekrar açmak istediğinde doğal olarak başlangıç onarım ve olağan şekilde başlat seçenekleri gelmiş ama kendi direk olarak onarıma geçmiş. onarım bittikten sonra sürekli dıt lama kısa kısa geliyormuş. ve hep bu şekildeymiş makina. bende daha makinayı görmedim aklıma ram geldi ama. siz değerli arkadaşların yorumlarınıda almak istedim cevaplar için şimdiden teşekürler

ramde haklı olabilirsin ama önceden böyle bir arızası varmıymış dıtlma sesi
  • eğer o noktada kalıyorsa hdd bedsector oluşumuda olabilir bir hdd kutusu alın bozuk bilgisayarın hdd'yi sizin bilgisayara takın usb'den taratın hdd tune programını kullanabilirsiniz.bu sadece ramde olabilecek bir iş olmayabilir kaldıki ramde olduğunu zannetmiyorum inşallah öyledir değişir ama hdd olursa bilgiler varsa gitme ihtimali var.sonucu yazarsınız yardımcı olmaya çalışırım ozaman.arkadaşımın bilgisayarında bed sector oluşmuştu böyle bir durumda kurtarmak için çok uğraştım ama hdd kendini kitledi içine ulaşamadım bunun için programlar var eğer bed sector olursa ozaman bakarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 18 Mayıs 2012; 21:27:17 >
  • hocam sağolasın ama laptop tamamen gitti. sürekli dıtlama yapıyordu. bir gün sonra arkadaşla beraberken bastım açma tuşuna açıldı bi işimiz vardı dışarı çıktık geldimizde 30dk içinde kapanmış. şimdi sadece üstündeki ledler yanıyor başka hiç bir tepki vermiyor. anakart mı uçtu acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.