s.a arkadaşlar iş yeirmde 2 tane pc var ibiri masaüstü yazıcım ona usb kablosuyla bağlı ancak laptoptan da çıktı almak istiorum yazıcının driverini yükledim ama hala kablosuz olarak çıktı alamıyorum yoksa diyorum bu yazcının bide kablosuz için ayrı bi driveri mi var ben masaüstüne kurduğum driver cd'sinin aynısını kurdum ondanmı eğer ordansa nerdn bulabilirm yada başka çözüm ayar lfn gerekiyrmu ??
laptop a network yazici olarak tanittmayi denedinizmi?
yazıcınızda wireless özelliği yoksa kablosuz olarak göremezsiniz. veya wireless adaptörü takmanız gerekir.
arkadaşlar, yardım edebilen varsa çok sevinirim!
geçen gün hp photosmart c4580 aldım (wireless). benim tek problemim makinayı bilgisayara wireless bağlayamadım. cd den yükledim, kabloyla çalışıyo ama wireless i başaramadım. çok uğraştım yine de çözemedim. muhakkak kolay bi yolu vardır da ben beceremiyorum. bilgisayarım acer laptop, vista kullanıyorum. kitapçıkta tarif ettiği gibi ağ kurup bağlanmaya çalışıyorum mümkün değil olmuyo.
aranızda bilen varsa ve kısa kısa sırasıyla yapılması gerekenleri tarif ederse çok makbule geçer, şimdiden çok teşekkürler
kısaca sorun; laptop a network yazıcı olarak tanıttmayı başaramadım.