Şimdi Ara

Laptop'a Harici Ekran Kartı Takma Projem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptoplara harici olan ekran kartı çeşitli parçalarla takılabiliyor.
    Ekran kartları konusunda deneyimli arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevirinim.

Bu işi i7 laptop ve yüksek fiyatlı bir ekran kartıyla başarmış arkadaşın VİDEOSU BURDA

Amacım düşük bütçeyle ölüyü diriltmek, donanımlarım;

Asus X55C i3 Notebook şimdi bu notebook'a wifi çipini söküp ekran kartı aparatını takacağım ilgili aparat ektedir.
    En ucuz ekran kartı aparatı piyasa 35dolardan başlıyor. Gearbest'ten indirimli 30usd olarak alabiliyorum kodla;
    Laptop İçin Harici Ekran Kartı Takma Aracı / İndirim Kodu: CMondayGB82 / 30$ -> Link burda

Şimdi kilit nokta bu ürünü aldıgımda bağlantı için hangi ekran kartını alayım.
    intel i3 2328m 2.20ghz işlemci ve 4gb ram anakartta + tek slotta 1gb ramle toplam 5 gb ram var.

Cihazda dar boğaz yaratmadan sizce hangi ekran kartını tercih etmeliyim.
    gearbestten uygun ekran kartı alabilirim ama gümrüğe takılırsa türkiyeyle aynı fiyata gelir mi?
    türkiye'den 4gb - 128mb ekran kartı almak daha mantıklı değil mi?
    aynı özelliğe sahip ekran kartları bile kendi içinde fiyat farkları var ben nelere dikkat etmeliyim.
    evde vga girişli monitorum var ayrıca 32inc yumatu hdmı tv var.o yüzden DİSPLAY VEYA HDMI girişleri olan ekran kartının bir önemi yok.
    ayrıca evdeki masaüstümün kasasında power supply de ekran kartının güc kaynağı olarak kullanmayı düsünüyorum.çünkü cihazın yanında adaptörü de alırsam 50usd fark oluyor.
    Dell marka 8 pin adaptör

Gearbest ve Hepsiburada'dan ekran kartları ; (HB de oem ürünlerde indirim oluyor, iyi fiyata alabilirsem çinden getirtmenin lüzumu yok)
    Yeston AMD RX560D 4GB Ekran Kartı / İndirim Kodu: YRX560D / 126$ ->
    Link Burda Ddr5 4gb 128mb

Yeston Radeon RX 460 GPU 4GB Ekran Kartı / İndirim Kodu: Xmas079 / 121$ ->

Link Burda Ddr5 4gb 128 mb

BU iki yeston ekran kartlarının sadece model noları farklı herhangi birini secmem için nelere dikkat edeyim ?Ayrıca türkiyede benzer kartlarla aralarında 50-100tl oynuyor.birde ürün gümrüge takılırsa türkiye fiyatını bile gecer fiyatı.

Hepsiburada 'da 4gb ekran kartı fiyatları Listesi;

Link Burda Artan Fiyatta 4gb Ekran kartları
    Gtx 750Ti
    Radeon Rx 460
    RX 560
    Ekran Kartı Önerilerinize Açığım...

4gb 128MB DDR5 EKRAN KARTLARINDAN BU LAPTOP VE İŞLEMCİYLE TAM VERİM ALABİLİR MİYİM ?
    AMacım PUBG ve Gta5 gibi oyunları 30 fpsde gözü yormadan oynamak.

Masaüstü PC'nin power supply 300watt output ve 350w peak değeri var.400w veya 500w ekran kartı taksam ne olur.verim mi düşer ekran kartı mı yanar ?

Laptop donanımlarının tam listesi ;
    İŞLEMCİ TÜRÜ Intel Core i3
    İŞLEMCİ Intel Core i3 2328M - 2.2 GHz 3 MB Önbellek
    RAM 4 GB DDR3 1333 Mhz. (Max.8 GB) Ram
    HARDDİSK KAPASİTESİ 500 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    İŞLETİM SİSTEMİ Microsoft Windows 8
    EKRAN KARTI Intel HD Graphics / Paylaşımlı
    OPTİK SÜRÜCÜ DVD Super Multi
    EKRAN BOYUTU 15.6" HD LED (1366x768)
    EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366 x 768
    SES ÇIKIŞI Altec Lansing

Not: Forumdaşların fikirleri benim için değerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem_61500 -- 7 Ocak 2018; 14:36:45 >

• Up.

Ekran kartlarıyla alakalı tavsiyelerinizi bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop'a Harici Ekran Bağlamak..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.