Şimdi Ara

Laptop 15dk bir kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABALAR BEN YAKLAŞIK 4 YILDIR DELL İNSPİRON N5010 (İ5 ) KULLANIYORUM ŞİMDİYE KADAR KUSUR OLMADI AMA SON 1 AYDIR CİDDİ SORUNLAR VAR PC AÇTIKTAN 10 - 15 DAKİKA SONRA KENDİ KENDİNE TAMAMEN ELEKTRİK KESİLİYOR VE KAPANIYOR . FANINI FELAN AÇMAYI BECEREMEDİM FAZLA ANLAMAM DA ELEKTRİK SÜPÜRGESİYLE FANDAKİ TOZU ÇEKTİM ALDIM PC FAZLA ISINMAMASINA RAĞMEN OYUNA GİRER GİRMEZ 2-3 DAKİKA İÇİNDE KAPANIYOR BİLGİSAYARCIYA GÖTÜRDÜM SORUNU ANLAMAK İÇİN İÇİNİ AÇMASI GEREKMİŞ BUNUN İÇİN 50-60 TL İSTEDİ REDDETTİM ACABA SORUN NE YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• arkadaşı mbende aynı sorunu yaşadım içinin açtım temizledim gerçi çok pislik çokmadı ama yine bir üfledim bende de aynı model var bende konu açmıştım orda hyazmışlardı bir oraya bak birde format zamanı gelmiştir benimde virüsler sardıyıd halloldu ama atmam lazım uğraşmıyorum ne zamandır :D birde batarya öldü neredeyse eskisi kadar gitmiyor
  • Alemdar11 A kullanıcısına yanıt
    kardes format cdsi var atcam atmasınada 15 dakika içinde elektrik kesildiği için format kesilir diye korkuyorum
  • bide konu linki atarmısın ?
  • Gurkan xL G kullanıcısına yanıt
    aşağıdaki resimdeki gibi ısı değerlerini kontorl et
    fan çalışıyormu ona bak
    belki yazılımsal bir problem olabilir komut istemiyle güvenli modda aç virüs falan varza uyuz edici
     Laptop 15dk bir kapanıyor
  • evet ısı değerlerine bak speccy programını önerrim
  • Hocam pc nin icini acmak icin heryerimi sokulmesi gerekiyor yoksa sadece altta bir kapak var onu ckartinca fan bolumu gorunuyormu eger ben bilmem derseniz laptop un alt tarafinin bir resmini cekip bu konuya atin cevap yazayim birde o bilgisayarci baya kaziklamaya calsmis ben 10 liraya yapiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok bu laptobu sökmek biraz zor internette söküm vidosu var modeli yaz assembly falan yaz gelir
  • bu arada işlemci direk üstünde fanyok o yandaki fandan termal çubukla ısı iletiliyor deiğiştirilmesi kolay giib ala yinede değiştirmeyin ama yinede bir tozunu almak lazım hadi kolay gelsin
  • Kapanma sebebının ısı olup olmadıgını anlmak cok basıt . Programları var bunun , ındır bırını kur bak cpu sıcaklıgın n kadar . O normal ıkn bıle kapanıyorsa belkıde bataryadan veya elektrık duzenınden kaynaklanan bır sorundur derız . Once bı ısısına bak programlarla .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.