Şimdi Ara

Laptobum kasma yapmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende casper cn tki3210e var
    Özellikleri:
    Nvidia GT630M Optimus ekran kartı
    İntel Core i5 3210M işlemcili
    2.50ghz hız
    16GB bellek var eskiden bütün oyunları ful çözünürlükte hiç kasmadan oynayabiliyodum fakat son 2-3 aydır kasma yapmaya başladı bi türlü sorunu çözemedim yardımcı olursanız sevinirim...

• baran9836 kullanıcısına yanıt
    bilgisayarın ne kadar sürelik ardından altına elini tuttuğunda ısınma oluyormu eli yakacakmış gibi eğer oluyorsa tozlanmış olup temizlik yapılması gerekmektedir fanların servise götürerek temizletebilirsini sorunun bölece çözümlenecektir.
  • 6 ay oldu elimi altına tutunca biraz ısınma var sıcaklık ölçme programı yükledim ordada sıcaklık en fazla 75 olarak göründü
    boştaki değerleri oyun oynarken kontrol et o zaman sıcaklık aşırı oluyorsa servisine götürerek ilgilenmelerini sağla yoksa ilerde daha büyük sıkıntı yaşabilirsin.
  • zaten 75 olduğunda fifa 11 açıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran9836

Merhaba arkadaşlar bende casper cn tki3210e var
    Özellikleri:
    Nvidia GT630M Optimus ekran kartı
    İntel Core i5 3210M işlemcili
    2.50ghz hız
    16GB bellek var eskiden bütün oyunları ful çözünürlükte hiç kasmadan oynayabiliyodum fakat son 2-3 aydır kasma yapmaya başladı bi türlü sorunu çözemedim yardımcı olursanız sevinirim...

bilgisayarı sürekli temiz tutmak lazım bilgisayarı alalı 1 seneyi geçtiyse garantiye verip iç temizliğinin ve termal macunun yenilenmesini isteyin yazılım olarak ta size atacağım programla temizlemeleri yapınız.

• daha bi sene olmadı ama ben 2-3 vidayı söktüm fanı görmek için biraz kirliydi aradan biraz hava tuttum temizlendi ama hala biraz pislik var içinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    keşke açmasaydın casper bu konuda sıkıntılı oluyor etiketi sökülmediyse düzgünce geri montajlayıp servisine götürerek temizliğini yaptırman iyi olacaktır.
  • etiketi üzerinde hala çıkmaması için zaten bütün vidaları sökmedim biraz yıpranmış görünüyo problem olurmu?
    sürtünme tarzı yıpranmaysa sıkıntı olmaz ama yırtık ve elle müdahale görürlerse garanti dışına sokuyorlar. Bu konulara dikkat edilmesi lazım.
  • yok kenarı biraz havaya kalktı o kadar
    tamam o zaman serviine götür amma sakın söktüğünü söyleme ve sökmüşünüz derlerse ben aldığım gibi getirdim sürtünmeden etiket bu hale gelmiş olabilir de onlar mecbur ilgilenmek zorundalar
  • saol kardeşimde bu kasmanın başka sebebi varmıdır
    aşırı yüklenen programlar olabilir onlarıda başlat çalıştıra gelip msconfig yaz sonra orada gereksiz ne varsa işaretleri kaldırıp kaydet dersen arka planda güç yiyen işlemlerden kurtulunca biraz daha hızlanır onlarda yavaşlama sebebidir.
  • tamam bende win8 var bi bilgisayarcıya götürdüm win7 yüklersek hızlanır dedi acaba öyle yapsam oyunlardaki kasmaları kesermi
  • Kesecektir laptopun büyük ihtimal uyumlu değildir win8le

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam garantili temiz ürününüz var. Gönderin servise ısınıyor oyunlarda kasıyor diye. Temizlensin rahat rahat kullanın.Formatla falan uğraşmayın. İ5 makine en baba virüsüde olsa Fifa 11de kasmaz. Pentium 4 makineyle oynuyorum o oyunu.
  • Saol kardeşim şuan win7 yükledim bideöyle deniyicem olmadı win 8 i geri yükleyip garantiye vercem.
  • bugün pes 13 ü yeniden yükledim eskiden bunuda kasmıyodu ama 4-5 saniye kasıyo sonra 2-3 dakika geçiyo tekrar aynısını yapıyo bütün maçlarada aynısını yapıyo ısısını kontrol ettim en fazla 74 dereceydi oyun açıkken bu ısı miktarı fazlamı bu yüzden kasıyo olabilir mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.