Şimdi Ara

lapiden tüy dökücü krem aldım ,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aldım ama kullanmaya korkuyorum, kol ve bacak düşünüyorum çok mu arttırır ?

• çok arttırır mantıgı cok saçma bence. ozaman kel yada köselerde sürsün bu kremden ince ve zayıf olan telleri gür gür cıksınn kimse kel ve köse kalmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

çok arttırır mantıgı cok saçma bence. ozaman kel yada köselerde sürsün bu kremden ince ve zayıf olan telleri gür gür cıksınn kimse kel ve köse kalmasın

duyduğum en mantıklı cevap
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan114

quote:

çok arttırır mantıgı cok saçma bence. ozaman kel yada köselerde sürsün bu kremden ince ve zayıf olan telleri gür gür cıksınn kimse kel ve köse kalmasın

adı üstünde tüy dökücü, öyle olsa hergün reklamı cıkardı sac ve sakal cıkarıcı diye daha cok satardı

Hem ayrıca kollarındaki tüylerden neden rahatsız oluyorsunki? cok mu kötü? omuz cevresi anlarımda kollar ne alaka

• quote:

quote:

quote:

adı üstünde tüy dökücü, öyle olsa hergün reklamı cıkardı sac ve sakal cıkarıcı diye daha cok satardı

Hem ayrıca kollarındaki tüylerden neden rahatsız oluyorsunki? cok mu kötü? omuz cevresi anlarımda kollar ne alaka

omuz çevresinde hiç yok denenecek kadar az, ama gel gelelim kollara ellere kadar uzanıyor,ellerimin üstünün sol tarafı boş sağ tarafı dolu,yapısıda kötü yani.birde kıl rengim çok siyah ten rengim beyaz o yüzden biraz görüntüde sorun oluyor kısa kollu giyemiyorum yazın yada uzun kollu giyip sıyıramıyorum kolları biraz rahatsız oluyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

omuz çevresinde hiç yok denenecek kadar az, ama gel gelelim kollara ellere kadar uzanıyor,ellerimin üstünün sol tarafı boş sağ tarafı dolu,yapısıda kötü yani.birde kıl rengim çok siyah ten rengim beyaz o yüzden biraz görüntüde sorun oluyor kısa kollu giyemiyorum yazın yada uzun kollu giyip sıyıramıyorum kolları biraz rahatsız oluyorum

Alıntıları Göster
    hmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kill_them_all -- 9 Şubat 2012; 13:51:09 >

• tuy dokucu kokten cozum degil diye biliyorum sporcu bircok arkadasim bacak icin kullaniyor ama kolu cok dert ediyorsan duzenli aldircakdin ya da lazer ayrica ek olarak tuy sarartici kullan diyenler olursa bilinenin aksini kil koklerini besliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

+1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.tayfun

tuy dokucu kokten cozum degil diye biliyorum sporcu bircok arkadasim bacak icin kullaniyor ama kolu cok dert ediyorsan duzenli aldircakdin ya da lazer ayrica ek olarak tuy sarartici kullan diyenler olursa bilinenin aksini kil koklerini besliyor

Düzenli aldırcaktın derken ? yok lazer istemiyorum ya şu anda.Kökten çözüm olmayacağını biliyorum ama en azından 3 ayda bir olsa yeter
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.