Şimdi Ara

Lansinoh lanolin krem kipa'da indirimde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.928
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Konya Kipa'da gördüm. Başka kipalarda da var mı bilmiyorum. Lansinoh lanolin krem (56 gram) 17 küsür liraydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: toggle

Bugün Konya Kipa'da gördüm. Başka kipalarda da var mı bilmiyorum. Lansinoh lanolin krem (56 gram) 17 küsür liraydı.

OHA... emin misin diyeceğim ama özellikle 56gr yazmışsın. normalde bu krem indirimde bile 29-30' dan aşşağı inmez. dün limangodan almıştım kargo dahil çek ile 14.85' e geldi ama şimdi senin söylediğin fiyat içime oturdu.. göğüs pedi de lazım. acaba en ucuz nereden alınır?
  • fiyat cok iyi evet butun kipalarda warmi acaba normalde buyuk hipermarketlerde satisi yok ama kipa getirmis daha gecen gun aldik 56gr 29.90tl eczaneler butun ufagini kac gram bilmiyorum onu bile 30 tl satiyo nerdeyse fyat cok iyi
  • ne işe yarar bu krem de bu kadar pahalı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

ne işe yarar bu krem de bu kadar pahalı ?

emziren anneler için onarıcı göğüs kremi. saf lanolin olduğu için bu kadar pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

quote:

Orijinalden alıntı: toggle

Bugün Konya Kipa'da gördüm. Başka kipalarda da var mı bilmiyorum. Lansinoh lanolin krem (56 gram) 17 küsür liraydı.

OHA... emin misin diyeceğim ama özellikle 56gr yazmışsın. normalde bu krem indirimde bile 29-30' dan aşşağı inmez. dün limangodan almıştım kargo dahil çek ile 14.85' e geldi ama şimdi senin söylediğin fiyat içime oturdu.. göğüs pedi de lazım. acaba en ucuz nereden alınır?

şurada indirim var ama göğüs pedinin fiyatı gerçekten iyi midir bilemiyorum.
    http://www.greengoods.com.tr/anne-baba/categories.asp?cid=4224&i=1&s=0&p=1

• lansinoh lanolin 56 gram krem aynigunkargo.com'da 17 TL değil ama 20 TL .http://www.aynigunkargo.com/store/ProductDetails.aspx?productid=86016 normal fiyatı çok daha yüksek.. kipa'nın kampanyası gerçekten çok iyiymiş. herhalde çapraz satış amacıyla bu fiyatı koyabildiler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya şu donanımhaberde hergün şaşırıyorum kardeşim göüğs ucu kremi sıcak fırsatı

ama gerçekten sıcak fırsat ve emziren annelere şarttır arkadaşlar. emziren eşiniz var ise bunu alın rahat esin, boşa eziyet çekmesin.
  • lanolin koyun kıl dibinden elde edilen yağdır.. bi özelliği yok..çok reklamı oldugu için lansinoh biliniyor , o kadarda etkili bişey değil.. ben Garmastan tavsiye ederim annelere ve anne adaylarına..
  • geçen ay bende baktım ama son kullanma tarihi nisan yada mayısta biten ürünler vardı sadece. içime sinmedi almaktan vazgeçtim.
  • neyse bura beni saramadı, ben vatan bilgisayar indirimi konusuna geçeyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.