Şimdi Ara

Lanet olsun telekom lanet olsun sana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün telekomdan arayıp netin sahibi olan kardeşimle konuşmuşlar,kardeşimde bu işlerden anlamaz , bendeki bağlantı 1mbps sınırsız adam demişki bağlantınızı 8mbps yapalım fiyat ise 5 aylığına 25liramı o civar bişey söylemiş bu anlaşmada 24aylık mı olucak öyle bişeyler demiş , bu 8mbps olayıda gerçekte 15gb aşıldıktan sonra hız512 ye düşüyormuş tabi bunları söylemiyor arkadaş. Akşamda bi baktım torrent 600lerde coşturuyor jeton düştü .şimdi ben bunlara ne dim ha küfür etsem azmı telekom senin varya ttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................................................................

Arkadaşlar telekomdan yarası olan, lütfen sizde kayında belki görürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 29 Mayıs 2010; 22:23:07 >

• öyle diyorlar bizim işyerinde kullanıyoruz hız düşmüyor daha geçen hafta 65 gb download yaptım çaktırmadan hız hala 8 mbit
  • neti kendi üzerine çek
  • Aynısı bugün benim de başıma geldi.

Ay sonu iptal ettirmek için uğraşacağım şimdi.
  • Hızı düşürmüyorlarmış söylediklerine göre bende geçicem net limitsize şuan sınırsız 1mbps tarifesindeyim
  • düşürmüyorlar arkadaşlar gözünüz kapalı geçin tarifeye.ben geçtim çok memnunum 850-900 stabil download hemde 49 tl'ye
  • hız düşmüyor 8 aydır kotayı aşıyorum daha mart ayında 250gb abandım düşse benimki düşerdi, 8mps geçmekle iyi yapmışsınız bence hiç kafa yorma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çözene Helal Olsun!!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambursman

hız düşmüyor 8 aydır kotayı aşıyorum daha mart ayında 250gb abandım düşse benimki düşerdi, 8mps geçmekle iyi yapmışsınız bence hiç kafa yorma

• ben de 100gb nin altına inmiom 7 aydır düşmedi ama şans işi biraz da

gene de allah belasını versin telekomun, sabit ücret, fahiş fiyatlar hepsi haram zıkkım olsun ...
  • Tarifede düşüyor diyor nasıl düşmüyor ozaman durmak yok yola devammı yapsak neyapsak
    Eğer öyleyse çok yaşa telekom
  • Hız düştü arkadaşlar.
    En basidinden google bile açılması 15 sn. sürüyor.
    Sakın ha sakın bu rezil ttnet kampanyalarına kanmayın!
  • Arkadaşlar kardeşim telekomla konuşmuş yeniden eski tarifemize geçmek için yani 1mbps sınırsıza adam bidaha eski tarifeye geçemessiniz demiş yani sizi bi kere kandırdık birdaha geri dönüş yok demiş tekel olunca bitarafları kalkıyor Amerikaya kaçanlara hak veriyorum. Kablo tv var interneti nasıldır geçeyimmi kablonete tavsiye edermisiniz
  • hocam hiç merak etme sen 15gb'adn sonra düşmüyor tam 8 ay oldu her ay 200gb yapıyorum ve hızım hiç düşmedi şimdiye kadar...

internette biraz araştırırsan ttnetin hızı düşmediğini görürsün keyfine bak istediğin dosyayı indir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoniX1 -- 5 Haziran 2010; 0:22:15 >
  • evde 2 pc var
    anneme demısler ınternetınızı kacak kullanabılırler
  • Yaklaşık 7-8 aydır kullanıyorum ve hızım 512'ye hiç düşmedi. Her ay da 200-300gb download miktarım var..
  • biz de geçelim o zaman.hiç hızı düşen olmamış mı acep
  • ağustos tan beri full abanıyorum 1 kere kasım ayındaydı galiba 28 inde düştü 512 ye 3 gün öyle kullandım bi dahada düşmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Private -- 5 Haziran 2010; 0:33:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.