Şimdi Ara

Lanet olsun mu diyim ne diyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Matematiği yetiştiremedim ya okuyamadığım sorular var offf... Tekrar hazırlanmak istemiyorum allah'ım :(

• Sorun etme kardeş 1 seneden bişey çıkmaz.Ayrıca sınav zor değil fakat matematik sorularını bile paragraf gibi veriyorlar şahsen evde olsam yatarak çözerim ama sınavda yemin ederim okuduğumu anlamayacak derecede stres oldum bugün o geometri sorularını 10 kere okudum anca anladım Allah belanı versin Ösym
  • quote:

Orijinalden alıntı: last14

Sorun etme kardeş 1 seneden bişey çıkmaz.Ayrıca sınav zor değil fakat matematik sorularını bile paragraf gibi veriyorlar şahsen evde olsam yatarak çözerim ama sınavda yemin ederim okuduğumu anlamayacak derecede stres oldum bugün o geometri sorularını 10 kere okudum anca anladım Allah belanı versin Ösym

Aynen benim bi ara kafa gitti sorulara boş boş bakmaya başladım matematik kolaydı diyorlar 7 boş bıraktım 5-6 tane de yanlış bekliyorum geo da kötü ist hukuğu rüyamda görürüm artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melancolie B

quote:

Sorun etme kardeş 1 seneden bişey çıkmaz.Ayrıca sınav zor değil fakat matematik sorularını bile paragraf gibi veriyorlar şahsen evde olsam yatarak çözerim ama sınavda yemin ederim okuduğumu anlamayacak derecede stres oldum bugün o geometri sorularını 10 kere okudum anca anladım Allah belanı versin Ösym

Aynen benim bi ara kafa gitti sorulara boş boş bakmaya başladım matematik kolaydı diyorlar 7 boş bıraktım 5-6 tane de yanlış bekliyorum geo da kötü ist hukuğu rüyamda görürüm artık

Matematik benim idare eder fakat geometri de hepsini yapmak için girmiştim ilk sayfada daha 3 tane saçma sapan soru çıktı karşıma birinde yazı yazmış birinde şekil çizmiş o moralle geometriye başladım 23 tane işaretledim

• Benim 2. senem de ne oldu ne gelirse yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bir de hiç mi elips hiperbol gelmez dün o kadar çalıştım uykusuz kaldım kesin gelir diye
  • quote:

Ya bir de hiç mi elips hiperbol gelmez dün o kadar çalıştım uykusuz kaldım kesin gelir diye

Yav moruk sorma bu sene ösym zümresine gerizekalıları toplamışlar kaç senedir gelen geleneği bozdular ygs de sormadılar lysde sorar dedik gene sormadılar. çarpanlara ayırma nerede lan çarpanlara ayırma eşitsizlik nerede yada heyecandan ben mi göremedim.Mat1 soruları bile kazıktı geçen sene de girdim ama ilk 20 soruyu çok kolay çözüp sınavım iyi geçmişti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lanet olsun böyle işe
    7 yıl önce açıldı
    LANET OLSUN
    2 yıl önce açıldı
    Dayı, bu ne ya?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Ya bir de hiç mi elips hiperbol gelmez dün o kadar çalıştım uykusuz kaldım kesin gelir diye

Yav moruk sorma bu sene ösym zümresine gerizekalıları toplamışlar kaç senedir gelen geleneği bozdular ygs de sormadılar lysde sorar dedik gene sormadılar. çarpanlara ayırma nerede lan çarpanlara ayırma eşitsizlik nerede yada heyecandan ben mi göremedim.Mat1 soruları bile kazıktı geçen sene de girdim ama ilk 20 soruyu çok kolay çözüp sınavım iyi geçmişti

yok abi 3 tane matris sormuşlar başka konu mu kalmadı. hele türev-limit iyi biliyorum normalde denemelerde falan hep yapıyordum ama sınavda yapamadım ya yapamadım :(

• ilk 15 dk on sevısme ıyı gectı sonra kendımden gecmısım ..kendımı cok yorgun hıssedıyorum
  • quote:

quote:

quote:

yok abi 3 tane matris sormuşlar başka konu mu kalmadı. hele türev-limit iyi biliyorum normalde denemelerde falan hep yapıyordum ama sınavda yapamadım ya yapamadım :(

Çok üzgünüm ben mezundum bu sene geçen sene çalışmadan girdim bu sene çalışıpta girdim ama gel gör ki geçen senenin soruları bu seninkiler yanında afedersiniz cacık kalmış.

Yapabildiğim soruları bile yapamadım.Süre zaten yetmedi.Olan sürede de soru yapamadım kafam allak bullak oldu.
    Dershanenin denemelerinden uzak bir puan beni bekliyor.

• Beyler 2.senede cok degismio artik bu sistemle siz daha cok calisiosunuz onlar dahada zorlastiriyor 2. Sene itu kasicam olayi yalanmis onu anladim kassak nolcak abi bu sinavi full yapabilmek insan isimi Allah askina ya !!

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan387

Beyler 2.senede cok degismio artik bu sistemle siz daha cok calisiosunuz onlar dahada zorlastiriyor 2. Sene itu kasicam olayi yalanmis onu anladim kassak nolcak abi bu sinavi full yapabilmek insan isimi Allah askina ya !!

+1

Eskiden ygs ye çalışmak yetmez yorumda ister ama lys'yi ise çalışan yapar derlerdi.

Bu sınavlar çok farklı birşey oldu ya çalışmakla filen olacak iş değil.
  • İntegral cepte diye sevinirken

Madem ....teymiş haberimiz yok

• of ilk defa heycanlandım yetiştiremedim ellerim titredi resmen beklediğimden çok kötü geçti fene çalışcak moralim de kalmadı zaten 2. senem
  • geometride yine yapmışlar yapacaklarını soruları paragrafa dökmüşler. kötüydü ya sınav
  • quote:

Orijinalden alıntı: caqdasking

geometride yine yapmışlar yapacaklarını soruları paragrafa dökmüşler. kötüydü ya sınav

Matematikte bile paragraf sorusu vardı ya
  • Eşşek gibi 30 tane lys1 denemesi çözdüm.Keşke çözmeseymişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: EddardStar'k

Eşşek gibi 30 tane lys1 denemesi çözdüm.Keşke çözmeseymişim

Aynı hatayı ygs de yaptım çözmediğim deneme kalmadı ama sınavda saçma sorular çıktı ve lys de çözmemeye karar verdim bişey de değişmedi para tuzağı olmaya başladı kitaplar artık sorular yakından uzaktan alakası yok yayın evleriyle tamamen kendileri yeni soru tipi uyduruyorlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EddardStar'k

Eşşek gibi 30 tane lys1 denemesi çözdüm.Keşke çözmeseymişim

Aynı hatayı ygs de yaptım çözmediğim deneme kalmadı ama sınavda saçma sorular çıktı ve lys de çözmemeye karar verdim bişey de değişmedi para tuzağı olmaya başladı kitaplar artık sorular yakından uzaktan alakası yok yayın evleriyle tamamen kendileri yeni soru tipi uyduruyorlar

Seneye hazırlancaklar ; Konu + 3,4 test ve konu tekrarlarıyla sınava girin:)Son 2 ay hazırlansanız yeter.

Üstad sınavdaki karmaşık sayı sorularını hiç bir denemede gördün mü peki

• aynı durumdayız. ygs de beklentimin çok altındaydı bu sınavda umarım fen iyi geçer.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.