Şimdi Ara

lanet olası epson wifi kurulumu, hiç mi bilen yok? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
20.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: navek

quote:

Orijinalden alıntı: chungkingexpress

hocam geçmiş olsun epey uğraştırdı sizi kablosuz bağlantı işi ama neyseki halletmişsiniz sevindim doğrusu. bundan sonra güle güle kullanırsınız inş.

sağolasın hocam, modem benim değil, komşunun olduğu için, deneyip tekrar, eski duruma döndüm. hala kablolu kullanıyorum ama artık öğrendimki sıkıntı yazıcıda değilmiş. bu arada tavsiye ettiğin, mürekkep, kağıt hepsinden çok memnunum. çok sağolasın.

en azından sorunun kaynağını öğrenmişsiniz çözümüde nasıl olacağını anlamış oldunuz böylece.

rica ederim önerdiğim ürünlerden memnun kalmanıza sevindim.

• BEN DE şuanda aynı sorunu yaşıyorum yazıcı ekle işlemini de yapmış olmama rağmen bilgisayar yazıcıyı görmüyor. ancak yazıcı ağa bağlı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kardess

BEN DE şuanda aynı sorunu yaşıyorum yazıcı ekle işlemini de yapmış olmama rağmen bilgisayar yazıcıyı görmüyor. ancak yazıcı ağa bağlı...

bu tür sorunlar genelde modemden ve varsa kablosuz roterdan kaynaklanıyor. başka bir modem deneme şansınız varsa deneyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstemperor

quote:

Orijinalden alıntı: kardess

BEN DE şuanda aynı sorunu yaşıyorum yazıcı ekle işlemini de yapmış olmama rağmen bilgisayar yazıcıyı görmüyor. ancak yazıcı ağa bağlı...

bu tür sorunlar genelde modemden ve varsa kablosuz roterdan kaynaklanıyor. başka bir modem deneme şansınız varsa deneyin derim.

yazıcının bağlantı raporunu çıktı aldım orada: bir router / erişim noktası kanal uyuşmazlığı algılandı. diyor. modemi değiştirmeden router ayarlarını nasıl düzeltebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ber3kerd

birçok epson wifi yazıcı kurulumu yaptım eğer bildiğim bir model ise yardımcı olabilirim. yazıcı modeliniz neydi acaba?

Kardesim ben epson L365 wifi ile nasil baglanti kurarim yardimci olur musun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazıcının modemle bağlantısını kurup bilgisayara kuramamak mı çok şaşırtıcı derecede bi eksiğin olabilir hocam butun kurulumları kaldır bilgisayarı yeniden başlat herhangi bir epson sitesinden standart driver ı indir yazıcıyı bilgisayar bağlama kurulumda elle seceneği gelir elle dedikden sonra ağ yazıcısı de otomatik bulur yazıcıyı gerisi ileri ileri bitir bunun neresini yapamadın hocam yapamadıysan bilgisayarında bi sorun olabilir.
  • Epson L355 kendi programıyla bende kuramadım .Denetim masasından yazıcı ekle kısmından bluetooth wifi yazıcısı olarak ekledim. Wifi olarak kullanabiliyorum.Bu konu ile ilgili arama yapanlara rehber olsun boşuna başka yerlerle uğraşmasınlar.
  • Yazıcının ağa bağlı olduğu fakat bilgisayara ağdan yazıcıyı kurmak konuda sorun yaşayan arkadaşlar için kesin çözüm EpsonNet SetupMenager2 programı ile paket oluşturup onunla kurulum yapmalarıdır. Programı aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

Bu programı kullanabilmek için modemin arayüzüne girip yazıcının ip adresini ve mac adresini bulmanız gerek (benim yazıcımın ip adresi:192.168.1.14 mac adresi:b0e892765aae mac adresinden iki noktaları silin.) bir de yazıcının sürücüsünün bulunduğu klasör gerekli(cd varsa içinde drivers klasöründedir yoksa internete yazıp aratın bulursunuz.) Aşağıda resimler ile kullanımı anlatmaya çalıştım.

Programı kurup çalıştırınca aşağıdaki gibi bir ekran açılıyor. Burada Aygıt Ekle (Basit Mod) yazan butona tıklayın.
     lanet olası epson wifi kurulumu, hiç mi bilen yok?

Açılan ekranda yazıcınızı bulup tamam butonuna tıklayın.(benimki M105)

Kendiniz bir ad girebilirsiniz. Bu şekilde de kalabilir. Ben adını değiştirmedim ileri tıklayın.

Bu ekranda, modemin arayüzünden yazıcının ağdaki ip adresini bulun ve şekildeki gibi yazın. ileri

Gelen ekranda varsayılan yazıcı olarak ataya tıklayabilirsiniz.

Daha sonra aynı ekrandan ara butonuna basıp yazıcının sürücülerinin bulunduğu klasörü seçip tamam butonuna basın.

ben 32bit 64bit ikisini de pakete ekledim. Tamam butonuna tıklayınca aranıyor yazısı gelecek daha sonra sürücüleri bulunca size uygulamak isteyip istemediğinizi soracak evet butonuna basarsanı ekran aşağıdaki gibi olması gerekiyor son durumda. ileri

bu ekranda değişiklik yapmayın , ileri

sonlandır butonuna basın.

Aşağıdaki ekranda önce izleme portu kullan checkbox a tıklayın ardından şekildeki gibi mac adresini yazın, ardından da üstte bulunan disket işaretli kaydet butonuna basın.

Paketi doğrulamanızı isteyecek tamam deyip geçin.

Pakete isim verip masaüstüne kaydedin. Ben paket1.exe ismini değiştirmedim.

Son olarak bu masa üstüneoluşturduğunuz pakete çift tıklayıp kurun, sorunsuz bir şekilde yazıcınız çalışacaktır. Kolay gelsin. (Bu arada format atarsanız aynı ağda bu paketi kullanabilirsiniz, fakat yazıcının ip adresi değişirse o zaman yeniden başka bir paket yapmak zorunda kalırsınız.)

Kurulum sonrası son durum ve yazdırma başarılı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barissakallioglu -- 10 Aralık 2018; 1:56:1 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.