Şimdi Ara

Lanet olası casper laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu laptopu alalı yaklaşık 3 ay oluyor ilk aldığımdan beri windows media player donuyor öyle böyle 15 gün idare ettim ama dayanamadım dvd okumuyordu sol taraftaki hoparlör çalışmıyordu gönderdim servise 20 günde anca geldi ben orda elemana touchpad donuyor windows media player donuyor dvd okumuyor sol taraftaki hoparlör çalışmıyor diye yaz dedim o hoparlör ve dvd okumuyor diye yazmış işte 20 gün filan dayandım yine touchpad gittikce zorlamaya başladı beni uyku moduna alıp tekrar normale getirmem lazım ki anca öyle düzeliyor ve yine windows media player donuyor sadece windows media player değil vlc winamp ta donuyor işte ben verdim yine servise 10 gün sonra yetkili biri aradı sorunlarınız nelerdir dedi söyledim işte sorunlarımı laptop elime geldi sadece format atılmış başka bir şey yapılmamış driverlar aynı driver deli olucam 3.kez aynı sorundan servise vericem galiba 3.kez aynı sorundan servise gönderirsen para iade filan alabiliyor musun yada yeni laptop filan bu konulardan hiç anlamam nasıl bir tutum sergiliyim para mı geri almak istiyorum Allah bu casper markasını bildiği gibi yapsın keşke almasaydım para iade alma gibi durumlar nasıl oluyor bu işlerden anlayan arkadaşlar varsa rica ediyorum beni bilgilendirebilirler mi ? Ciddi konu beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert103 -- 6 Ocak 2012; 19:54:08 >

• Donanımına bağlı.Netbooksa donar.Ben Netbook'ta 2-3 web sayfası açınça mouse oynamıyordu(Windows XP hemde)Hoparlör ve DVD sorununu bilemem tamir etmişlerse sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

Donanımına bağlı.Netbooksa donar.Ben Netbook'ta 2-3 web sayfası açınça mouse oynamıyordu(Windows XP hemde)Hoparlör ve DVD sorununu bilemem tamir etmişlerse sorun yok.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/cne.2620-8n47p-nirvana-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,26053.html bu laptop
  • Donması imkansız.HDD yada Ram'de bir sorun vardır.Tekrar yollayın.
  • quote:

Donması imkansız.HDD yada Ram'de bir sorun vardır.Tekrar yollayın.

Tekrar yollucam ama para iadesi alma gibi şansım var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert103

quote:

Donanımına bağlı.Netbooksa donar.Ben Netbook'ta 2-3 web sayfası açınça mouse oynamıyordu(Windows XP hemde)Hoparlör ve DVD sorununu bilemem tamir etmişlerse sorun yok.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/cne.2620-8n47p-nirvana-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,26053.html bu laptop

bu da donuyorsa

• quote:

Orijinalden alıntı: th3_majestik

quote:

Orijinalden alıntı: Mert103

quote:

bu da donuyorsa

Hocam işte böyle donuyor sorun bende mi diye düşünüyorum benim tek yaptığım şey nvidia ekran kartını güncellemek para mı geri alsam beleş verseler casper almam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CASPER bilgisayar ALMAYIN..!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • klasik casper işte ne beklenirdi başka
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.