Şimdi Ara

Acer Neden Ucuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teknoloji mağazalarında dikkatimi çektide Acer marka Laptop'lar diğer markalara göre çok ucuz. Misal i5 işlemcili 6 gb ram 750 gb harddisc ATI 6650M
    ekran kartlı Acer 1500 TL iken daha düşük özellikli Toshiba, Sony, HP falan 1800-2000 lira civarına satılıyor. Acer gerçekten kalitesiz bir marka mı? Laptop alacağım ama kararsız kaldım.

• hp olmamış oraya. toshiba ile sony zaten pahalıdır. dell, asus gibi markalara bakarsan onların fiyatı da aşşağı yukarı acer bilgisayarlar kadardır. yani çok zıt markalara bakıyorsun.

ayrıca teknosada 1500 lira civarına i5 işlemcili laptoplar vardı. ekran kartlarını incelemedim ama bakmanı tavsiye ederim. uygundu fiyatlar
  • takip
  • ucuz etin yahnisi bol olur kardesim 1400e 8gb ramli laptoplarda var ama işte aması var o 8 gb rami takıyor zaten makine o rami kullanamıyor üstelik o ramle göz boyayarak nelerden çalıyorlar ama bilmeyen vay anasını rame bak uçar bu diyor alıyor.malzeme kaliteside önemli tabi kullanılan soğutucu kasanın kalitesi falan filan uzar gider.ama laptop alırken sunları mutlaka göz önüne al:

4gb DDR3 Ram 1333 Mhz

i5 2410m-2430m farketmez fazla

nvidia gt 540m ekran kartı (en azından)

bu üçüne dikkat et ve bu dediklerim en asgarisi alabiliosan daha iyisini al oyun için alacaksan da nvidia gt555m öneririm ama o laptoplar biraz daha tuzlu oluyor.
    Benim yaklasık 5-6 sene önce aldığım toshiba laptop gece gündüz kapanmadığı günler olmasına rağmen(knight oynayan bilir ) daha tık demedi tek bir kez servise gitmedi .sırf bu yüzden gittim birkac ay önce yine toshiba aldım su ana kadarda gayet memnunum gerçekten kaliteli bilgisayar yapıyorlar.babamın hp laptopu 3 sene kullandıktan sonra traktör gibi sesler cıkarmakla beraber pc yi acınca arada 5dk geçtikten sonra çalısmaya devam etmesine rağmen ekran kapanıyordu bilgisayarcıya götürdüm 250 tl ye anca cıkar burdan dedi bende kaldırdım dolaba.hp kötü demiyorum belki o seriler öle olabilir ama o laptopta gayet iyiydi o zamanın sartlarında 2.5milyar verilmisti.
    sözün özü sony alma ama casperda alma yani asus toshiba öneriyorum ben.

Bu arada Acer hakkında ek bilgim yok kullanmadım kullanan arkadasımda yok bir sey diyemeyeceğim.

• ablama acer netbook almıştık.. çoğu benzerinden daha özellikli ve ucuzdu.. severekte kullanıyor aylardır..
  • Bu adamın yazılarını okumadan hareket etmeyin derim:http://non-pasaran.blogspot.com/

Burada kara liste diye bir yazısı da var. Markalar hakkında bilgi edinebilirsiniz.
  • casper daha ucuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer güvenilir bir marka mı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Acer kışın çok iyi ısıtır maşallah üstünde yumurta pişirmediğimiz kaldı sana tavsiyem sakın z serisi alma z serisinin çoğunda fan sorunu var g serisini seç.
  • yaklasık 2007-2008 yıllarında acer laptop almıstım 1200 kusur civarına. ama garanti suresi 2 yıl olan laptobun 1 yılı yaklasık serviste geçti. kendini kapatma sorunlarından tut mause un kendi başına hareket etmesi bazende hareket edememesi gibi sorunlardan dolayı yok parça gelmesi yok değiştirilmesi felan derken 1 yılı gitti ayrıca teknik servisi de çok kötü bunuda eklemeden edemicem :) aynı sorundan 3 defa gitmesi durumunda değiştirmeleri lazım ama değiştirmediler. garanti bitincede nerdeyse kendisi kadarda masrafı oldu...

edit: eklemeyi unutmusum servise gitti mi 1.5 2 aydan önce gelmesini beklemeyin :) bana 2 aydan önce gelmedi gerçi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsewiir -- 12 Şubat 2012; 16:55:19 >

• 1,5 yıldır kullanıyorum, sağlam çıktı Allah'tan Ses, ısınma gibi problemleri yok. Aldığımdan beri format da atmadım. Memnunum yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serpico.

Bu adamın yazılarını okumadan hareket etmeyin derim:http://non-pasaran.blogspot.com/

Burada kara liste diye bir yazısı da var. Markalar hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Fazla abartı var yazılarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireBolT

yaklasık 2007-2008 yıllarında acer laptop almıstım 1200 kusur civarına. ama garanti suresi 2 yıl olan laptobun 1 yılı yaklasık serviste geçti. kendini kapatma sorunlarından tut mause un kendi başına hareket etmesi bazende hareket edememesi gibi sorunlardan dolayı yok parça gelmesi yok değiştirilmesi felan derken 1 yılı gitti ayrıca teknik servisi de çok kötü bunuda eklemeden edemicem :) aynı sorundan 3 defa gitmesi durumunda değiştirmeleri lazım ama değiştirmediler. garanti bitincede nerdeyse kendisi kadarda masrafı oldu...

edit: eklemeyi unutmusum servise gitti mi 1.5 2 aydan önce gelmesini beklemeyin :) bana 2 aydan önce gelmedi gerçi

+1235363847230489384
    Benimde 2 yıllık garanti süresinde 1,5 yılı serviste geçti.HDD sorunuymuş,kendini kapatma sorunuymuş hepsini bende yaşadım fakat servis bana makineyi en geç 1 hafta içinde teslim etmişti.

• Uzun ömürlü değilde ondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockSnake

quote:

yaklasık 2007-2008 yıllarında acer laptop almıstım 1200 kusur civarına. ama garanti suresi 2 yıl olan laptobun 1 yılı yaklasık serviste geçti. kendini kapatma sorunlarından tut mause un kendi başına hareket etmesi bazende hareket edememesi gibi sorunlardan dolayı yok parça gelmesi yok değiştirilmesi felan derken 1 yılı gitti ayrıca teknik servisi de çok kötü bunuda eklemeden edemicem :) aynı sorundan 3 defa gitmesi durumunda değiştirmeleri lazım ama değiştirmediler. garanti bitincede nerdeyse kendisi kadarda masrafı oldu...

+1235363847230489384
    Benimde 2 yıllık garanti süresinde 1,5 yılı serviste geçti.HDD sorunuymuş,kendini kapatma sorunuymuş hepsini bende yaşadım fakat servis bana makineyi en geç 1 hafta içinde teslim etmişti.

valla bende ne hikmetse teknik servis durum takip etme de parça getirttiriliyor gibisiden yazıyodu ne zaman baksam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: viper17

quote:

Orijinalden alıntı: Serpico.

Bu adamın yazılarını okumadan hareket etmeyin derim:http://non-pasaran.blogspot.com/

Fazla abartı var yazılarda.

Kullanıcı şikayetleriyle örtüşen çok nokta var hocam.

Chip Online forumdan tanırdım kendisini, severim de. Belki de toz kondurmak istemediğimdendir ama ben zevkle okuyorum yazılarını ve doğru şeyler yazıyor diye düşünüüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RockSnake

quote:

+1235363847230489384

valla bende ne hikmetse teknik servis durum takip etme de parça getirttiriliyor gibisiden yazıyodu ne zaman baksam :)

Ben yenisahradaki servisine kendim götürüp bıraktım takip nosu felan vermediler 1-2 gün sonra arayıp veya mesaj atarak beni bilgilendiriyorlardı.

• acer,toshiba,sony kullandım
    2004 model toshiba hala takır takır calısıyor babama verdim internette gazete okuyor malzeme kalitesi mükemmel ekranı hala oynamıyor sıkı
    2007 model acer aldım özellikleri iyi dedim aldığımın 3.ayı hoparlörlerinden cızırtı gelmeye başladı 1 sene sonra ekran gevşedi vik vik yerinde durmuyor
    2011 model sony var daha hiç bir sorun çıkarmadı sony nin kötü yanı bi sürü para veriyorsun kapakta ufacık cizik bile gözüne takılıyor deli oluyorsun

sanırım malzeme kalitesi birazda isim galiba
  • 2 yılır Acer kullanıyorum maşallah canavar gibi hiç bi sorunu yok
  • Ne yaptınız arkadaşlar yaw koca firmayı yerle bir ettiniz.İlk notebook um acer 592o g modeli 4 yılı devirdi sadece bir kez servise gitti ve garantiden ekran kartı değişti birde ben garanti dışında ekran kartını değiştim ve ramleri 2 den 4 de çıkardım.Hala kullanıyorum hemde aktif olarak ne bir sorun nede bi yerinde bi şey kısaca hemen hemen aldığımı yakın.
  • acere laf yok
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.