Şimdi Ara

lane kazanmak icin doran staclemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes diyor lane kazanmak icin 3-4 tane doran alıyorum filan diye.mantığı nedir bunun biri açıklayabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doran stacklemek lane'de genellikle geriye düşüldüğünde yapılır. Daha çok farma odaklı ve gücenli bir oyun isteyen oyuncular tarafından tercih edilir. Not: Rengar hariç.

• quote:

Orijinalden alıntı: cubesuqar

Doran stacklemek lane'de genellikle geriye düşüldüğünde yapılır. Daha çok farma odaklı ve gücenli bir oyun isteyen oyuncular tarafından tercih edilir. Not: Rengar hariç.

Son zamanlarda rengara 3 tane doran kılıcı alan çok insan görüyorum onların amacı daha mı farklı oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Safety First

quote:

Doran stacklemek lane'de genellikle geriye düşüldüğünde yapılır. Daha çok farma odaklı ve gücenli bir oyun isteyen oyuncular tarafından tercih edilir. Not: Rengar hariç.

Son zamanlarda rengara 3 tane doran kılıcı alan çok insan görüyorum onların amacı daha mı farklı oluyor.

Sanırsam onların amacı erken olabilecek tflerde gerekli olan hasarı ve can değerini üzerlerinde bulundurmak. Aklıma başka birşey gelmiyor benimde.

• Jax e 2 tane alırım ardından vampiri asa alıp üclü tamamlarım. 2 den fazlası zarar oluyor. Envanter doluyor mecbur satıyorsun erken satıncada zarar oluyor. Ayrıca saldırı hızı olanlara 2-3 tane al. Yoksa gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar hep Ninfang'ın yan etkileri.
  • Onun özel bir adı var dostum '' çaresizlik doran'ı '' diye geçer . Lane de geri kaldığın zaman yapabileceğin tek şeydir . Rakip'e göre hem lv hem de ad olarak geride kalınca yapacak başka bir şeyin yok cebine 1 tane daha koyup dönmen gerekiyor lane'e .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rengar'a 3 dorans blade almayanı dövüyorlar.
  • quote:

quote:

4 doran + hydra mı demek istedin
  • quote:

quote:

http://www.solomid.net/guide/view/126536-rengar-build-guide-fighter-by-ryanchoi

' What to do Early Game [Chapter 1]
    1. Stack as much Doran's Blade as possible. If your losing lane, it just means your lacking some Dorans. '
  • Peki adc oynarken baseye ilk döndüğümuzde 900 gold varsa 2 doran daha alıp toplam da 3 dorans blade mi mantıklı yoksa 1 doran 1 vampirik asa mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

Peki adc oynarken baseye ilk döndüğümuzde 900 gold varsa 2 doran daha alıp toplam da 3 dorans blade mi mantıklı yoksa 1 doran 1 vampirik asa mi?

1 doran 1 vampir tabiki
  • "Bırak doranı kamki bir şey buldum internette ebedi çıkıyon kesemiyorlar :ASD:ASD:ASd"
  • quote:

Peki adc oynarken baseye ilk döndüğümuzde 900 gold varsa 2 doran daha alıp toplam da 3 dorans blade mi mantıklı yoksa 1 doran 1 vampirik asa mi?

vampiri asa 800 altın doran 440
  • İşte bunlar hep ryan choi

• ryan choi twitch sayfasında yazıyor 4 doran diye ama ben 3 tane alıyorum yetiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: F7 Phoenix

quote:

vampiri asa 800 altın doran 440

880 oluyor 2 tane alınca da. Ben genelde 900 Ken baseye dönüyorum 1550 olduğunda dönmus olmam çok nadir o yüzden merak ettim.

• ben doran bıle başlamam yaşasın uzun kılıç
  • Doran stacklemek yeni bir şey değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doran itemleri early gamede paha-etki olarak harcadığın goldun karşılığını en iyi şekilde aldığın itemlerdir.

Ama çantanda çok fazla doran olursa;
    1- Büyük itemleri tamamlaman gecikir.
    2-Yer açmak için onları satmak zorunda kalırsın.

Bu yüzden doran stacklemek risklidir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.