Şimdi Ara

Landrover Freelander 2 aracım hakkında kullanıcı yorumum ! (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
201
Cevap
15
Favori
188.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • xtreme911 X kullanıcısına yanıt

    Si diğerlerinden biraz farklı,


    Arka bagaj kapağı düz bir metal var ön ozgarasıda daha çok discovery 4 gibi. Sanki biraz da yüksek gibi yani bana öyle geliyor. Yani tasarım ve prestij anlamında si gerçekten iyi.


    Aracı sürmek çok acayip, Örneğin geçenlerde trafikte kaldım İstanbulda, durduk öyle kötü durumda. Soldan kaldırıma çıkıp karşı şeride geçip yoluma devam ettim. Diğer arabalar bana baka kaldı. Hiçbir binek veya qasqailerle felan öyle o kaldırımdan Aracı döndürmezsin.


    Yine si 240 hp bir araba çok hızlı ve seri bir araç. Bu güne kadar kullandığım en zevkli araba. Hızlanması sollaması VS. Sanki jeep değil roadster kullanıyorsun. Ancak bir taraftanda sakin kullanırsanız çok konforlu. Yumuşak citroen ler gibi.


    Bence bu aşırı güç bir dez avantaj motor sorunları yaşatabilir. Conta yakabilir yatak sarabilir VS. Ancak benzinli olması sebebiyle bir o kadarda motor sorunları kolay ve ekonomik çözülebilir. Arabayı sakin sakin kullanırsanız o motorda hiç sorun olmaz.


    Ama kardeşim bu arabayı sakin kullanmıyorsunuz. 80 den 120 ye 4 saniye kendini tutamıyorsun....


    Şanzuman düşük hızlarda ve yokuş yukarı vites geçişlerini hissettiriyor. Bir cvt gibi lineer değil. Ama sağlam bir şey olduğu belli.


    4x4 ve arazi modlarını denedim. Arazide arabanın sanki 4 ayağı varda yürüyerek kıvrılıyor gibi ilerliyor. Sanki hiç bir engel tanımayan bir tank sürüyorsunuz


    Orman yolu gibi toprak yolda hız yaptım. Toprak moda aldım off hayatımda ilk kez bir arabayı kullanırken böyle müthiş bir zevk aldım. Bu tarifi imkansız bir sürüş deneyimi ancak yaşanır. Sanki havada giden bir tren gibi. Zaten freelanderın reklamında 70 yaşında yaşlı bir kadın ormanda arabayla hız yapar böyle bir reklamı var.


    Direksiyon yağı ile ilgili eksilme vb. Problemler oluyor bunun kronik olduğunu yabancı forumlarda da okudum. Ama sonuçta yağ koyuyorsun düzeliyor.


    Aracın kötü yanlarından biri de ses girişi kötü aux girişi iyi değil kullanmıyorsunuz. Auxdan Android cihazlar bağlanabilir ama bu stereo 2.0 ancak Cd player 5.1 dolby dijital. Arabanın ses sistemine almanlar gibi müdahale edebilecek tesisatçı yok. Alpine işlemci aldım sstereo yu dolbye çeviren ama takacak tesisatçı yok tr de bilgileri yetmiyor. Çok az arabada center hop vardır. Sizde var ama kullana mıyorsunuz.


    Land rover geçekten tavsiye etmiyorum almayın ben aldım çok pişmanım. Neden artık başka hiç bir araba beni kesmiyor tekrar başka bir lr bakmak istiyorum ama çok pahalılar... Virüs gibi bir kere size bulaştımı o yükseklik konfor güç sizi ele geçiriyor ve bırakmıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.