Şimdi Ara

LANDİRENZO DESTEK PLATFORMU (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.529
Cevap
79
Favori
264.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alp___

Merhaba sn yetkili,
    1.4 turbo astram var ve üzerinde landi renzo evo kit var. 15.000 km oldu ve bir sıkıntım yok. Takmadan önce epey araştırdım ve opelin avrupadaki lpg li insignia ve astra 1.4 turbo lpg li modellerinde landi renzo var ama üzerindeki kit omegas modeli. Ben dönüşüm yaptırırken bu modeli istediğim halde olgun lpg de dönüşümü yapan bayide hepsi evo kiti önerdi. Oysa dediğim gibi avrupada satışta olan lpg li astra modellerinde omegas modeli var. Bu iki modeli net olarak karşılaştırabilir misiniz? Objektif bir yorum bekliyorum. Zira evo kit daha uygun fiyatlı enjektörleri daha sessiz ama tüm ustaların dediği omegas daha kaliteliymiş performans olarak daha iyimiş miş miş sizler ne diyorsunuz. Cevabınızı bekliyorum. Saygılarımla.

Merhaba,

3 ve 4 silindirli araçlar baz alındığında, EVO ve OMEGAS kitlerimiz aynı kalite ve performansı göstermektedir.
    OMEGAS kitin diğer kitlerimizden farkı 5-6-8 silindirli ve yüksek beygirdeki araçlarda ortaya çıkmakta. Büyük silindirli ve yüksek güçteki araçların montajını OMEGAS ile yapmaktayız. Bu sebeple, sizin aracınız için EVO kit tercihi mantıklı bir tercih olmuş. Aradaki fiyat farkıda cebinize kalmış..

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: erkan durukan

selam
    2012 yılında geely fc (1,5) (sıfır) model aracıma aracı alırken garantisi bozulmasın diye anadolu araçlar tarafından landi lpg takıldı. lpg ecu üzerinde landi omegas plus yazıyor. sormak istedğim landi ile landi renzo arasında fark far mı yoksa iksi de aynı şey mi, ayrıca lpg ayarı çok sık bozulmakta özellikle mevsim geçişlerinde. bu ayarları kendim yapmak istiyorum bununla ilgili yazılım, ayar kablusu (landi omegas plus) ve hiç bilmeyen birisi olarak ayarları nasıl yapacağımı anlatan teknik bilgiye ihtiyacım var. son zamanlarda araç 2000-3000 devir arasında çekişinde düşme var( benzinde böyle bir sıkıntı yok) 3000 devire kadar zorlanıyor gibi ama 3000 devirden sonra şahlanıyor sanki. 1 ay kadar önce ayarını yaptırmıştım düzelmişti. şimdi yine aynı sorun başladı. sürekli ayar yaptırmaktan bıktım.

Merhaba,

Landi markası Landi Renzo firmasının üretmiş olduğu bir LPG kitidir. Landirenzo lpg kiti ile bir çok benzerlik göstermektedir.
    Fakat Türkiye'de ki ithalatçı firmalar farklıdır. Biz Olgun Oto A.ş olarak Landirenzo markasının tek Türkiye tek distribütörüyüz.
    Landi marka ürünleri ülkemize İpragaz getirmektedir. Tavsiyem, İpragazı yetkilileri ile irtibata geçip, kendilerinden teknik destek hususunda yardım ve yönlendirme talep etmeniz olacaktır.

Saygılarımla

• Landirenzo_Destek kullanıcısına yanıt
    Merhaba z16xer motor kodlu astra h için uygun nozul çapı nedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Landirenzo_Destek

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetgenco

Merhaba yeni aldığım 2014 model Toyota Corolla (5000 km de) aracıma lpg düşünüyorum. Landirenzo ve xxx marka arasında kararsız kaldım. benim araca landirenzonun hangi kitini önerirsiniz yağlama sistemine gerek varmı? yoksa sadece evo kiti yeterlimi. daha önce landirenzo lpg yi opel astra aracıma taktırdım çok memnun kaldım. şimdiki aracım değişti sorun yaşamak istemiyorum tşk.

Merhaba,

Landirenzo LPG kitleri Toyota marka araçlarla oldukça uyumludur. Landirenzo olarak 0 km Toyota araçlara özellikle bu dönemde yoğun montajımız olmaktadır.
    Corolla model araçlara yağlama sistemine gerek yoktur. EVO model kitlerimiz oldukça sessiz çalışır ve yakıt / performans yönünden de memnun kalırsınız.

Saygılarımla

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.

Bulunduğum ildeki landirenzo bayisi bana aracım için yağlamalı sistemin gerekli olduğunu bu şekilde daha sağlıklı ve uzun ömürlü olacağını söyledi.

Yağlamalı sistemin iki türlüsü varmış. otomatik yağlama veya manuel olması fark eder mi? saygılar...

• merhaba,

geçen hafta muayeneden lpg tankyndaki bilgiler okunmuyor diye geçemedim. Zaten baya oldu tankyn milady dolmak üzere. Tanky,simit tanky olarak de?i?tirmek istiyorum.
    Acaba yeniden proje çizilmesi gerekiyor mu ya da ruhsata i?letmek gerekir mi ?

bilgi rica ederim
  • seat ibiza 1.4 85hp 2014 model hangi kiti öneriyorsunuz motor garantisi veriyormu? fiyatı nedir
    2.500 km de araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa-_- -- 18 Aralık 2014; 9:43:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.unal03

seat ibiza 1.4 85hp 2014 model hangi kiti öneriyorsunuz motor garantisi veriyormu? fiyatı nedir
    2.500 km de araç

Hocam sen bana sorsana :D
  • boraaaaa B kullanıcısına yanıt
    bide burda sorayım dedim :)
  • quote:

bide burda sorayım dedim :)

Bende teyit etmiş olurum bakalım doğru montaj mı diye :D
  • :) olmayacak böyle lpg parası benzinden cıkıyor, ama ruhsata kaskoya işletmek tiksindiriyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaniyorsunfuatabi

merhaba,

geçen hafta muayeneden lpg tankyndaki bilgiler okunmuyor diye geçemedim. Zaten baya oldu tankyn milady dolmak üzere. Tanky,simit tanky olarak de?i?tirmek istiyorum.
    Acaba yeniden proje çizilmesi gerekiyor mu ya da ruhsata i?letmek gerekir mi ?

bilgi rica ederim
    syzdyrmazlyk için gittim ancak yine kabul etmediler illa oradaki yazyyy okumamyz lazym diyorlar. LPG servisine gittim,çözüm bulamadylar... Ne yapaca?ymy ?a?yrdym ........

yok mu yardymcy olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaniyorsunfuatabi -- 18 Aralık 2014; 13:26:20 >
  • Slm 2010 model chervolet aveo1.2 stechmı motora sahip bu motorda subaplar magnezyum karışım mı? Birde landirenzonun hangi kiti daha uyumlu olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Symbol 1.4 8 V olan motorların subapları nasıldır?
    Symbol 1.2 16 V (eski kasada yeni kasada farketmez) olanlarda subaplar nasıldır?

Bu ikisinden birini alıcam. LPG montajı için subap açısından hangisini önerirsiniz?
    Detaylı yazarsanız sevinirim.
    İyi akşamlar...
  • merhabalar.

Aracımız, astra j 2013 model 1,6.
    Bu araç için landirenzo lpg taktırmayı düşünüyoruz ancak, bir benzin rolesi muhabbeti geçti. araçta varsa gerek yok, yoksa ekstra 200-300 gibi bir rakam söylendi.
    bunun aslı astarı nedir? bu araçlarda oluyor mu, olmuyorsa fiyatı bu mudur. standart olan birşey mi. böyle soru işaretleri oluştu.
    şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Landi markası Landi Renzo firmasının üretmiş olduğu bir LPG kitidir. Landirenzo lpg kiti ile bir çok benzerlik göstermektedir.
    Fakat Türkiye'de ki ithalatçı firmalar farklıdır. Biz Olgun Oto A.ş olarak Landirenzo markasının tek Türkiye tek distribütörüyüz.
    Landi marka ürünleri ülkemize İpragaz getirmektedir. Tavsiyem, İpragazı yetkilileri ile irtibata geçip, kendilerinden teknik destek hususunda yardım ve yönlendirme talep etmeniz olacaktır.

Saygılarımla

Merhaba 2012 VTI Access 1.6 508 aracım için hangi kiti tavsiye edersiniz, ne kadara montaj yapıyorsunuz.
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba yeni aldığım 2014 model Toyota Corolla (5000 km de) aracıma lpg düşünüyorum. Landirenzo ve xxx marka arasında kararsız kaldım. benim araca landirenzonun hangi kitini önerirsiniz yağlama sistemine gerek varmı? yoksa sadece evo kiti yeterlimi. daha önce landirenzo lpg yi opel astra aracıma taktırdım çok memnun kaldım. şimdiki aracım değişti sorun yaşamak istemiyorum tşk.

Merhaba,

Landirenzo LPG kitleri Toyota marka araçlarla oldukça uyumludur. Landirenzo olarak 0 km Toyota araçlara özellikle bu dönemde yoğun montajımız olmaktadır.
    Corolla model araçlara yağlama sistemine gerek yoktur. EVO model kitlerimiz oldukça sessiz çalışır ve yakıt / performans yönünden de memnun kalırsınız.

Saygılarımla

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.

Bulunduğum ildeki landirenzo bayisi bana aracım için yağlamalı sistemin gerekli olduğunu bu şekilde daha sağlıklı ve uzun ömürlü olacağını söyledi.

Yağlamalı sistemin iki türlüsü varmış. otomatik yağlama veya manuel olması fark eder mi? saygılar...

Çok farketmez. İki sistemide tercih edebilirsiniz.

Saygılar..

• quote:

seat ibiza 1.4 85hp 2014 model hangi kiti öneriyorsunuz motor garantisi veriyormu? fiyatı nedir
    2.500 km de araç

Merhaba,

Landirenzo Omegas PLUS ve Omegas EVO kitleri aracınız için uygundur..
    50.000 km ve 5 yaş altı araçlar için motor garantisi vermekteyiz.

Fiyat, ürün ve montaj gibi husuları görüşmek için özel mesaj yoluyla iletişim bilgilerinizi gönderirseniz, sizinle irtibata geçeriz.

Saygılarımla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01levent01

Slm 2010 model chervolet aveo1.2 stechmı motora sahip bu motorda subaplar magnezyum karışım mı? Birde landirenzonun hangi kiti daha uyumlu olur?

Landirenzo Omegas PLUS ve Omegas EVO kitleri aracınız için uygundur..

Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsar7

Symbol 1.4 8 V olan motorların subapları nasıldır?
    Symbol 1.2 16 V (eski kasada yeni kasada farketmez) olanlarda subaplar nasıldır?

Bu ikisinden birini alıcam. LPG montajı için subap açısından hangisini önerirsiniz?
    Detaylı yazarsanız sevinirim.
    İyi akşamlar...

Merhaba,

Renault Clio model araçlarda karşılaştığımız herhangi bir sübap problemi bulunmamaktadır. Bahsi geçen motorlar da LPG ye oldukça uyumludur.
    Her iki motor tipinide gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Araç alımı sonrası lpg kit, montaj, bayii gibi hususlarda yardımcı olabilirim.

Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: akruban

merhabalar.

Aracımız, astra j 2013 model 1,6.
    Bu araç için landirenzo lpg taktırmayı düşünüyoruz ancak, bir benzin rolesi muhabbeti geçti. araçta varsa gerek yok, yoksa ekstra 200-300 gibi bir rakam söylendi.
    bunun aslı astarı nedir? bu araçlarda oluyor mu, olmuyorsa fiyatı bu mudur. standart olan birşey mi. böyle soru işaretleri oluştu.
    şimdiden teşekkürler.

Merhaba,

Bazı Opel Astra'lar da Benzin Basınç Sensörü bulunmaktadır. Eğer bu sensör var ise LPG ye uyum sağlaması için araca harici olarak "Emulatör" kullanılması gerekmektedir. Sanırım bahsi geçen husus budur.

Saygılarımla...
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.