Şimdi Ara

LANDİRENZO DESTEK PLATFORMU (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.529
Cevap
79
Favori
273.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş
  • Selamlar, 2011 GEELY EMGRAND EC7 marka ve model aracıma landirenzo LPG kiti takmtırmıştım alırken. Araç 10 bin km de. ilk zamanlar çok nadirde olsa araçta LPG full iken ikaz veriyordu. (alarm ötüyordu.) Aracı stop edip tekrar çalıştırınca düzeliyordu. Şimdi ise bunu çok sık yapıyor. Ve aracı stop edip tekrar çalıştırsam da araç LPG ye geçmiyor. Bu sebeple aracı benzinde kullanıyorum. Lpg bakımını yaptırmıştım. Lütfen yardım ...!
    2004 lada vega STW araç aldık. LPG 2008 yılında Landi takılmış. Şu anda 1 enjektör çalışmıyormuş. 4 ü birden değişir dediler. 600-700 tl masraf çıktı. Ne yapayım. Sizce KİT ömrü bitti mi. 1 enjektör taksak olmaz mı. veya çıkma taksak. konya da 5-6 yer gezdirdim. Kimse LAndi sevmiyor. illede atiker. ne yapayım. teşekkürler.
  • Arkadaşlar landirenzodan uzak durun.bugün 600 tl enjektör degisimine verdim.hemde sadece 25000 km kullandim.aracim 2011 model opel astra.tum bakimlarini zamaninda yaptim.shell ve po baska yerden yakit almadim.fakat garanti suresince bir kere map sensoru bir kerede lpg enjektoru degisti.en son 30000 kmde bakima gittim.aracimda gec mars alma problemi vardi.tamirciden once bir lpg servisine gideyim hem bakimini yaparim hemde kontrolunu yaparim dedim.malum tamirciler aracta bir sorun cikinca hemen lpg kaynakli diyorlar.kontrolde degismeyen diger 3 lpg enjektorununde arizali oldugu belirlendi.büyuk ümitle kalitesine guvenerek taktigim landirenzonun bu kadar az kmde enjektorlerinin bitmesi beni sok etti.merkezi aradim, ne montaj yaptigim yer ne de merkez beni umursamadi cunku garanti suresi dolmustu.kmyi hic dikkate almadilar.hersey parayi alana kadar.gerisi hikaye.baktim bir sey cikmayacak.mecburen 600 tl bayilip üc enjektoru degistim.regulatorun arizali olma ihtimali var.eger aractaki sikinti gecmezse 450 tl de ona bayilacagiz.kaş yapalim derken göz cikardik.benzinli binseydim daha iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merak ediyorum LANDİRENZO yetkilisi nerelerde? O kadar sorun var ama hiçbirine cevap verilmemiş!!!
  • 2011 Model Mazda 3 aracım var. Araç satın alınırken Opan yetkili servisinde Landirenzo marka LPG sistemi takılmış. Ben aracı 10000 km satın aldım. Düşük devirlerde araç güçsüz kalıyordu, yokuşta kalkarken sıkıntı oluyordu, benzinden gaza geçişte, gaz bittiğinde benzine geçişte sıkıntı yaşıyordum. Defalarca servise götürdüm ayar yaptırdım, düzelse de bir süre sonra sıkıntılar tekrarlıyordu. Bir usta montaj hatalı dedi Olgun LPG'ye götür garantiden değiştirsinler dedi. Götürdüm baktılar, o usta mazda'dan ne anlar dediler. Tanju Bey'le iletişime geçtim, ilgilenilsin problem çözülsün dedi ama çözülmedi. Ankara'da tavsiye edebileceğiniz bir usta var mı?
  • yüzde 10 benzini hangi durumlarda yakıyor detaylı yazabilir misiniz

quote:

Orijinalden alıntı: LandiRenzo-teknik

quote:

Orijinalden alıntı: ebuzer_77

öncelikle merhaba

arcınız 4500 km arcınıza motor garantisi yazılı olarak verilir bu motor garantisi nedir arcınız 2 yıl 100.000 km gazda calışan parcaları zarar gördügü taktirde olgun lpg tarafından karşılanır bu parcalar neler dir sibop sibop yatakları silindir kapak contası sekman piston bu parcalardır arcınız net olarak %30 tasaruf saglar arcınız %90 lpg % 10 devamlı benzin yakar

ankarada iletişeme gecebiliceginiz yer olgun lpg

tanju beyle irtibata gecebilirsiniz

tel: 0541 616 87 36

iyi günler

yüzde 10 benzini hangi durumlarda yakıyor detaylı yazabilir misiniz

• Landirenzo yan sanayi olgunun taktığı filtre ile orjinal med sıralı sistem filtresi arasında fark var mıdır?Tecrübeli arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.
    :D

2013 Auris 1.33 aracım var Landirezzo lpg kiti taktırmak istiyorum . Performansda düşüş olur mu ? Fiyatı ne kadar ?

iyi çalışmalar.
    Yaradan kanar mı bunlara?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evvela

Merhaba,

2013 Auris 1.33 aracım var Landirezzo lpg kiti taktırmak istiyorum . Performansda düşüş olur mu ? Fiyatı ne kadar ?

iyi çalışmalar.

mayıs'ta taktırdım 2012 model ibiza 1.4 aracıma. 1750 liraya 9 taksit... performans kaybı söz konusu değil. Varsa da %5 civarındadır... hissedilmiyor buna emin olun. Yaklaşık 8 bin km yaptım bile. Gayet sessiz... Landirenzo omegas evo taktırdım. Tavsiye ederim ben.

Orijinalden alıntı: ibrahim607

Arkadaşlar landirenzodan uzak durun.bugün 600 tl enjektör degisimine verdim.hemde sadece 25000 km kullandim.aracim 2011 model opel astra.tum bakimlarini zamaninda yaptim.shell ve po baska yerden yakit almadim.fakat garanti suresince bir kere map sensoru bir kerede lpg enjektoru degisti.en son 30000 kmde bakima gittim.aracimda gec mars alma problemi vardi.tamirciden once bir lpg servisine gideyim hem bakimini yaparim hemde kontrolunu yaparim dedim.malum tamirciler aracta bir sorun cikinca hemen lpg kaynakli diyorlar.kontrolde degismeyen diger 3 lpg enjektorununde arizali oldugu belirlendi.büyuk ümitle kalitesine guvenerek taktigim landirenzonun bu kadar az kmde enjektorlerinin bitmesi beni sok etti.merkezi aradim, ne montaj yaptigim yer ne de merkez beni umursamadi cunku garanti suresi dolmustu.kmyi hic dikkate almadilar.hersey parayi alana kadar.gerisi hikaye.baktim bir sey cikmayacak.mecburen 600 tl bayilip üc enjektoru degistim.regulatorun arizali olma ihtimali var.eger aractaki sikinti gecmezse 450 tl de ona bayilacagiz.kaş yapalim derken göz cikardik.benzinli binseydim daha iyiydi
    Aynı sorun bende de var, LPG ile 30 - 40 bin km. sonra geç marş alıyordu, tekliyordu, LPG kokusu geliyordu. Baktırdım, bütün enjektörler bozulmuş.Bakımlarını zamanından önce yaptırdım, PO dışında hiç bir yerden LPG almadım. Bütün enjektörlerin değişimi için 800 TL. istediler. Ben de 3 aydır benzinle kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

merhaba
    izmirde hangi serviste landi renzo taktırdınız?

bornovada olgun lpg'de taktırdım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: boraaaaa

quote:

merhaba

çevre yolunda ikea'nın karşısında
    olgun'u önerirmisiniz? işçilik nasıl?

quote:

Orijinalden alıntı: boraaaaa

quote:

merhaba

çevre yolunda ikea'nın karşısında
    olgun'u önerirmisiniz? işçilik nasıl?

Bornova forumu diyorsun değil mi hocam ? (aynı yeri diyoruz değil mi ?)
    Ben yaptırdığım yerden şimdilik memnunum. Aracım 2012 model ibiza... Mayıs 1 de yaptırdım. 8 bin km'ye gelmek üzere herhangi bir sorun yaşamadım.
    Benzinden gaza geçiş olsun gaz bitince benzine geçiş olsun birşey hissettirmiyor. Ayrıca herhangi bir performans kaybı da yaşamadım.

• boraaaaa B kullanıcısına yanıt
    evet forum bornova

evet forum bornova

Oraya yaptırdım evet...
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.