Şimdi Ara

Landi Renzo lpg kiti kullananlar buraya... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
635
Cevap
12
Favori
209.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Depoyu doldurup 280km gittikten sonra tekrar doldurdum ve 28lt gaz aldı. Yani 100km 10 litre ya da km'de 23 kuruş yakıyorum.
    Bana normal geliyor çünkü geçen sene bu zamanlar benzinde km'de 35-36 kr yakıyordu. Şimdi 40kr olmuştur.
    Aracım 1.6 Golf/ 8v Hitler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: svevo

Geçen hafta deneme yaptım.
    Depoyu doldurup 280km gittikten sonra tekrar doldurdum ve 28lt gaz aldı. Yani 100km 10 litre ya da km'de 23 kuruş yakıyorum.
    Bana normal geliyor çünkü geçen sene bu zamanlar benzinde km'de 35-36 kr yakıyordu. Şimdi 40kr olmuştur.

Şehiriçi mi, şehir dışı mı?
    Şehir içi ise, hangi il?
  • izmir de landi renzo omegas kiti nerede taktırılır arkadaşlar.

montaj çok önemli bu zamanda.temiz işçilik
    izmirde kimi önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite

quote:

Şehiriçi mi, şehir dışı mı?
    Şehir içi ise, hangi il?

İstanbuldayım. 100km'sini Gürpınar Çatalca taraflarında yaptım şehir dışı sayılabilir.
  • quote:

İstanbuldayım. 100km'sini Gürpınar Çatalca taraflarında yaptım şehir dışı sayılabilir.

Bende de aynı hitler motoru var. Benimki de aynı yakıyor. 1 lt LPG= 10 Km
  • quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite

quote:

Bende de aynı hitler motoru var. Benimki de aynı yakıyor. 1 lt LPG= 10 Km

ayni motorlu exeo ayni deger :)
    ortalama 10 litre civari.
    yeri geliyor 9 kusur oluyor ,
    yeri geliyor 10 kusur 11'e yakin oluyor.
    ama 8,99 kusur olmuyor namissiz :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 22 Şubat 2011; 15:15:11 >

• 26_bbz_26 arkadaş,
    Kitiniz Landi Renzo'mu?
    Landi Renazo ise
    1. Yol bilgisayarın ile yakılan yakıt arasında ne kadar fark oluşuyor?
    2. Ben gazı bitirip, 50 Tl lik gaz aldım. O da bitince, yakılan gaz Litresini hesapladığımda arada 10% fark vardı. (Yol Bilgisayarı 10Lt/100km ise yakılan LPG 10,1Lt/100 km anlamında)

Ancak, uzun yolda çok soğuk zamanda yaptığım yolculukta fark 20-26% lara kadar çıktı. (Gazı temelli bitiripte ölçmedim)
    Yorumunuz var mı?
  • merhaba arkadaşlar,

1996 model, 2.0 motor, otomatik vites, devamlı 4X4, 3 kapı toyota rav4'üm var.

2 ay önce Adana Olgun Lpg de landirenzo kit taktırdım. (kampanyaya denk geldim-1400TL / kredi kartına 10 taksit) Ustalar gayet becerikli, ne yaptıklarını biliyorlar. ekip güleryüzlü, sorulan sorulara oflayıp puflamadan cevap veriyorlar.

aracın yakıt verilerine gelince;

40 litrelik depo koydular. depoyu doldurdum . şehir içi şehirler arası karışık olarak 120 kilometreyi çok geçmeden efendi efendi kullandım.

1.yeşil lamba= 80 kilometre
    2.yeşil lamba=155km
    3.yeşil lamba=185 km
    4.yeşil lamba=220 km
    kırmızı lambadayken sinyal vermeye başladığında 295 km gitmiştim. hemen depoyu tekrar doldurdum 84liralık gaz aldı (37,5 lt) (1lt=2.24 tl)

ilk depoyla kilometrede 284 kuruş yaktım. 2. depoda aynı tarz bir ölçümle kilometrede 270 kuruş sarfiyatım olduğunu tespit ettim.
    benzinliyken 450-500 kuruş yakıyordum, dolayısıyla bu sarfiyat beni gayet memnun etti.
    1000 kilometrede tekrar servise gelmem söylendi, şimdilik arabanın 2 defa sebepsiz sönmesi dışında bi sıkıntı yaşamadım. (sanki soğuk havada düşük rolantili arabanın ayak gazdan çekilince sönmesi gibi) Umarım halledilecek birşeydir. Arabanın çekişi gayet iyi, hızlanmasında bi fark göremedim. kitten gelen tıkır tıkır sesi keçe sararak keseceklerini söylediler ama çok da rahatsız oluyor değilim.

herkese işlerinde kolaylıklar dilerim.

• corsa d 1.2 motor 85 bg araçta landirenzi kit kullanan varmı? kullanan arkadaşlar yakıtta nasıl? benzine göre çok farkı oldu mu? kısacası bu kiti araçlarına taktıran corsa d sahiplerinin yorumlarını alabilir miyim? bende aracıma taktırmayı planlıyorum.
  • arkadaşlar ben landirenzo sıralı sistemini yeni taktırdım depoyu fulledim depo bitti 1000m km de ayar yapılacak dediler o yüzden yaktıgını önemsemedim depoyu tekrar fulledim ama gaza geçmiyor benzin ışıgı yanıyo ve gaz ışıgı yanıp yanıp sönüyo ayrıca beep sesi çıkarıyo lütfen yardım edin

arabam ::: wolswagen bora sw 1.6
  • landi renzo da benzin bittiğinde direk lpg ile çalışma özelliği varmı acaba ?
  • arkadaslar 2000 astra g 1.6 cd aracıma artık lpg taktırmak istiyorum.Forumda gordugum kadarıyla opel araclara yetkili servisi bile landi renzo takıyor.Opel kullanıcılarından bilgi almak isterim.Servislerde guncel fiyat nedir.Guncel yakıt oranları nedir.Benzine para odemekten bıktım.Yılda en az 15 bin km yapıyorum.İstanbul anadolu yakası dudullu tarafındayım.Bu konuda oneri ve yardımlarınızı bekliyorum.
  • 2005 astra h aracıma omegas plus kit taktırdım.1000km den sonra servise ince ayar için gittim ve soğuklarda çalıştırdığımda kalkışlarda titreme olduğunu söyledim,bi kaç kez de ışıklarda stop etmişti.eleman laptobu bağladı bişeylere baktı sonra da inip enjektörlerin içindeki 4 pistonu da söktü,yerlerine başka pistonlar taktı.sonra tekrar laptoba baktı vs tamamdır dedi.bende teşekkür ederek ayrıldım.gerçekten de şikayetlerimin çözüldüğünü farkettim sistem daha stabil çalışıyordu.
    ancak bugün camsuyu eklemek için kaputu açtığımda enjektörlerin kafasının orjinalindeki gibi yeşil değilde siyah olduğunu farkettim.
    acaba eski tipmi takılmıştır?neden?
  • Yorumlar güzel umarım bende memnun kalırım aracım skoda fabia 2009 model 50 tl il ancak 150 km gidiyor gerçi 1,2 motorda ne yapar onu bilmiyorum yokuşda filan bayılıyor düz yolda canavar bakalım daha iyi mi kötümü olacak .Küçük yalıda olgun otoya taktıracam malzeme iyide ustaları iyimi bakalım :)
    hadi hayırlısı.
    selamlar
  • benim de Toyota Avensis 1.6 vvti var.. eskişehirde EsGüç önerdi tanıdıklar.. işçilik gayet iyi dediler.. fikirleriniz nedir? Landi Renzo doğru seçim midir? Cuma taktırmayı düşünüyorum...
  • Arkadaşlar benim arabam 2004 model Ford Focus Collection.7 ay önce landi renzo blue(mavi kit) taktırdım.Depo full olduğu halde arada sırada lpg yokmuş gibi uyarı verip benzine geçiyor ve arabayı stop edip tekrar çalıştırdığımda tekrar sorunsuz olark lpg ye geçiyor.Bu sorun hala devam ederken landirenzo siyah kit önerdi onunla değiştirdim ve aynı sorun hala devam ediyor hatta bu sorun artmış bi şekilde.Bu sorunla ilgili fikri olan arkadaşlar aydınlartırsa çok sevinirim..
  • Arkadaslar bende 2000 model opel omega 2.5 v6 var simdiye kadar lpg taktirmamistim ama artik guc yetmiyor benzine (100km/17lt=70kurus gibi) 2 aylik arastirmadan sonra en guvenilir landi renzo gibi geldi bana kafami cok karistirdilar cunku ilk basta brc icin 2a muhendislige gittim sakin taktirma dedi ustam taktirma diyor fakat olgun lpg bu arabalara cok taktik bi sIkinti olmaz diyor aranizda daha once bu araca lpg taktiran oldumu acaba varsa fikirlerini ögrenmek isterim.
  • adana/olgun lpg'de 2006 model megane II hb 1.4 authentique aracıma landi renzo marka lpg dönüşümü geçen hafta yapıldı. ilk 100 km de şimdilik hiçbir sorun yok, benzine kıyasla hissedilecek bir fark da yok, umarım hep böyle devam eder. yakıt değerleri için deponun bitmesini bekliyorum daha sonra ayrıntılı olarak sizlerle paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimani21 -- 14 Mayıs 2011; 19:20:28 >
  • bu landi renzonun bi müşteri hizmetleri bi iletişim sorun merkezi yokmu..sadece bayilerimi var....444lu numarasını arıyoz bakan eden yok....
  • olorienthewhite arkadaş Selamlar arkadaşlar, Landi Renzo tüp ile yapılan yolculuk ve tüketim
    Denizli-İstanbul-Denizli güzergahı
    Gidilen Mesafe: 1383 Km (100 Km'si İstanbul Şehiriçi)
    Ortalama Hız : 91 Km/Saat (Yol Bilgisayarının Yazdığı) Aslında ben 100-110km/saat ile gitmeye çalıştım ama yol bilgisayarı yavaşlamaları da hesaplıyor
    Alınan yakıt Değeri: 324,95 TL
    Alınan Yakıt Hacmi: 145,67 Lt LPG
    Birim Maliyet: 0,235 TL / KM
    Yakılan Yakıt: 10,53 Lt / 100 KM ya da 1 Lt LPG ile 10 KM yol yapıldı.
    Yük: Boş ağırlık 1450 kg + 4 kişi+ dolu bagaj

Sitede ki diğer yorumculara bakınca benim araç çok yakıyor gibi geldi. Acaba herkes doldur-boşalt-doldur yaparakmı tüketimi hesaplıyor?
    YORUMLARINIZI BEKLİYORUM, SAYGILAR...

bana yakıt iyi gibi geldi birde bi konuda bilgilendirirsen sevinirim bende passat aldım 1.6 trendline 102 hp 8v aynı motor mudur sizin arabayla, bende landi renzomu taksam yoksa lavatomu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris_yz -- 19 Mayıs 2011; 2:01:39 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.