Şimdi Ara

Landi Renzo lpg kiti kullananlar buraya... (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
636
Cevap
12
Favori
208.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar benimde kia sportage 1.6 gdi landirenzo lpgli aracım hakkında bir sorum var. Tasarrufu öyle ahım şahım değil onu anladım. Peki filtre düzenli değişmezse yine çok yakar mı? ayrıca geçenlerde 1-2 defa motor arızası verdi benzinle kullandım düzeldi. Lpg yakıt kalitesinden kaynaklanabilir mi? eğer öyleyse nerden almamızı tavsiye edersiniz?
  • Merhaba İstanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz iyi bir servis var mı acaba arıza lambasını söndürebilecek özellikle
  • cihanunal C kullanıcısına yanıt
    Size en yakın sanayiye gidip herhangi bir motor ustasına uğramanız yeterlidir. Arıza ışığı söndürtmek için iyi bir ustaya ihtiyacınız yok. Hatta ustaya vereceğiniz ücret kadar fiyatı olan bluetooth bağlantılı arıza okuyucular satılmakta, ondan bir tane alıp telefonunuza uygulamayı yükleyip arıza kodunu görmeyi, bu arızayı silmeyi kendiniz de yapabilirsiniz.
    https://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/v1-5-elm327-obdii-obd2-bluetooth-ariza-tespit-cihazi-442543832
    Uygulama ise : Torque(lite) ücretsizdir.




  • coskunismail C kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için çok teşekkür ederim ama sorununun kaynağını bulmadan ışığı söndürmenin bana nasıl bir faydası olabilir ki tekrar geri yanıyor.
  • cihanunal C kullanıcısına yanıt
    Işığı söndürmeden önce arıza kodunun ne olduğuna bakılırsa, aracınızın sorununu öğrenebilirsiniz. Arızanın durumuna göre iyi bir usta mı yoksa, eli anahtar tutan herkes mi sorunu çözebilecek belli olur. Mesela ateşleme hatası verirse, bobin ve bobin kablolarını siz bile değiştirebilirsiniz. Yani öncelikle arıza kodunun öğrenilmesi gerekiyor. Usta bulmak sonraki iş. Benim tavsiyem ise; her arıza ışığı yandığında 50 TL ödemek yerine kendinize 50 TL ye bir cihaz alın, önce arızayı siz tespit edin, sonra usta arayışına girin şeklindeydi. Bu sayede arıza ışığı her yandığında 50 TL ödemek zorunda kalmazsınız.
  • coskunismail C kullanıcısına yanıt
    Anladım bu cihazın bu kadar kolay ulaşılabilir olduğunu bilmiyodum temin edeceğim zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihanunal

    Anladım bu cihazın bu kadar kolay ulaşılabilir olduğunu bilmiyodum temin edeceğim zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
    Rica ederim. Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.
  • merhaba, fiat egea 1.4 alıyorum, fiat servis kendisi landirenzo yu garantili 4500 tlye takiyor,
    fakat standart simit tup var diyor. ben stepne yerinde dursun. ince uzun koltuk arkasına 30-40 litrelik tup istedim yok dediler.

    landirenzo da yatık tup yok mu? farklu marka olmazmi?
    montaj öncesi servise sormam gereken özel bir konu varmi?
    forumda yagli landirenzo kit den bahsediliyor. yag nereye konuluyor. tesekurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hitachi30 kullanıcısına yanıt
    Elbette simit tüp haricinde tüpler de mevcut. Hatta ince uzun koltuk arkasına takılan tüplere sosis tüp deniyor ve ben de aracıma bu tüpten taktırarak hem stepnenin yerinde durmasını sağladım, hem de bagajda tüpün fazla yer kaplamasının önüne geçtim. Anlaşılan servisin elinde o tüpten olmadığı için size yok demişler. Zaten Landirenzo diye bir tüp yoktur, TSE ve TUV onaylı herhangi bir marka tüp işinizi görür. Servis işinin ehli ise sormanız gereken bir durum yok. Yağlamalı sistemler, magnezyum alaşımlı sübapların yüksek LPG ısısından kaynaklı eriyüp yamularak bozulmasını önlemek için takılır. Yağ haznesi motor yanında uygun bir yere takılır ve her 500 km civarı yağ ilave edilir. Eğer sübapları çelik olanlarıyla değiştirirseniz yağlaması sisteme gerek kalmadığı gibi sürekli yağ harcaması da yapmazsınız. Ayrıca bu yağın kalıntıları da aracınıza zarar vermez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunismail -- 20 Haziran 2019; 10:56:0 >
  • mgkmgk M kullanıcısına yanıt
    Yag filan kullanmayin.Karisimi bozar.Silindir cidarlari ve seanlarda depozit olusmasina neden olup cizikler ve farkli sorunlar ortaya cikartir.Lamda sondasini kirletip yanlis okumaya neden olur.Katalizoru kirletip kisa surede bozulmasina yol acar.Egzoz supaplarini kurum baglatip tam kapanmamasi ve sonuc olarak kacalara perf.dusmesune neden olur.

    Bir dusunun.Firmalar yaglamadaki olusabilecek min dahi olsa yagin yanmasi sonucu ortaya cikacak sorunlar icin dusuk kullu yaglar uretiyor.Uyanik lpg cilerde direkt yanma odasina yag pompaliyor ki yanmam herhangi bir sogutma gerceklesse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'da güvenilir bir servis önerebilir misiniz?

    Astra J 1.6 aracım ESP ışığı yakıyor, genellikle yokuş çıkarken oluyor.

  • landirenzo arada tekleme yaptırıyordu.lpg ci enjektör dedi 4 tanesi 2700 tl. muadili var mı acaba. on yılını doldurmuştu sorunsuz. tank da değişecek haliyle 3600 ü buluyor.yenilemek daha mantıklı olacak

  • efe80 E kullanıcısına yanıt
    lpg yedek parça - güvenli alışverişin adresi
    Landirenzo Yedek Parça - LPG YEDEK PARÇA - Güvenli Alışverişin Adresi
    https://www.lpgyedekparca.com/landirenzo-yedek-parca

    Buradan enjektör modelinize göre bakabilirsiniz.

  • coskunismail C kullanıcısına yanıt

    Landirenzo omagas plus için uyumlu yan sanayi siyah kafa enjektör takımı var mı?

  • imate kullanıcısına yanıt
    lpg yedek parça - güvenli alışverişin adresi
    Landirenzo LPG - LPG YEDEK PARÇA - Güvenli Alışverişin Adresi
    https://www.lpgyedekparca.com/landirenzo-lpg?s_id=1

    Satıcıyla iletişime geçin, LPG enjektör kütüğündeki veya enjektör üzerindeki numaraları iletirseniz size uygun olan enjektör olup olmadığını söyler.

  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.