Şimdi Ara

Land Rover Discovery (video)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.facebook.com/video/video.php?v=370858353287&ref=nf
    işte land rover kalitesini kanıtlayan bir video daha bence..

• Guzel videoymus.
  • Evet Araba iyi devrilmedi :D
  • 2583 kg olunca yere sağlam basıyor. Bakınız.
  • Kemerburgaz civarında Land Rover Experience organizasyonu dahilinde bir Discovery kullanmıştım. Bu kadar zor bir bölüm yoktu ancak bir rampa çıkış-iniş kısmı vardıki çıkarken zemini değil sadece gökyüzünü görebiliyordum.
  • basit bir tırmanış benim lada bile yapar bunu ki araba toplandığı zaman çekeceğim videolar arasında bunun esamesi bile okunmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: impress

basit bir tırmanış benim lada bile yapar bunu ki araba toplandığı zaman çekeceğim videolar arasında bunun esamesi bile okunmayacak

hocam yorumlarda lada bile yapar diyenlere pek hoş konuşulmamış,sizce gercekten yapar mı yoksa abartılıyo mu niva?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoman -- 16 Mart 2010; 18:09:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Land Rover Defender 90
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lada yapar dag kecisi Toros yapar.... Bu iddialar da boyle devam eder.

quote:

Orijinalden alıntı: enoman

quote:

basit bir tırmanış benim lada bile yapar bunu ki araba toplandığı zaman çekeceğim videolar arasında bunun esamesi bile okunmayacak

hocam yorumlarda lada bile yapar diyenlere pek hoş konuşulmamış,sizce gercekten yapar mı yoksa abartılıyo mu niva?
  • lada oradan arkasina land takip cekerek gecer gecerkende öyle bi tarafi kalkmadan gecer bence...
    sonucta kücük arac.
  • güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert107

lada oradan arkasina land takip cekerek gecer gecerkende öyle bi tarafi kalkmadan gecer bence...
    sonucta kücük arac.

bencede lada çok daha kolay ve hızlı bir biçimde buradan geçer. kısa olması avantaj.
  • Land Rover onun işi bu zaten. Çoğu kişi bu aracı şehirde hava için kullansada bu araçların gerçekte Arazi için üretildiğini hatırlatan güzel bir video
  • şimdi bir boş konuşmak var bir de aracın tekniğini bilerek konuşmak var. boş konuşanların %90 ı bu forumda bulunuyor zaten ondan kimsenin şüphesi yok.

araç orada esp nin yardımı ile boştaki tekere fren yapıyor ve kilitli diferansiyel etkisi yapıyor. genel olarak lada niva o hareketi yapamaz. lada nivadaki kilit sistemi şaftları kilitler. ön ve arka diferansiyele eşit güç gönderir. ancak videodaki gibi çapraz olarak tekerler havada kaldığı zaman lada niva orada kalır.

ancak orada ben lada niva da yapar değil benim lada niva da çıkar orayı yazdım. bende arkada kilitli diferansiyel mevcut. öyle bir şartta önde kilite ihtiyaç yok arka tekerin ikisi de yerden kesilmediği için.

orada niva hakkında boş konuşanlara da benden selam söyleyin.
  • quote:

şimdi bir boş konuşmak var bir de aracın tekniğini bilerek konuşmak var. boş konuşanların %90 ı bu forumda bulunuyor zaten ondan kimsenin şüphesi yok.

araç orada esp nin yardımı ile boştaki tekere fren yapıyor ve kilitli diferansiyel etkisi yapıyor. genel olarak lada niva o hareketi yapamaz. lada nivadaki kilit sistemi şaftları kilitler. ön ve arka diferansiyele eşit güç gönderir. ancak videodaki gibi çapraz olarak tekerler havada kaldığı zaman lada niva orada kalır.

ancak orada ben lada niva da yapar değil benim lada niva da çıkar orayı yazdım. bende arkada kilitli diferansiyel mevcut. öyle bir şartta önde kilite ihtiyaç yok arka tekerin ikisi de yerden kesilmediği için.

şu forumda doğru yorum yapan tek tük kişiden birisi , lada orada kalır diyecektim dün ama beni taşlarlar diye sustum

• quote:

şimdi bir boş konuşmak var bir de aracın tekniğini bilerek konuşmak var. boş konuşanların %90 ı bu forumda bulunuyor zaten ondan kimsenin şüphesi yok.

Sana katıldığım "bir" nokta var; Boş konuşanların %90'ı gerçekten bu forumda bulunuyor.

Land Rover Discovery sahipleri keriz zaten bir tümsekten çıkmak için 20 katı para ödüyorlar. Yoksa aynı off-road kabiliyeti,denge,teknoloji,performans ve konfor Niva'da mevcut.

Niva daha HIZLI çıkar(arkadaş off-road ile drag kavramlarını karıştırdı herhalde), arkasından Discovery'i ÇEKEREK ÇIKAR [organizasyonlarındaki kurtarıcılara bakın zaten hep nivadır(!)] diyen arkadaşlarada başarılarının devamını diliyorum.

Fazla söze gerek yok, ne söylersem söyleyim bu tartışmadan haklı çıkamayacağımı biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackal78 -- 17 Mart 2010; 17:41:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackal78

Niva daha HIZLI çıkar(arkadaş off-road ile drag kavramlarını karıştırdı herhalde), arkasından Discovery'i ÇEKEREK ÇIKAR [organizasyonlarındaki kurtarıcılara bakın zaten hep nivadır(!)] diyen arkadaşlarada başarılarının devamını diliyorum.

Fazla söze gerek yok, ne söylersem söyleyim bu tartışmadan haklı çıkamayacağımı biliyorum.

maksat burdan geçmekse lada çok daha hızlı, böyle kıçı başı havada kalmadan geçer buradan evet. var mı itirazın
  • buradan hiç bir araç hızlı geçemez. şaseyi eşkenardörtgen olarak elinize alırsınız. burada konuyu başka yerlere saptırmayın. konfor, güç ayrı bir olay. niva ile land rover burada karşılaştırılamaz. ancak nivaya sadece ön-arka diferansiyel kilidi takviyesi yapıldığı zaman oradaki land rover in geçemediği yerlerden de geçer hiç şüpheniz olmasın. ladanın aks mesafesi land dan kısadır. land ın oturduğu yerden niva uçarak geçer. hafifliği de cabası.

abuk video istiyorsanız nette çok. hummer vs lada yazın ladanın birinci olduğunu görün. ha objektif mi değil. saçma sapan bir test. konu off-road üzerine açıldıysa konfor motor herşey biter. land ın 200 hp ile çıkabildiği yere ben 70 hp ile çıkabiliyorum. arazide gücü şanzıman sağlar motorun pek bir etkisi yoktur.
  • impress şunu düşünerek cevap ver, video daki yerde lada bu araç gibi askıda kalır mı kalmaz mı?
  • teknik varsa düşünmeye gerek yok. standart niva oraya çıkamaz. sağ arka tekerin tutunamadığı yerde kalır ki tutunamaz orada. videoda 54-55. saniyenin olduğu kısımda kalır standart niva. arkada diferansiyel kilidi olan bir lada rahatlıkla çıkabilir.
  • böyle bodoslama girmeyi mi düşünüyorsun lada ile buraya birşey diyemiyorum ozaman.
    iyi günler dileyebilirim sadece.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.