Şimdi Ara

Lana Del Rey Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Deminki konuda arkadaş "bu bagyanın neler yaptığını biliyor musun" diye yorum yapmıştı.Ne yapmış?

• Onune gelene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • misterozsilit kullanıcısına yanıt
    Nette haberi bile yok nereden biliyorsun?
  • Bi yerde okumustum ropartajinda unlu olmak icin yasli yapımcılarla yattim demis sanirim ama ne kadar dogrudur bilmem Bu arafa lana del rey faniyim

• Bi roportajinda olanlari yaziyorum sarki sozu olarak demisti

https://youtu.be/QcilcLk1dBk
    Al bu da bonus doya doya dinle

• quote:

Orijinalden alıntı: QuattroFR

Bi yerde okumustum ropartajinda unlu olmak icin yasli yapımcılarla yattim demis sanirim ama ne kadar dogrudur bilmem Bu arafa lana del rey faniyim

Fucked my way up to the top şarkısıyla ilgili olarak söylemişti, doğru mudur ben de bilemem belki gündemde kalmak için söylemiştir bilinmez çünkü zaten babası zengindir lana del reyin.
    ayrıca söylediği yattığı adamlar da milyarder olduğu için sizin sandığınız gibi bi olay değil, her şey tadında bırakılmıştır büyük ihtimalle.dh ergenleri kim bilir neler düşünmüştür...

• quote:

Orijinalden alıntı: Jumelitos

quote:

Bi yerde okumustum ropartajinda unlu olmak icin yasli yapımcılarla yattim demis sanirim ama ne kadar dogrudur bilmem Bu arafa lana del rey faniyim

Fucked my way up to the top şarkısıyla ilgili olarak söylemişti, doğru mudur ben de bilemem belki gündemde kalmak için söylemiştir bilinmez çünkü zaten babası zengindir lana del reyin.
    ayrıca söylediği yattığı adamlar da milyarder olduğu için sizin sandığınız gibi bi olay değil, her şey tadında bırakılmıştır büyük ihtimalle.dh ergenleri kim bilir neler düşünmüştür...

Buzlu viski ve şarap eşliğinde ucundan dokundurmuşlardır diyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uclupriz

quote:

Orijinalden alıntı: Jumelitos

quote:

Buzlu viski ve şarap eşliğinde ucundan dokundurmuşlardır diyorsun.

buzlu viski, 10bin dolarlık şaraptan falan eminim de son dediğini ben bilemem.gerçi 50 yaş üstü birinin lana del reye yetecek kadar nefesi olduğunu sanmam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.