Bildirim
lan kurulun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Başlık çok ilgi çekici -
başlık hakketen süper olmuşta slappy dostum şu lan kurulumu ile ilgili arama'yı kullansan en az 200 topic çıkar lütfen arama özelliğini daha fazla kullanalım. -
quote:
Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]
Başlık çok ilgi çekici
-
Birazdan kitlenir bizde başlığı görme şerefine nail olan azınlık arasında yerimizi alırız.
-
muahuahauhuaahu "kurulun lan" gibi olmuş
Geçen iki laptopu aldım vurdum masaya " lan kurulun i...eler"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaddarfriend -- 28 Aralık 2006; 11:02:04 > -
çok yardımcı olmuşsunuz -
quote:
Orjinalden alıntı: gaddarfriend
muahuahauhuaahu "kurulun lan" gibi olmuş
Geçen iki laptopu aldım vurdum masaya " lan kurulun i...eler"
-
quote:
Orjinalden alıntı: slappy_smurf
çok yardımcı olmuşsunuz
kusura bakma kardeş ama başlık basiretimi bağladı.
Ne diyoduk aslında lan kurmak çok basit iş sen biraz araştır oku işe başla sonra takıldığın yerde sorarsan yardımcı oluruz. Bol şans
-
Aslında Windows XP kurulu iki notebook'u bir cross kablo ile bağlaman yeterli herhangi bir bilgisayarcıya cross kablo desen hemen anlar verirler. Sonra her iki bilgisayara da 10.0.0.1 ve 10.0.0.2 IP adreslerini sırayla verirsen subnet mask ve default gateway kısmına dokunmana gerek yok. Yalnız internete bağlanırken IP adresi tekrar otomatik almaya ayarla ok?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X