Şimdi Ara

LAN ACABA VAN PERSIE, BEŞİKTAŞ'TA OLSA?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tutar mı? Yine hunharca gollerini atar mı?

• Ben de diyorum ki böylesine bir yıldız, bizdeki çiçek gibi arkadaşlık ortamını görünce tekrardan acaba hı?
  • Oğuzhan + Rvp = Gol + Asist kralı

LAN ACABA VAN PERSIE, BEŞİKTAŞ'TA OLSA?
  • Valla geçen sene RVP adı geçince sinirden tir tir titreyip ne işi var bizde inşallah olmaz vb. demiştim. Şu saatten sonra kabul etmemin mümkünatı hiç ama hiç yok. Bitmiş olarak geldi, bitik olarak da devam ediyor. Minik kanaryalar methiyeler düzmeye devam etsin, daha takıma alışacak, biz o zaman göreceğiz. Adam önündeki topu ıskalıyor yahu. Alışmakla, arkadaşlıkla alakası yok bunun.
  • Bunlarda bi sene şampiyon oldular diye ne büyüttüler kendilerini arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene Gomez gol kralı olurken O'da pişman oluyordu Beşiktaş'a gelmediği için. Şimdi takılsın Pereirayla..

• Şenol güneş'in sistemiyle fernandao bile gol kralı oldu...Umut 16-17 gol attı

Burak 33 gol attı...Rvp'de gomez kadar atardı bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray'da Okuyan Var Mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rvp en az gomez kadar etkili olurdu
  • Allah korusun. Ömer Şişmanoğlu daha çok atar.

• Her konuya damlayan fbliler yok ya? İlginç
  • Kesinlikle Gomez'den daha etkili olur.
  • iş yapardı bence hala da alabilirsiniz. şampiyonlar liginde varsınız sisteminiz kaliteli her türlü oynar. ayrıca bize karşıda aşırı hırs yapar :D

rvp çok kaliteli oyuncu değerlendiremedik biz ama ona rağmen benim ağzımda tat bıraktı. bazı maçlarda tek başına taşıdı bence takımı. ayriyeten gomezden de her yönüyle daha kaliteli bir isim.
  • Hiç abartmadan söylüyorum Sosa-Oğuzhan-Atiba ortasahasının önünde, Şenol Güneş'in çalıştırdığı Persie şu ligde 30+gol rahat atardı.

Birde asist yapardı.
  • Oğuzhan - Rvp buluşması sadece Fenerbahçede olabilir bunu aklınızdan sakın çıkarmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiveSeveN

Oğuzhan - Rvp buluşması sadece Fenerbahçede olabilir bunu aklınızdan sakın çıkarmayın

şey kafası mı bu BJK gökhan gönül'ün sadece formasını alabilir
  • hani başkanınız bugun açıklıyordu çatır çatır kap geliyordu bizde psikolojik olarak çöküyorduk? gerçi daha 4 saatiniz var
  • Gomez'den daha çok gol atardı.
    Üstüne attırırdı.
    Sistem adamı rvp. V.pereria Press yaptırmaya çalışıyor.
    Allah'ım nereden geldi bu çomar vp ya.

• 1.830' da 16 gol,
    Gmz
    2.700' da 26 gol,

birde bu adam gmz gibi düzenli oynamadı. Haydaro için yediler bu adamı, yemede devam ediyorlar.
  • Gomez'in 26 gol 5 asist yaptığı ligde 30+5 yapardı RVP biz de olsa

• Rvp bizde yada herhangi bir takımda da iş yapar ligde zaten.Fb'nin teknik adamı korkak ve adamla papaz, Fb hariç her takımda oynayıp gol atar bu şekilde.Şu olayı bile bizde olsaya getirmişsiniz ya bravo.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.