Şimdi Ara

Lamzu Paro Aurora 8K Beyaz Gaming Beyaz Mouse Oyuncu Faresi 8000hz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Mouse Bağlantı Tipi #Kablosuz
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Lamzu Paro Aurora 8K Beyaz Gaming Beyaz Mouse Oyuncu Faresi 8000hz

24/12/2025 tarihinde wraithesports alınmıştır, bu tarihten itibaren 2 yıl garantilidir, pdf faturası ve tam kutusu bulunmaktadır, kutu içeriği tamdır. 8K ve 1K olmak üzere 2 dongle vardır.

İlk sahibiyim elden ele dolaşmış ürünlerden değildir, en ufak bir sorunu yoktur, kozmetik olarak 10/10 durumdadır. Ürünleri 2. el satarım diye temiz kullanırım. Evde kardeş, komşu çocuğu vs. yoktur tek ben kullandım. Alındığı tarihten beri main mouse olarak kullanılmamıştır sadece FPS oyunu oynarsam takıyordum toplam kullanım süresi 1 ay filandır. Sıfırdan tek farkı kutusu açılmış gibi düşünebilirsiniz. Servis, garanti, tamir görmedi. Satma nedenim elimde 2 tane fare var hangisini satılırsa kalanı kendim kullanacağım.

İlana pazarlık sonrası bırakacağım EN SON fiyatı yazıyorum, ekstra indirim pazarlık takas yoktur.

Aynı gün kargo, Kargo alıcıya ait.

Piyasadaki en üst özelliklere sahiptir;

-sol sağ click omron optik switch

-tekerlek(encoder) optik

-PAW3950 sensor

-Nordic 52840 mcu

-Kablosuz 8K

-buz hissi veren özel kaplama

-48 gram

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.