Şimdi Ara

SIFIR GİBİ STEELSERIES ARCTIS NOVA PRO X KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI - SİYAH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
27
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Bağlantı Tipi #Kablosuz
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SIFIR GİBİ STEELSERIES ARCTIS NOVA PRO X KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI - SİYAH

Merhabalar...

SIFIR GİBİ STEELSERIES ARCTIS NOVA PRO X KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI - SİYAH satılıktır.

24-10-2025 tarihinde pckolik mağazasından alınmıştır. ses kartlı dock olan modeldir. bataryası epey uzun ömürlüdür.

en ufak bir dezanformasyon yoktur. kutusu faturası malzemeleri içindedir.

eski kablolu kulaklığıma geri döndüm çünkü çocuklardan fırsat bulup eskisi kadar kullanamıyorum. işyerinde anca hikayeli oyunlar oynamaya başladım.

Fiyat: 9999 TL

Hızlı ulaşım için 0532 777 25 59

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 9999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

bu modeldir. çift bataryası vardır. batarya değiştirirken oyundan düşmez. En tepe modellerdendir...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.