Şimdi Ara

LAMBALI ANFİ VE STEREO HOPARLÖRLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1. LAMBALI ANFİ (LAMBALI PREANFİ KATI+TA2020 TRIPATH ÇİP ANFİ)
    Bu özel dizayn çok kısa süreliğine sadece bir üretici tarafından satıldı, daha sonra satılmadı.
    Lambalı preanfi bölümü ve Tripath TA2020 çip anfi kısmından oluşmaktadır.
    Tripath çip anfiler doğal sesleriyle ünlüdür. Lambalı pre katı da eklenince iyi bir ikili oldular.
    Komponentler kaliteli markalardan oluşmaktadır.

2. YAMAHA NS-BP100 STEREO HOPARLÖR
    Birçok kullanıcı tarafından boyutunun üzerinde sesi ve kalitesi olduğu yorumlanmaktadır.
    http://www.amazon.ca/product-reviews/B004UUZI58/ref=pr_all_summary_cm_cr_acr_txt?ie=UTF8&showViewpoints=1

FİYAT 290TL (SADECE HOPARLÖRLER 270 CİVARINA SATILMAKTA)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drberk2 -- 23 Temmuz 2013; 20:06:47 >

• yanlızca hoparlorler nekadar
  • Sadece amplifikatörü almak için pm.
  • Hayirli isler hocam,

Gercektende cok sık gorunuyorlar. Ogrenmek ıstedıgım bıldıgımız tarz anfimi bu yoksa kulaklik takmak vs icin dusuk watt li anfi mi? Bu arada toplamda ne kadar lik cikis sagliyor !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

Hayirli isler hocam,

Gercektende cok sık gorunuyorlar. Ogrenmek ıstedıgım bıldıgımız tarz anfimi bu yoksa kulaklik takmak vs icin dusuk watt li anfi mi? Bu arada toplamda ne kadar lik cikis sagliyor !

Preanfinin katkısını bilemiyorum fakat TA2020 çip anfi 2x20watt güçünde. Bu bir masaüstü anfi, kulaklık performansıni bilemiyorum.
    Hoparlörlerle birlikte iyi bir ikili olduklarını düşünüyorum, fiyatta böyle bir sistem için çok uygun

Anfinin aliminyum kutusunu 100tl ye yaptırdım, 25tl kargo git gel tuttu, anfiyi bedavaya veriyorum gibi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drberk2 -- 20 Ağustos 2013; 22:30:56 >
  • Sanki orjinal fabrika yapimi gibi gorunuyor :) daha once bu denli anfiler gormustum. Umarim dogru sahibine gider.. Suan durumun yok yoksa kesinlike denerdim bunlari.. Iyi satislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Subwoofer Amfi Tercihi
    geçen yıl açıldı
    Soundmax hoparlör ve amfi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.