Şimdi Ara

Lahmacun ve Pizza Fırını(Taş Fırın) 79TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
14.424
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar fırın iyi gibi hele pizza lahmacun vs gibi hamur işlerinden hoşlananlar için becerikli Anne ve Hanımı olanlar için uygun gibi duruyor sonuçta TAŞ FIRIN 'mış.

En iyi teklif ile 79 TL iyi gibi geldi... Kullanan var ise yorumlarsa almak isteyenler içinde fırsat olabilir piyasada 125-150TL arası değişen fiyatlar buldum...

LINK http://firsatciyiz.com/firsat/Elta-PO-100-Lahmacun-ve-Pizza-Firini/KMP0000075.aspx

Lahmacun ve Pizza Fırını(Taş Fırın) 79TL

ÖZELLİKLER

* Taş taban sayesinde ısıyı tabandan eşit olarak yayar

* 260 OC.a kadar sıcaklık elde etme, pişirme sürecini izlemek için cam kapak.

* LED.li gösterge

* İstenilen sıcaklığa ulaştığında devreden çıkma.

GARANTİ SÜRESİ

24 Ay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turgut -- 30 Ağustos 2009; 0:33:46 >

• Dur bakalım daha neler göreceğiz..?
  • Bu markaydı mı bilemiyorum fakat buna çok benzeyen bir modelde aletin tamamı plastikti.
    Taş olan tek yeri altındaki yeriydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih.089 -- 29 Ağustos 2009; 22:30:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.089

Bu markaydı mı bilemiyorum fakat buna çok benzeyen bir modelde aletin tamamı plastikti.

Yani erirmi diyorsun:) Taş fırında pizza yemesi evinde yaptırıp içi bol bol süper geliyor kulağa miğdesine düşkün biri olarak ama plastik ve erirse ve hevesimiz kursamızda kalırsa hiç gerek yok ama 79 liraya ayarlamalı falan eğer iyi bir aletse cok iyi gibi duruyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turgut

quote:

Orijinalden alıntı: fatih.089

Bu markaydı mı bilemiyorum fakat buna çok benzeyen bir modelde aletin tamamı plastikti.

Yani erirmi diyorsun:) Taş fırında pizza yemesi evinde yaptırıp içi bol bol süper geliyor kulağa miğdesine düşkün biri olarak ama plastik ve erirse ve hevesimiz kursamızda kalırsa hiç gerek yok ama 79 liraya ayarlamalı falan eğer iyi bir aletse cok iyi gibi duruyor...

Yok canım ne erimesi.
    Sadece görüntüsü sizi yanıltmasın istedim.

Üst tarafları filan plastik. Siyah değilde turuncu plastik.

• taş fırın diyor ama elektrikli taş fırınmı olurmuş
  • yaw ne taşı beyler,palavra bir elektrikli fırın ama uyanık öyle güzel yapmışki baksanıza şekline!!!TAŞ FIRIN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Taş fırın bu. O gördüğünüz beyaz şey taş. Onu alttan ısıtıyorlar alın size taş fırın.
  • normal fırın işte odun neresine atılıyor bunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguk

normal fırın işte odun neresine atılıyor bunun

Elektrikli alttan ısıtmalı taş fırın diyelim en iyisi zaten odun atılsa hiç almayız arkadaşlar birde odunu temizledin kim uğraşacak değişik bir ürün alttan ısıtmalı elektrikli taş fırın işte zaten kullanmadığımız için bir yorumda bulunamıyoruz ben ilk gördüm eğer faydalıysa ısıyı taş fırındaki gibi yayabiliyorsa başarılı aksi taktirde başarısız bir üründür. Ama alıp denemelimi denememelimi işte bütün mesele bu :)
  • zaten resimde de plastik gibi duruyor. Sanırım sadece alt kısmı taş.
  • bildiğin fırın işte ya
    biraz süslemişler o kadar
  • İşe yaramaz bir alet daha bu fırında pişen pizza lahmacun v.s nin tadı normal fırında pişenden farklı olmaz.

Taş fırının aslı odun ateşinde ve taş üzerinde pişmeliki taş fırın olsun.Normal elektrikli fırından pek farkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

yaw ne taşı beyler,palavra bir elektrikli fırın ama uyanık öyle güzel yapmışki baksanıza şekline!!!TAŞ FIRIN

Değerli @albani abimiz işte en güzelini söylemiş.
    Tip gerçekten taş fırın gibi.
  • arkadaşlar hiç kullanan yok mu acaba gerçekten ,işe yarayacağını bilsem hemen alırım süper bir fikirmiş kim bulduysa helal olsun. ama işe yarayıp yaramayacağı meçhul. keşke bir alıp kullanan olsaydı aramızda:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killbill16 -- 30 Ağustos 2009; 1:50:10 >
  • Taban karosunu ters çevirin zımparalayıp düzleştirin normal fırınınızın içine koyun oldu bitti.AYlar önce aldım,gereksiz alışverişlerim arasında üst sırada karnım açken verilmiş bir sipariş ama eşim öyle düşünmüyor,kocaman ankastre fırını açmıyor hazır pizaları elmalı pastaları felan bunda pişiriyor çok beğeniyor.Aha buda aylar önce açtığım topic

http://resim.donanimhaber.com/m_26639071/mpage_1/key_//tm.htm#26739270
  • her light erkeğin evinde mutlaka olması gereken bir ürün...
  • Arkadaşlar ürün taş mı, taş gibi mi bilemem.

Ama belirteyim o taban taş ise çok farkediyor.

Köyde ormana gittik dağ bayır yanımızda etler mangal yapıp manzaraya karşı yiyeceğiz.

Her şey hazırlandı mangalı istedik herhes bakıyor birbirine mangal kimde diye anladık ki mangalı kimse almamış. Baba oradan çaya indi aldı bir tane büyük tepsi gibi taş.

Yaktık odunları taşı düzgünce yerleştirdik. Taş iyice kızınca etleri de koyduk üstüne. Offf offf offff. Şöyle diyeyim hayatımda o kadar lezzetli et yemedim ben. Beyti falan hikaye kalır yanında. Bu seferki gezimizde bir taş aldık ama eve gelincemerdivenden düştü ve kırıldı. Hevesim de kursağımda kaldı.
  • Bir anlık heves veya o anki açlık durumunda alınan ve bir kaç kullanımdan sonra süs eşyası olarak münasıp bir yere kaldırılacak ürünlerden.
  • Bu fırını daha önce gördüm eğer boyutu ufak olmasa hemen alırdım
    Fırın çok ufak bilginiz olsun tek seferde 1 lahmacun pişirir sadece, bekara öğrenciye falan yarayabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.