sevgili silkroad online üyeleri bildiğiniz gibi silkroad ın en çeklimez ikilisi olarak bot ve lag ı gösterebiliriz.ama engelleyebilirizde.nasıl mı?lag ı yapan %90 olasılıkla bot tur.eğer biz şerefli bi oyuncu olarak gördüğümüz lag olaylarını direk gm ye ulaştırırsak bu lag olayı azalır.untmayın ki biz şikayet etmekten ve gm banlamaktan sıkılmaz ama adam her banlandığında yeni karakter açmaktan sıkılır belli bi süre sonra oyunu adam gibi oynamaya başlar.lütfen lagsız bir silkroad için el ele verelim.ne demiş atalarımız banlaya banlaya adam olurayrıca adam gibi oynayıp cümle aleme türkün gücünü gösterelim.gene aynı atalarımız ne demiş:madem türksün göster ürksünlagsız bi siikroad için
peki nası gm e şikayet etcez onu da bi sölersen ii olur saol.
bencede...
Oyunun sitesine gir. s i l k r o a d o n l i n e . n e t Oradan customer service/bug report bölümüne gir. Server ve charını seç. Sonra hata raporu yazma penceresi gelecek. Başlığa BOTTER yaz. Alta da botter in adı, serveri, koordinatları (X - Y), ve haritadaki yerini kabaca yaz. Örneğin. Server:Venice Name of botter: abcde Area: Bandit Castle Coordinates of botter: X 880 Y 540
Hatta üşenmezsen bi de screenshot al botter den skilsiz kesim falan yaparken, pm atmışken. Onu da imageshack.us e koy ve link ver. Garanti olur.
bot kullanıcılarını banlamak için video ile kanıtlamak gerekiyo diye biliyorum
ve ya kendimizi gemilere zincirleyelim lagsız bir silk road istiyoruz die bağıralım mı ha belki adamlar insafa gelirlerde kurtarırlar bizi böle bi eziyetten yoksa mesajla olmaz bu işler ben kaçtane yolladım saymadım
gemi fikri müthiş bi de alabora oluyoruz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme