arkadaşlar son 2 haftadır özellikle yamalardan sonra fena lag var..önceleri muhteşemdi oyun ama şimdi çekilmicek bi halde..çözümü nedir bilen varmı..
gerçekten son yamadan sonra bende de lag sorunu var.. latency full olduğu zaman bile oyun yağ gibi akmıyor..
kesinlikle katılıyorum lag sorunu var
8mbps internet 8 çekirdekli.. 16gb ramli.. SSD olan bilgisayarımda oyun donuyor.. son güncellemeden sonra kasmaya başladı.. 2 gündür oyuna girmiyorum.. bf3 oynuyorum.. inş düzelmezde bu sinir bozucu oyunu daha fazla oynamam
her halde benin nazarım değdi. pes 13 online acayip kötü fifa 13 online süper dedik al sana fifa. son güncellemede bir hata var sanırım koca koca demirler düzeliyor fifada düzelir herhal . bide şu lanet ttnet yurt dışı çıkışlarını ve uploand degerlerini bir arttırsın tadından yenmicekde biz görürmüyüz orası muamma.
Bence sorun ttnetde değil bendede oldu ama internetten oldugunu düşünmüyorum
Online'da lag'dan oynayamıyorum oyunu, kafayı sıyırcam yakında. Herşeyi denedim nerdeyse ama çözemedim sorunu bir türlü. Var mıdır yardım edecek, şunu şöyle yap düzelecek diyen bir hayırsever?
fifayla alakası yok rakiplar canavar gibi oyunuyor. sorun ttnette bu adi şerefsiz kurum verdiğimiz paranın karşılıgını malesef veremiyor. yurt dışı çıkışlarımız hep kötü ve düşük uploand değerlerimi az pingler tavan yapmış. ve online oynayan bir kesim var ttnetin si.......... de değil. nasılsa bunlar pacebook giriyor gazeteleri okuyor sanıyor herhal. bende pes 13 de var . pesde bilen bilir bilmeyen için yazıyorum .her ülkenin kendi serveri var. bizde tr serveri var. genelde türkiye içi oyun için tr serverine girince oyunda nispeten iyi oluyor . bide konami baglantı kalitesini oynadıgın kişiye göre iyi kötü ve çok kötü olarak gösteriyor. bu gün tr serverine girdim kime baktımsa çokkötü. türkiye içi böğle ise yurt dışı siz düşünün. zaten yabancı bir servere girin baglantı kalitesi iyi birisini hayatta göremezsiniz. yani buda şunu açık şekilde açıklıyor yurt dışı çıkışlarımız düşük . oyunda bi hata olsa karşı rakipdede lag olur . adamlar koşusu top alma becerisi internet kalitesinden dolayı bariz belli .
quote:
Orijinalden alıntı: sxd
fifayla alakası yok rakiplar canavar gibi oyunuyor. sorun ttnette bu adi şerefsiz kurum verdiğimiz paranın karşılıgını malesef veremiyor. yurt dışı çıkışlarımız hep kötü ve düşük uploand değerlerimi az pingler tavan yapmış. ve online oynayan bir kesim var ttnetin si.......... de değil. nasılsa bunlar pacebook giriyor gazeteleri okuyor sanıyor herhal. bende pes 13 de var . pesde bilen bilir bilmeyen için yazıyorum .her ülkenin kendi serveri var. bizde tr serveri var. genelde türkiye içi oyun için tr serverine girince oyunda nispeten iyi oluyor . bide konami baglantı kalitesini oynadıgın kişiye göre iyi kötü ve çok kötü olarak gösteriyor. bu gün tr serverine girdim kime baktımsa çokkötü. türkiye içi böğle ise yurt dışı siz düşünün. zaten yabancı bir servere girin baglantı kalitesi iyi birisini hayatta göremezsiniz. yani buda şunu açık şekilde açıklıyor yurt dışı çıkışlarımız düşük . oyunda bi hata olsa karşı rakipdede lag olur . adamlar koşusu top alma becerisi internet kalitesinden dolayı bariz belli .
Dediğin doğru olabilir, ttnet den kaynaklanıyordur muhtemelen. Gerçi ping test falan yapıyorum, değerler iyi gibi gözüküyor ama yeterli değil demek. Eskiden Türkiye'den bağlanan biriyle nerdeyse aynı bilgisayarda oynuyormuş gibi rahat ve gecikmesiz oynardım, artık onlarla bile düzgün oynanmıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme