Ya Lada Samara, Impreza'yı geçse ne olur? Impreza'nıon şekli havası var kardeşim. Şöyle bi yola çıkalım bakalım ikiside yan yana geçsinler çoğu kişi Impreza'ya bakar. Samara isterse 100 KM hıza 2 sn. de çıksın.
quote:
Orjinalden alıntı: Chryin
Ya Lada Samara, Impreza'yı geçse ne olur? Impreza'nıon şekli havası var kardeşim. Şöyle bi yola çıkalım bakalım ikiside yan yana geçsinler çoğu kişi Impreza'ya bakar. Samara isterse 100 KM hıza 2 sn. de çıksın.
Samara 2 saniyede çıkıyorsa önünüde kaldırıyordur alev felan atıyordur başka türlü çıkamaz çünkü
quote:
Orjinalden alıntı: TSMC
quote:
Samara 2 saniyede çıkıyorsa önünüde kaldırıyordur alev felan atıyordur başka türlü çıkamaz çünkü
Çıksa bile samaraya ilgi göstermezler demek istedim.
Örnek : 300 HP'lik çok eski bi vosvos ile BMW M6 caddeden geçseler, hangisine bakarlar? Vosvos M6 ile kapışmak istese, M6 tınlamaz. Neden? Arabanın şekli, sesi var. Yavaş yavaş şeklini koya koya caddeden gider. Herkesin bakışlarıda M6'da olur.
Şahsen yanıma gelen Şahinleri Doğanları pek sallamam. Arabada şekil yok kardeşim, o arabayla kalkıp artizlik yapmaya kalkarlar. Onun gibi bişi.
Subarı ile caddede giderken beni lada geçse ne olur geçmese ne olur, tınlamam. Ben şeklimi koyar geçerim.
Şahsen söyliyim 300 hp bir tosbağada Porsche motoru vardır ve çıkardığı seste ona göre olur. Ben Vosvosa bakardım yani... M6'nın nesine bakayım 6 kasa işte her gün görüyorum. Ama şöyle caddede bir VW pataklasa 6.45 felan çok gülerim yav.
bence anlaşmalı bi yarış subarı çabuk 2 ye aldı bi kere ilk yüzde naparsa yapsın lada geçemez kalkışda belli zaten.ladanın yırtınmasından subarunun sesinide duyamadık.bide çok yüklü bi lada olsa belli eder arabanın amortisörleri bile orjinal gibi cantlar falan .yolu alınca gidiyo nos falan vardır.
sti referans model olduğu için herkes onu geçmeye çalışıyor haliyle. bu ladalar veya diğerleri otomobil aleminin ajdarları
STI forever
lada ya bravo yani sti ı yalan etti orada
Bu konuyu ben daha önce vermiştim ondan olabilirmi acaba ?
emrah1982 hitaben başlığı iyi okumamışsın sanırm başlıkta drag yazıyor tabiki kalkışını değerlendiricez sende 100-200 den 0 a inen videosunu bul onu koy ona yorum yapalım
arkadaşım o videoya kesinlikle inanamıyorum, 200hp lik bi lada olsa bile 200hp yi taşıyacak lastik dahi yok ladanın altında! önceki yazılarımda yazdım subarunun sesi dahi çıkmıyo, adam basmıyor ki! sti kullanıcısı olarak sunu söylüyebilirim ki cok dolu bi lada bile olsa subaruyu gecemez, cok dolulugu zaten ladada kaldıramaz....
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: TSMC
quote:
Çıksa bile samaraya ilgi göstermezler demek istedim.
Örnek : 300 HP'lik çok eski bi vosvos ile BMW M6 caddeden geçseler, hangisine bakarlar? Vosvos M6 ile kapışmak istese, M6 tınlamaz. Neden? Arabanın şekli, sesi var. Yavaş yavaş şeklini koya koya caddeden gider. Herkesin bakışlarıda M6'da olur.
Şahsen yanıma gelen Şahinleri Doğanları pek sallamam. Arabada şekil yok kardeşim, o arabayla kalkıp artizlik yapmaya kalkarlar. Onun gibi bişi.
Subarı ile caddede giderken beni lada geçse ne olur geçmese ne olur, tınlamam. Ben şeklimi koyar geçerim.
arkadaşlar ladanın motoru hep çok beğenilen bir motor yani sağlam bir modifiyeyle şahinden doğandan çok daha güçlü olacağı kesin imprezayı yiyen şahin olduğuna göre imprezayı yiyen lada olmasıda çok normal.
quote:
arkadaşım o modifiyeler subaruya yapılırsa ne olur?? subaruyada o kadar modifiye yaparsa kalkış için subaruya rakip f16 mı bulmak gerekecek?
imprezayı o kadar modifiye etsen geçmek için f16 falan gerekmezdi mclaren f1 in stoplarını zor görürdü yine ki böyle yüklü bir skyline kapışmayı denemiş ama sonuç opetin reklamındaki gibi olmuştur skyline açık ara fark yemiştir.
ayrıca adı üstünde drag yarışı niye frenlemesini vs. ni incelesinler kaç yüz beygirlik amerikanlardada subarudaki yol tutuşu ve frenlemenin olduğunu sanmıyorum ama dragta subaru'yu fena ağlatırlar
quote:
Orjinalden alıntı: apolloturk2
arkadaşlar ladanın motoru hep çok beğenilen bir motor yani sağlam bir modifiyeyle şahinden doğandan çok daha güçlü olacağı kesin imprezayı yiyen şahin olduğuna göre imprezayı yiyen lada olmasıda çok normal.
kesinlikle katılıyorum..
samaralar 1500 motor birinci vites de kalkısda zaten cok seri araçlar..kendimden ve arkadaslardan biliyorum..
samaranın bası goğe ermiştir artık....
karşılaştırmaya bako arabanın sadece dışı lada subaru std. haliyle ladanın fabrikasını bile dumana boğar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme