Şimdi Ara

!!!!!!!!!!!!!LACOSTE OUTLET!!!!!!!!!!!!!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
421
Cevap
0
Favori
153.457
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • normal mağazasında bir polo yaka tshirt ne kadar, viaportta ne kadar bilen var mı acaba ?
  • Normal mağazada polo yaka 232tl civarı olması lazım via portta 140 civarıdır.
  • Bir t-shirt 140 TL ! Yok arkadaş bazen sosyalizm olsun istiyorum:)
  • Arkadaşlar bu viaportta ayakkabılar mevcut mu? Bir de numara sıkıntısı oluyor mu? Ben 12 (46) numara giyiyorum. Acaba var mı? Ve fiyatlar ne alemde?
  • bende bazen elinde 4-5 tane t-shirt le çıkanları gorunce diyorum ne iş yapıyor bu insanlar :D

quote:

Orijinalden alıntı: aras

Bir t-shirt 140 TL ! Yok arkadaş bazen sosyalizm olsun istiyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: type-r

Abbate ve Lacoste'u karşılaştırıyorsunuz farkındamısınız ?

Siz Lacoste'nin nerede üretildiğini malzemesi fransadan geliyormuş dendiğinde tedarikçinin Türkiye olduğunu biliyormusunuz.

Bu tür markalar %1000 karla ürün satarlar. Çok özel kumaşlar hariç herşey dahil bir tişortun maliyeti 7-8 $ arasındadır. Sadece markaya para verirsiniz.Emin olunki abbate gömleğin üzerine lacoste markası vurulsa 300-400 tl verirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shazneci -- 24 Temmuz 2010; 10:59:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shazneci

quote:

Orijinalden alıntı: type-r

Abbate ve Lacoste'u karşılaştırıyorsunuz farkındamısınız ?

Siz Lacoste'nin nerede üretildiğini malzemesi fransadan geliyormuş dendiğinde tedarikçinin Türkiye olduğunu biliyormusunuz.

Bu tür markalar %1000 karla ürün satarlar. Çok özel kumaşlar hariç herşey dahil bir tişortun maliyeti 7-8 $ arasındadır. Sadece markaya para verirsiniz.Emin olunki abbate gömleğin üzerine lacoste markası vurulsa 300-400 tl verirsiniz.

Çok iyi biliyorum hemde merak etmeyin. Tamamen kişisel tercihlerdir. Ben bu parayı verip bunu alıp giyebiliyorum Allah'ıma şükür. Verirken de acımıyorum çünkü normal aldığım t-shirtlere göre kalitesi 10 kat fazla.

• walla arkadasşalar 150-170 tl yerli kot mu olur.en kral kotun maliyeti 15 usd.dir gelin hesabini yapın burberry,versace,armani tr de üretim.bunlarda biraz lüx etiket ve ambalaj istiyorlar bunun maliyetide 17 usd. dir

bilgilerinize,
  • Yapılan yorumlara şöyle bir gezdirdim. Evet üretim maliyetlerinı 3 aşağı 5 yukarı herkes biliyor. Peki Audi nin ya da mercedes ın ürerim maliyetlerini kaç kişi biliyor? Ör veriyorum; bir Audi A3 Tr de 70 Bin civarlarında aynı aracı Almanyada eniştem sıfırını 35 bin TL ye alabiliyor diyeceksiniz gümrük var otv var var oğlu var doğrudur ancak elin Almanyası bile 35 Bin Tl de bile ne kadar yapıyor siz düşünün.Hak ediyor etmiyor bu malın fiyatı biz müştericiler ile belirlenmediğinden herhangi bir etkide bulunamayoruz.Ancak almazsınız tepikiniz bu olur.Bakın bir örnek daha vericem; bugun İzmir de Damat-Tween mağazına gittim bilirsiniz Orka Grubuna aittir.geçen senelrde bu zamanlarda bir takım elbise 400 kusura hatta 300 civarında alınabiliyordu (gecen sene 265 Tl ye Damat takım elbise aldım) bu sene konustuğumda ise Takım elbiselerde bir indirimin olmadığı yönündeydi.Yani adamlar demek ki 900 -1000 TL olan takım elbiseleri çok satmışlar ki bu sene böyle bir uygulamaya geçmişler.Mesela İstinye deki Fred Perry lere gidin bakın POlo yakalar fix sabit fiyattır 165 Kusür olmasdı laızm. Markalar artık kendilerince bir standart yaratıyorlar.İşde lacoste örneği bu markanın taksit yapmaması bir Üst sınıfcasına gövde gösterisidir bence ve terbiyesizliktir.Ürünümü alırsa paralı tek seferde ödeyecek vatandaş mantığı.Yukarıda bir arkadas yazmıs ,Benetton 30 tl civarı canavar gibi polo yaka satıyor hem de kaliteli.Lacoste giydim denedim tabiki fark var hissedilir derecede ancak o kadar eder mi bence etmez.Evet marka satıyor; Tr de değil tüm dünyada bu böyle.Dieseller Tommyler , lacostelar hepsi tr de üretiliyor(bir çoğu desek daha doğru). Özetin özeti kimyadaki formül aklıma geldi: Pv=nRT ( Paran varsa ne rahat die ezberlerdik:))
    Açıkcası ben de Lacoste almak istedim ama şu anki fiyatı 133 TL ; Tommyler 78-86 TL civarı ; insanı sinirlendiren rakamlar ama TR de parası olan çok.O %5 lik kesim çok iyi yaşıyor iyi giyiniyor, iyi yaşıyor, en güzel yerde yemek yiyip eğleniyor.Şimdi üstteki arkadasların gelirleri 4000-5000 TL civarında olsa (aylık) gidip 25 Tl ye 15 Tl ye karaborsa ,çakma alırlar mı?Almazlar tabiki de, çünkü o kadar para kazanıyosan ortamın artık değişir, muhattap olduğun insanlar değişir; çakması kaldırmaz artık.Ama bu verdğim örneğe çok tezat insanlar da yok değil.

• DENİZLİ den geçerken KAYNAK tekstil fabrika satış mağazasına uğradım DİESEL,BURBERY,LACOSTE ,TOMMY,US,POLO,gibi markaların tişörtleri 35 tl,gömlekleri 30 tl idi.Aldım orjinalliğini test ettirdim zaten sitesinde üretim yaptıklarını doğruluyorlar...
  • Lacoste ve burberry'i eren üretmiyormuydu yav kaynak diesel üretiyor sadece biliyordum..
  • 35 tllik ürünlerin tamamı merter piyasasında olan ürünlerdir.
    toptan 10-15 tllik ürünleri 35 tl ye satıyorlar. % 250 karla :)
  • Eren'e o kadar gittim Burberry görmedim Ekim gibi açılacağı zaman dikkatli bakıcam. :)
  • Öyle bir hal almış ki durum gerçeği ile sahtesi ayırt edilemez hale gelmiş; gerek burberry ,tommy gerek lacoste sahte mi gerçek mi anlarım gerek görüntü gerek dokunarak.Zaten şu piyasadaki abercrombielerin %90 ı sahte (insanların üzerindekiler).

Kaynak tekstili ilk defa duyuyorum.
  • Lacoste'u Eren üretir.
  • Ben BURBERRY tişört aldım TOMMY nin güzel renkleri yoktu...LACOST u yanlış görmüş olabilirim...
  • gecen via da klasık bi tishrt uzerinde 240 fiyat azıyodu lacoste
  • Arkadaşlar bu sene ne zaman acılcak bu yenibosnadaki magaza bi bilgisi olan varmı
  • Eylül sonu gibi açılması gerekli.
  • Arkadaşlar izmirden kuzenimle birlikte alışveriş amaclı istanbula gelmeyi dusunuyoruz. Eren outlet in acılış tarihini bilen varmı aranızda? Ve viaporttan bahsetmiş bazı arkadaşlar ordada lacoste gibi markaların indirimde oldugunu dile getirmişler... Viaporttaki magazalar daima uygun fiyatlı mallarmı satar, yoksa onlarında belirli donemleri varmıdır? beden ve model secenegi bulunurmu?, yardımcı olursanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s!nan -- 24 Ağustos 2010; 0:47:37 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.