Şimdi Ara

Lacoste hakkında sorularım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
3.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -Forumda ki genel kanıya göre en kaliteli giyim firmasıymış, fiyatları hangi aralıklarda?

-En kaliteli ürünleri hangileri?(ayakkabı, pantolon vs.)

-Outlet mağazaları(indirimli) var mı?

-Şirket hangi ülke orjinli?

-Ürünleri hangi ülkede üretiyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Hannibal Lecter -- 22 Eylül 2011; 14:44:45 >

• Ayakkabıları 200-300 civarı galiba. Trendyolda görmüştüm 175e inen bi ayakkabı çok güzeldi ama tükenmiş yoksa alacaktım.
  • Metro alışveriş merkezinde lacoste ayakkabı 130 lira falandı geçen hafta
  • orjini fransa renee lacoste adlı tenisçi polo yakalı tenis t shirtü üreterek üretime başlamış ve insanların statü merakından dolayı olsa gerek t shirtün üstüne bir logo yaratarak zengin olmayı başarmış bir markadır. eski polo yakaları mükemmel derecede kaliteliyken şimdi aldığım poloların 2 yıkamadan sonra kumaşı pütür pütür oluyor. sanırım eskiden tr ye peru veya türkiye malı geliyordu şimdi çin malalrı geliyor ondan dolayı kalitede bozukluk var. pololar 160 lira civarında ayakkabılar da o civardadır cidden çok şık ayakkabıları var. indirim yüzde 25 oluyor türkiyede kredi kartına taksidi yoktur türkiyede gereksiz bir statü sembolüdür avrupada ise tam olarak böyle değildir statü için değil de kaliteli giyim için alım yaparlar oradaki insanlar o yüzden avrupadan yüzde altmış indirime kadar gider. forumdaki lise ve ortaokul grubuna göre en kaliteli mallar tommy ve lacoste olsa da aslında böyle değildir inanılmaz kaliteli diyen insanlar acaba hayatlarında burberry hugo boss falan almışlar mı diye sormak gerekir. lacoste bana göre trde biraz fazla abartılan bir markadır elit kesime hitap etme çabası içindedir türkiyedeki lacostelar. böyle diyorum ama her yıl 1-2 tane kazağını hırkasını almayı ihmal etmiyorum çünkü cidden iyi yapıyorlar bu tarz trikoları benim önerim alacaksan triko almalısın evladiyelik oluyorlar ama 200tl gibi bir fiyatı gözden çıkarman lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: otodunyamiz.com

Metro alışveriş merkezinde lacoste ayakkabı 130 lira falandı geçen hafta

Metro'da alışveriş yapabilmek için vergi numaramızın mı olması gerek?
  • lacoste ayakkabıların neresi şık acaba? bence berbat ayakkabıları var
  • Bazıları Lacoste T- Shirtlerinin sadece hava olsun diye giyildiklerini düşünürler. Bu tamamen yanlıştır. Bu t-shirtler yıkandıktan sonra bile rengi solmaz. Bende Tommy'nin Polo yakalı T-Shirti var ve şuan ilk renginde. Solma falan yok. Ama fiyat olarak fazla pahalı. Ama kalitesinden ödün vermem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi bence de fazla abartılan bir marka . Ha kaliteli mi tamam ancak en iyisi değil tabii ki . Diesel varken Armani , Louis Vuitton , Calvin Klein falan varken Lacoste anca dış kapının mandalı olur .
  • Bizim gibi orta gelirliler icin pahali gelebilir ama Louis Vuitton Armani Gucci Christian Dior Burberry Barbour Fred Perry gibi daha sayamayacagim bir cok marka Lacoste dan pahali ve kaliteli
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortunate

quote:

Orijinalden alıntı: otodunyamiz.com

Metro alışveriş merkezinde lacoste ayakkabı 130 lira falandı geçen hafta

Metro'da alışveriş yapabilmek için vergi numaramızın mı olması gerek?

evet vergi numarası gerekiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.