Şimdi Ara

Lacoste Argyle Print Jersey POLO ,WHEAT GRASS YELLOW,harika kumaş uygun fiyat nadir bulunan model.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rengini çok beğenerek aldığım Lacoste Polo t-shirt'i bol geldiğinden satıyorum.1 kez dahi giyilmedi.6 numara yani L'ye tekabul etmekte.İnternetten,lacoste'un orjinal sitesinden 88$ fiyata aldım,105e veriyorum burada.Kumaşı yumuşacık türkiyedekilerden apayrı.Kumaşın rengi bile orjinalliğini 100mt ileriden belli ediyor.%100 pamuk.

Faturası,Lacoste özel tasarım karton poşeti ile birlikte vericem.Satış alıcının isteği üzerine gittigidiyor,sahibinden,paypal gibi aracı siteler üzerinden de gerçekleştirilebilir.

İade kabul ediyorum ama alan kişinin iade etmeyeceğine eminim.İZMİR elden verebilirim.

3 Numara kullanılmamış lacoste polo tshirt ile takas da edebilirim,takas önerisi sunanlar resmi ile birlikte mesaj atsınlar.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-erkek-giyim-t-shirt-lacoste-argyle-print-jersey-polo-wheat-grass-yellow-harika-kuma-34168302/detay?
     Lacoste Argyle Print Jersey POLO ,WHEAT GRASS YELLOW,harika kumaş uygun fiyat nadir bulunan model.

Faturası da var,alan kişi isterse gönderirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VickVickyVale -- 17 Kasım 2010; 13:49:17 >

• Güncel..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.