Şimdi Ara

LA Noire [Rehber] Araçlar, achievements(trophy) ve karakter listeleri... (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
5
Favori
52.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu bitirdim 5 yıldız almadığım 2 olay kaldı. Sadece 95 farklı araca bin trophy'sinden tırsıyorum. Oyunun sonu güzeldi herkesin oynaması gereken bir oyun olmuş bana kalırsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RushComeBaby

quote:

Orijinalden alıntı: Stromboli

Shopto'yu beklemeye dayanamadım ve bugün D&R'dan almış bulunmaktayım, yarın oynamak nasip olucak bakalım.

Valla Crysis 2 dışında başka Aral'dan oyun almam dedim, shopto'dan çarşamba günü geçtim siparişi..

Bende öyle diyordum Crysis 2 konusunda ama almadım bile.
    Dayanamadım ve aldım.

• Az önce de benim oyun geldi.. Akşama akıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

Oyun Adventure/Action türünde arkadaşlar, adventure ağırlıklı. İngiliz de olsanız adventure sevmiyorsanız beğenmemeniz normal. Broken Sword, Monkey Island, Grim Fandango oyunları ile büyümüş bizler için bu oyun bir nimet.

Aynen katılıyorum hocam yıllardır hasret olduğumuz türde bir action/adventure. Film-Noir tarzında en son Black Dahlia isimli oyunu bitirmiştim o da çok süre önceydi.
    Bu oyunda da Black Dahlia'yı araştırmaya başlayınca mest oldum :)

Dün bitirdim oyunui konusu ve kurgusu çok iyi.Sonu pek tahmin ettiğim gibi çıkmadı gerçi.
    Bir kaç yerde manasızlık ve ufak tefek buglar var ama o kadar olur.
    En çok yapmayı istediğim olayıda sundu bana oyun."LAPD aracınaza el koyuyorum!" dedik :)

Her türlü oyundan neftet eden annem, çalan müzikleri duyup,yanıma oturup, bir davayı çözmemi baştan sona izlediyse adamlar yapmış atmosferi derim ben.

• Oyun tam beklediğim gibi çıktı.. Mimik olaylarını tam çözemedim fakat zevk aldım oyundan baya.. Daha street crime kabul etmedim, bir süre idare edecek sanırım oyun.. Hala düşünen varsa kesinlikle kaçırmasın..
  • Merhaba arkadaşlar.Ben oyunun disck ini xbox a taktığım da bir hata veriyor, "unreadable disc" "temiz bir bezle disck inizi silin ve xbox ınızı restleyin" şeklinde bir hata söz konusu.Acaba yeni bir fw mi çıktı eğer çıktıysa rica etsem linkini veya versiyon numarasını söyleyebilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamitarukannochi

Merhaba arkadaşlar.Ben oyunun disck ini xbox a taktığım da bir hata veriyor, "unreadable disc" "temiz bir bezle disck inizi silin ve xbox ınızı restleyin" şeklinde bir hata söz konusu.Acaba yeni bir fw mi çıktı eğer çıktıysa rica etsem linkini veya versiyon numarasını söyleyebilirmisiniz ?

Xbox bölümünde değiliz.
  • @Darthblast

Konu hem xbox hem de ps3 bölümünde gözükmektedir.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar.Ben oyunun disck ini xbox a taktığım da bir hata veriyor, "unreadable disc" "temiz bir bezle disck inizi silin ve xbox ınızı restleyin" şeklinde bir hata söz konusu.Acaba yeni bir fw mi çıktı eğer çıktıysa rica etsem linkini veya versiyon numarasını söyleyebilirmisiniz ?

Peki bi cevap varmı acaba ?
  • quote:

quote:

Peki bi cevap varmı acaba ?

o hatayı alıyorsanız büyük ihtimal ile dvdniz çizilmiş bir durumda veya oldukça kirlenmiş. temizleyip tekrar denemekten başka şansınız yok. yine çalışmıyor ise maalesef çöp olmuştur o dvd. fw konusuna gelirsek, bu konuda korsan yazılım hakkında herhangi bir bilginin geçmesini istemiyoruz. o yüzden cevabını başka yerlerde arayın lütfen...

• Oyunun ana konusu yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

Oyunun ana konusu yok mu?

Oyunun yarısına kadar ana konuya fazla bulaşmıyorsunuz gazete haberleri haricinde. Yarısından sonra ise balıklama dalıyorsunuz olaya. Zaten ikinci yarısında oyunun, neler olup bittiğini çözüyorsunuz. Öyle ahım şahım bir konusu yok oyunun ama son bölüm oldukça heyecanlıydı.
  • bende dün itibariyle aldım oyunu. çok beğendim.. oldukça sürükleyici ve farklı bir deneyim yaşatıyor.

mükemmel bir açılışa sahip oyun ve biraz ilerledikçe Se7en filminin ortamında hissettim sanki kendimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Oyunun yarısına kadar ana konuya fazla bulaşmıyorsunuz gazete haberleri haricinde. Yarısından sonra ise balıklama dalıyorsunuz olaya. Zaten ikinci yarısında oyunun, neler olup bittiğini çözüyorsunuz. Öyle ahım şahım bir konusu yok oyunun ama son bölüm oldukça heyecanlıydı.

Hocam ben forumdaki oyunun ana konusundan bahsetmiştim.

Ben mi bulamadım bilmiyorum ama oyunun ana konusuna bir türlü ulaşamadım.

• Oyun gerçekten film tadında, aynı Seven filmi gibi.
    The Red Lipstick Murder'a kadar 5 yıldızla kapattım dosyaları.
    Fakat ondan sonra ki kadın cinayetinde elime yüzüme bulaştırdım, xboxı kapatıp kapatmamak arasında kaldım uykusuzlukla rezil ettim dosyayı.

Siniri bozuluyor insanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machiavelli. -- 31 Mayıs 2011; 10:48:10 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Hocam ben forumdaki oyunun ana konusundan bahsetmiştim.

Ben mi bulamadım bilmiyorum ama oyunun ana konusuna bir türlü ulaşamadım.

Haa, ben de oyun CSI havasında ilerlediği için arka planda ilerleyen bir senaryosu olup olmadığını soruyorsun sanmıştım. L.A. Noire için sorulan en popüler sorulardan birisi de yabancı forumlarda.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Az önce ben de oyunu bitirdim. İlk başlarda bir senaryosu olduğunu pek anlamıyorsunuz, sanki tek düze giden bir dedektiflik var gibi zannediyorsunuz ama sonlara doğru aslında oyunun bir senaryo üzerine kurgulandığını fark ediyorsunuz. Heavy rain gibi heyecanlı ve keyifli film gibi bir oyun daha bitti. Kesinlikle tavsiye ederim. Final güzeldi

Ayrıca bititeki yazılardan sonra çıkan videoyu izlemeyi unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcx -- 31 Mayıs 2011; 16:53:13 >
  • BSC'deki çekiliş bana çıkarsa bu konudan ayrılmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: vcx

Az önce ben de oyunu bitirdim. İlk başlarda bir senaryosu olduğunu pek anlamıyorsunuz, sanki tek düze giden bir dedektiflik var gibi zannediyorsunuz ama sonlara doğru aslında oyunun bir senaryo üzerine kurgulandığını fark ediyorsunuz. Heavy rain gibi heyecanlı ve keyifli film gibi bir oyun daha bitti. Kesinlikle tavsiye ederim. Final güzeldi

Ayrıca bititeki yazılardan sonra çıkan videoyu izlemeyi unutmayın.

Evet kilit bir video.
  • Ben şu devrim niteliğindeki surat animasyonu olayından daha iyi performans beklerdim. Ana karakterler neyse de ortalama karakterler ve daha aşağısında hiç de gerçekçi durmuyor animasyonlar. Özellikle ağız ve çevresinin bulanıklaşması ve bazen de suratın komple bulanıklaşması fena halde sinir bozucu.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.