Şimdi Ara

LA Noire [Rehber] Araçlar, achievements(trophy) ve karakter listeleri... (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
5
Favori
52.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 8. dosyadayım henüz hiç yan görev yapmadım yapmayı da düşünmüyorum amacım sadece oyunu keyifle oynayıp bitirmek ana konuyu yani. Ben de beğendi oyunu farklı bir tarz olmuş.
  • Oyunun tek hatası bence yan görev olayı. Koskoca homicide masası dedektifi, Golden Boy Cole Phelps'in işi gücü yok dandik sokak suçlarıyla mı uğraşacak? Onun yerine ilk baştaki üniformalı polislik dönemine bu görevleri entegre etselerdi, hem dedektif olmadan önce çok daha çaba göstermiş olur ve dedektif olunca daha fazla sevinç duyardık, hem de sokak suçlarına müdahale daha anlamlı olurdu.
  • Shopto'yu beklemeye dayanamadım ve bugün D&R'dan almış bulunmaktayım, yarın oynamak nasip olucak bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stromboli

Shopto'yu beklemeye dayanamadım ve bugün D&R'dan almış bulunmaktayım, yarın oynamak nasip olucak bakalım.

Eger Ingilizceniz iyiyse vede dedektiflik seviyorsaniz hic pisman olmayacaksiniz cunku oyun harika.
  • full ach acan var mı
  • beyler herkes oyunu cok beğenmiş ama alsammı diyorum sonradan pişman olmayayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightGuardian

beyler herkes oyunu cok beğenmiş ama alsammı diyorum sonradan pişman olmayayım

Bak hala soruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightGuardian

beyler herkes oyunu cok beğenmiş ama alsammı diyorum sonradan pişman olmayayım

Dostum biz senin bir oyundan neler beklediğini nereden bilelim? Bol aksiyon arıyorsan veya İngilizce yeterli seviyede değilse pişman olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

Her ikinizde ya beni tam olarak anlayamadınız yada körü körüne tam olarak neyi savunduğunuzun farkında değilsiniz.

Yazdıklarım içinde oyunu kötüleyen yada şurası kesinlikle yanlış dediğim net beyanatlar var mı? Yok. Oyunu bitirmedim evet, bitirmiş olsaydım bile söyleyeceklerim yine aynı olurdu.

Bir dedektifin herşeyi kanıtlara dayandırarak çözmesi gerçek hayatta muhtemel dahilinde değildir. Hele hele bu kadar sakin olması, ağzından bir küfür dahi çıkmaması olanak dışıdır.

Diyeceksiniz ki "sanane lan oyun işte ne kurcalıyorsun?" Kurcalarım tabii ki.. Sonuçta bu oyunun iddaalı olduğu kısım "dedektiflik" üzerine olduğuna göre ve biz bu işi %100 gerçek hayata göre yapacağız dediğine göre bende diyorum ki olmamış. Gerçek hayatta hiç bir dedektif böyle hareket etmez. Vurgulamak istediğimde bu nokta zaten.

GameInformer yada Edge gibi üst düzey oyun inceleme dergilerinde ki editörlerin yorumlarına bakarsanız aynen bu söylediklerimi göreceksiniz. Oyun neden 85 dolaylarında puan aldığının en güzel cevabıda burası zaten. Ha ben BSC dışında bilmem etmem diyorsanız o sizin bileceğiniz iş.

Neyse fazla uzatmanın manası yok, iyi forumlar.

Hocam cinayet masası görünce direkt Behzat Ç. sanmamak gerekiyor.Normal ülkelerde kanıt üzerinden gidilmeyen sonuçlar doğru olsa bile mahkemede işe yaramaz yada adama iki çakıp itiraf ettirdiğinde bu itirafı mahkemeler geçerli saymaz.Senin gerçekcilik anlayışın Türkiye ile sınırlı olduğu için sana fantezi gelmiş olabilir ama adelet sistemi gelişmiş ülkelerde işin gerceği budur.Saygılar.

• 3.dvd de biraz baymaya basladim , kendini cok tekrar etmeye basladi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

Oyunun tek hatası bence yan görev olayı. Koskoca homicide masası dedektifi, Golden Boy Cole Phelps'in işi gücü yok dandik sokak suçlarıyla mı uğraşacak? Onun yerine ilk baştaki üniformalı polislik dönemine bu görevleri entegre etselerdi, hem dedektif olmadan önce çok daha çaba göstermiş olur ve dedektif olunca daha fazla sevinç duyardık, hem de sokak suçlarına müdahale daha anlamlı olurdu.

Gerçekten yan görevler biraz absürd olmuş. 40 tane yan görevin 25 tanesini falan yaptım. Hiç dişe dokunur dedektiflik kullandığım bir görev yok. Ama adamların elinde de başka birşey yok. Hep ana görevden giderseniz sıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stromboli

Shopto'yu beklemeye dayanamadım ve bugün D&R'dan almış bulunmaktayım, yarın oynamak nasip olucak bakalım.

Valla Crysis 2 dışında başka Aral'dan oyun almam dedim, shopto'dan çarşamba günü geçtim siparişi..
  • 179 lira ayıptır
  • arkadaşlar sadece ilk dvd var elimde. olacak daha doğrusu akşama doğru.

oynanabiliyor mu ilk dvd ile, yoksa yüklerken oyunu 3ü de lazım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pabl0esc0bar -- 28 Mayıs 2011; 12:02:55 >
  • oynanır ancak hikayenin gerisi için 3 dvd de lazım
  • Oyunun DLC'leri Store'a gelecek mi yoksa ön siparişe özel mi kalacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer_terry

Oyunun DLC'leri Store'a gelecek mi yoksa ön siparişe özel mi kalacak?

Store ada gelicek kısa süre içinde bende onları bekliyorum tanesi 100 ms olucak diye duydum ama tam fiyat konusunda bi bilgim yok
  • 100 MS, TR PSN'de TL olarak kaça denk geliyor tahmini olarak?
  • oyun,kendini diğer oyunlardan ayıran öğelere sahip ve güzel bi oyun..ama ben 2.dvd nin ortasında bıraktım bi haftadır el sürmedim...kendini tekrar ediyor sıkıldım....ama alacak olanlar olumsuz etkilenmesin...ben biraz çabuk sıkılıyorum..mw2 ve battlefield den sonra oyunlara bakış açım değiştisanırım biraz..
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.