Şimdi Ara

La.Noire Açılmama Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese selamlar,geçen günlerde torrent vasıtasıyla (skidrow değil) L.A. Noire oyununu indirdim.Kurduktan sonra açmaya çalışınca hiçbir tepki vermiyor basıyorum basıyorum açılıyo gibi olup açılmıyo.Ayrıca Skidrow c*rack denedim işe yaramadı.Yardımcı olursanız sevinirim

• Sen yeni Crack Yap Ben Önce Crack'i yaptım Açıldı Ama Activasyon Kodu istedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LanBrandy -- 16 Haziran 2013; 20:43:48 >
  • Skidrow crack yap. Oyuna girdiğinizde aktivisyon isterse interneti kapatıp öyle girin.
  • crack bende işe yaramadı aynı hiçbir değişiklik yok.aynı zamanada rockstar social club de öyle tepki vermiyor.
  • Arkadaşlar ben de yükledim oyunu, yüklerken neti kapattım oyunu açarken de.
    Sorun şu ki açılıyor ama social clup no connection diyor ve geçilemiyor. Yıllar önce açıp oynamıştım ama 2 kez yüklememe rağmen beceremedim bu defa.
    Ne yapmalı bilen var mı?
  • Arkadaşlar ilk önce yönetici olarak çalıştırmayın deneyin olmadı Steam indirim steam üzerinden oyunu açmayın deneyin eğer olmassa oyunu silip tekrar kurun skidrow carckla oyununz korsan sa bu hatayı almaya alışkın olmanız lazım
  • Bir sürü crack var dene hepsini illa ki birisi tutar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oblivion'da Donma Sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Skıdrow indirseydin keşke kendi sitesinde crack fizx veriyor hem cra.klerden biri tutardı ama indirdiğin sürümdede olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.